Sari la conținut

Larisa (21ani) doar deplasari - 0729706830

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Bravo fatah...iejti mumoasa...!

Cind ti apuci serios di futut pi bani si ti lasi di vrajieli sa ni zici si noua ! ;)

Māi hieno  tu cumva vrei sa iti dea vreo 2 frunti in buric fata aceasta , esti  :gifs_ojos

• Like 5
Link spre comentariu

O mare tzepara curva asta

A stat la mine în gazda iar la plecare nu si/a plătit întreținerea la bloc, nu a achitat lumina nu nimik

Mai mult decât atât a produs și stricaciuni în casa, are de achitat în jur de 1500 lei

Mare grija de acum încolo cine se încurcă cu ea!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Poi cind io iti ziceam cai o zdreanta...tu mah Florinele nu ceteai atuncea forumu. Sau nu ziceai nimica acilea...nu comentai. Vroiai doar chiria ta dila zdreanta. Credeai ca o zdreanta osa fii pi corecte cu tini...si nu doar o zdreanta...cum ie si cu cleienti iei.

Acuma ca tio tepuit...vii acilea si urli in gura mari cai o zdreanta !!!

Da pina acuma oi mers blat !!!

Asa iti trebe daca ti incurci cu zdrente !!!

Mah...o zdreanta ie o zdreanta si in zi di Pasti !!!

Da nui bai...vezi ca or vinit o gramada di zdrente pi litoral dija. Scoti tu paguba dila una din ieli cari ii moi putin zdreanta dicit asta cari so carat...daca so carat.

:)

• Like 1
Link spre comentariu

Poi intatdeauna doar dispri asta ie vorba !!! ;)

Ca tioi inselat...nui bai...ca tat omu greseste. Bani se face la loc. Da sa ti arda o zdreanta...sa ti fraereasca...feelingu ala dureaza o vesniciie !

Cind moi prinzi in nari damf di zdreanta...zile si la frati tai pi acilea...ca doar tu nu azi tioi dat seama ca zdreanta asta ie o ordinara. Ca doar io va zic dila inceput dispri ia pi topingu asta...da trebe sa ai ochi sa vezi...si minte sa pricepi !!!

;)

• Like 2
Link spre comentariu

Oricum...ciel moi probabil...miine poimiine...pi zdreanta asta o gasiti la Buzau. ;)

Poati ti sinchisesti sa ii anunti si pi baeti di colea di patania ta...casa napuce ia sa faca pagube si la alti pi cari ii tepuieste cu intentiie dila bun inceput !!!

;)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Florineldfc vezi nustiu care dintre noi ieste zdreanta mai mare, vezi ca tu aveai din care știu să-mi dai garanția înapoi so ai început sa te smiorchai la telefon ca, nu ai bani domne... Ca, ai și tu cheltuieli... Nu ma fac 15 milioane ai tai ai uitat doar sunt zdreanta o zdreanta are bani de plătit sa ști... Nu iești singurul care am stat cu chirie și nu a mai făcut nmn reclamație de când sunt pe site-ul asta decât tu serios acuma cine minte dacă era adevărat ceva mai făceau și ceilalți proprietari scriau aici pe nifomane, nu ma încălzește pe mine cu nmk ca scri tu aici scrie pana ți se tocesc degețelele la mana... Vezi sa nu afle și nevasta ta pe ce saite stau tu 😉😉

Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Florineleee...iejti cam bagabont ! Di fapt...iejti di 2 ori bagabont. Prima data,  pentru ca am inpresia ca zdreanta tio platit chiria si in natura, iara a doua, pentru ca daca o fost asa...nai facut si tu o recenzie la baeti !!! Ie o vorba din batrîni cari zicie cam asa: "kear di tio taia, sa nu ti caci nisiodata ân pragu casei...ca moi divreme sau moi tirziu ori pute...ori calci ân dînsu". Io sper doar ca zdreanta tio futut di tati baniiii...di tati 15 melioane. Creca o fost futaiu anului la bani ajtia !

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Florineldfc vezi nustiu care dintre noi ieste zdreanta mai mare, vezi ca tu aveai din care știu să-mi dai garanția înapoi so ai început sa te smiorchai la telefon ca, nu ai bani domne... Ca, ai și tu cheltuieli... Nu ma fac 15 milioane ai tai ai uitat doar sunt zdreanta o zdreanta are bani de plătit sa ști... Nu iești singurul care am stat cu chirie și nu a mai făcut nmn reclamație de când sunt pe site-ul asta decât tu serios acuma cine minte dacă era adevărat ceva mai făceau și ceilalți proprietari scriau aici pe nifomane, nu ma încălzește pe mine cu nmk ca scri tu aici scrie pana ți se tocesc degețelele la mana... Vezi sa nu afle și nevasta ta pe ce saite stau tu 😉😉

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...