Sari la conținut

***Alexandra new Rond Alba Iulia 0728378854

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0

Voi incepe cu o concluzie, in ultima saptamana am fost la delia-blonda, Yasmine fata mai noua cu sanii mari si la Alexandra Raisa.

Alexandra Raisa, arata un pic mai bine decat ambele per ansamblu, prestatie undeva cam tot pe acolo,cu mici diferente, dar ea are ora 200, fetele celelalte au 300. Stiu nu e frumos sa compari, dar e santaos, ca diferenta iti ramane in buzunar, deci parerea mea, raportul calitate/pret foarte bun la Alexandra.

M-a asteptat imbracata intr-o lenjerie si tocuri inalte, mi-ar fi placut sa fie si machiata, dar are ochii frumosi bine conturati oricum.Pizda misto, o placere sa o ling, ea oral bun, umed cu ritm, destul de adanc.Normal in mai multe pozitii, inclusiv in picioare pe la spate, favorita mea.Fk nu am incercat ca mancasem niste usturoi mai devreme, chiar nu stiu daca face.Am finalizat pe sani apoteotic dupa inca o repriza de oral.Am stat ora, ai si ce vorbi cu ea, nu exceleaza cu GFE-ul e mai degraba profi, dar e amabila.

Note:

aspect  9, slim, sani frumosi, picioare drepte, cur ferm, ochi superbi de Bambi

oral  8,5

normal 9

gfe 8

igiena 10

Recomand celor care vor un mix echilibrat aspect plus servicii la un pret super rezonabil.

Da gasiti si fete mai ok decat ea, dar cam de la 350 de lei ora in sus.

• Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Voi incepe cu o concluzie, in ultima saptamana am fost la delia-blonda, Yasmine fata mai noua cu sanii mari si la Alexandra Raisa.

Alexandra Raisa, arata un pic mai bine decat ambele per ansamblu, prestatie undeva cam tot pe acolo,cu mici diferente, dar ea are ora 200, fetele celelalte au 300. Stiu nu e frumos sa compari, dar e santaos, ca diferenta iti ramane in buzunar, deci parerea mea, raportul calitate/pret foarte bun la Alexandra.

aspect  9, slim, sani frumosi, picioare drepte, cur ferm, ochi superbi de Bambi

oral  8,5

normal 9

gfe 8

igiena 10

Recomand celor care vor un mix echilibrat aspect plus servicii la un pret super rezonabil.

Da gasiti si fete mai ok decat ea, dar cam de la 350 de lei ora in sus.

Nu am fost la Alexandra, insa e pe lista scurta. Insa vad ca la GFE ai notat cu 8, o nota mica dpmdv. La delia ora este 300, dar este AP inclus, iar gfe-ul este spre nota 10. Nici la aspect n-ai fost generos, doar 9, nici la oral nu ai notat decat cu 8.5, tot o nota mica compartiv vorbind... Cred ca te-au fermecat ochii Alexandrei :)

Link spre comentariu

Vizitator batranul george
Reputație: 0

Nu am fost la Alexandra, insa e pe lista scurta. Insa vad ca la GFE ai notat cu 8, o nota mica dpmdv. La delia ora este 300, dar este AP inclus, iar gfe-ul este spre nota 10. Nici la aspect n-ai fost generos, doar 9, nici la oral nu ai notat decat cu 8.5, tot o nota mica compartiv vorbind... Cred ca te-au fermecat ochii Alexandrei :)

Alexandrei i-am dat mai mult la aspect decat Deliei, iar GFE nu am notat pentru ca Delia ofera PSE.Si analul nu ma intereseaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...