alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 :feet Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 :feet Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 :hug1 Link spre comentariu
you4me Reputație: 61 Postat Decembrie 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Saptamana trecuta am fost la Alexandra.Este o tanara frumoasa , bine facuta ,mi-a placut mai mult decat Cory ( no offense Cory).Oralul bunicel,normal in mai multe pozitii,finalizat in balonas, dusul inainte de plecare si cadoul de 150.Pe scurt, mi-a placut si am sa o incerc si la ora 2 Link spre comentariu
ronnye Reputație: 66 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Am ajuns si eu la alexandra.Programare făcută în prealabil si respectată de ambele părți.La prima vedere ,mi-a placut instant de ea.Este o fata inalta,slim cu niste sani tare drăguți.Actiunea a decurs cu un mic masaj de încălzire,continuat si pe junior un pic cu sânii.Sexul oral a fost bunicel,cu variatii de mișcări .Pus prezervativ si am venit eu peste ea unde nu după mult timp am ejaculat.Geme placut si asa este un plus.Cadoul a fost 150 30 de minute.Eu data viitoare revin pentru varianta de o ora. 2 Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Disponibila Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Disponibila :* Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Disponibila pana la ora 22:00. Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 ce maini de tractorista... Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2018 :* 4 Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Up :* Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Buna! Astazi sunt disponibila pana la ora 20:00. :* :* Link spre comentariu
nesatulul Reputație: -13 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Faci anal? Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Up :* Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2018 :* :p 7 Link spre comentariu
jane1234 Reputație: 7 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 O stiu si eu , am facut si recenzie , vad ca se spune pe aici ca a plecat , nu era deloc placuta la infatisare iar ca servicii, nici oralul nu a fost prea bun, am terminat la ea in gura si a inceput sa strige ca de ce nu am anuntat . 2 Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2018 Buna! Astazi sunt disponibila pana la ora 20:00. Va pup :* Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2018 :p :* 3 Link spre comentariu
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Partajează Postat Decembrie 10, 2018 sa te iei de mana cu corina si sa schimbati capul de urate.ce plm sunt recenziile astea de cacat, si mai ai si rebrand pe care nu vrei sa il recunosti? 5 Link spre comentariu
brett905 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 alexei26 ce nota ii dai la mecla? 1 Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Hey! :* astazi sunt disponibila pana la ora 20:00. Pupici :* 2 Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2018 sa te iei de mana cu corina si sa schimbati capul de urate.ce plm sunt recenziile astea de cacat, si mai ai si rebrand pe care nu vrei sa il recunosti?:))) fara suparare....inainte de a critica pe cineva ar trebui sa va uitati si voi in oglinda. Unii dintre voi vin pe la fete mirosind a transpiratie, cu doua randuri de burta, respiratia mortului, niste fețe...nu mai zic :)) altii spun si ei ca sunt barbati si o baga bine...dar realitatea este una cruda. Nu stiti sa va purtati cu o femeie si nici sa fiti domni. Dupa toatea acestea, tocmai voi sunteti marii critici? 2 1 Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Up :* Link spre comentariu
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Partajează Postat Decembrie 11, 2018 :))) fara suparare....inainte de a critica pe cineva ar trebui sa va uitati si voi in oglinda. Unii dintre voi vin pe la fete mirosind a transpiratie, cu doua randuri de burta, respiratia mortului, niste fețe...nu mai zic :)) altii spun si ei ca sunt barbati si o baga bine...dar realitatea este una cruda. Nu stiti sa va purtati cu o femeie si nici sa fiti domni. Dupa toatea acestea, tocmai voi sunteti marii critici?Eu platesc pentru placerea mea.Ma doare in pl de a ta. Link spre comentariu
alexandra raisa Reputație: 1670 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Eu platesc pentru placerea mea.Ma doare in pl de a ta.Eu nu vorbeam de placere. Vai de capul tau :)))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum