Sari la conținut

***Alexandra new Rond Alba Iulia 0728378854

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

I-am facut si eu o vizita domnitei, la sfarsitul saptamanii trecute. O tipa inalta, subtire, sani frumosi, o placere sa ii privesti si sa te joci cu ei.

Dupa ce am ajuns in locatie, langa UCECOM Piata Alba-Iulia, curata cu pat mare, mi-a inmanat un prosop si am mers la baie pentru igenizare.

Ma intorc in camera de actiune, tipa incepe sa se dezbrace si supriza… par pubian cam mare, ceea ce m-a facut sa uit ca voiam sa dau si cateva limbi, asa ca nici nu am mai intrebat daca se poate sau nu. Am inceput cu oral neprotejat, putin cam sec, adica aceeasi miscare, fara atentie la zonele adiacente, putin mecanic. Pus prezervativ si trecut la normal, cu ea deasupra. Aici pare ca e mai stapana pe situatie, se misca placut pe instrument, si pac, ma face sa termin in cauciuc. Imi iau prosopul si merg la baie.

Ma intorc in camera, si incercam sa discutam… dar cam lipsa foare de GFE. Nici eu nu sunt cel mai mare vorbaret si sa gasesc usor subiecte, dar parca o trageam de limba sa zica si ea ceva.

Numarul 2, inceput tot cu ON, si apoi normal cu ea pe spate cu picioarele in sus, astfel incat sa am o priveliste de ansamblu si acces la clitoris sa o excit putin, sa inceapa sa scoate niste gemete placate, pozitie in care am data pana am terminat.

Note:

GFE: 6

Tipa: 7

Oral: 6

Normal: 8

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...