legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Aprilie 13, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Aprilie 13, 2013 Buna seara , m-am gandit sa fac un studiu de piata si sa vin cu aceasta noutate pe piata din capitala , sper sa gasesc doritori, nu mistocari care sa transforme topicul in alceva .............. Cu stima , al vostru elf bautor de pepsi twist
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Aprilie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Autor Postat Aprilie 20, 2013 Buna seara, am zis sa revin cu detalii pelagte de acest topic......... , caut coleg ( wingman ) cu experienta pentru a cunoaste noi domnisoare in " cluburi " ( eu nefiind genul de fan cluburi, dar poate o sa incerc sa merg si pe acolo .......... , am fost cand eram mai tanar si mi-a ajuns ........, baruri, cafenele , pe strada, in parcuri si in alte locuri.............. , daca aveti intrebari, puteti sa le formulati aici sau pe PM ........... Cu stima , al vostru elf bautor de pepsi twist
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 20, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 20, 2013 m-ai vazut live....o mica impresie cred ca ti-ai format.....ma iei de partener sau nu??? Fii sincer in ceea ce declari........... P.S eu cred ca nu vrei......
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 21, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 21, 2013 Serios vorbind.. Cum iti imaginezi o astfel de experienta?
euflo96 Reputație: 5 Postat Aprilie 21, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Aprilie 21, 2013 Serios vorbind.. Cum iti imaginezi o astfel de experienta? Uite asa....Cred ca al treilea e Pisicuts (cu conditia sa mergeti La sfintele Manele )
boieru Reputație: -378 Postat Aprilie 21, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 21, 2013 euflo esti belea. http://www.youtube.com/watch?v=0CrQQGMvA8g
shiva Reputație: 3144 Postat Aprilie 22, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Aprilie 22, 2013 Haha! Clasic!
euflo96 Reputație: 5 Postat Aprilie 23, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Aprilie 23, 2013 Buna seara , m-am gandit sa fac un studiu de piata si sa vin cu aceasta noutate pe piata din capitala , sper sa gasesc doritori, nu mistocari care sa transforme topicul in alceva Cred ca nu ai nicio sansa sa gasesti ceva...Schimba strategia. Vrei doritori, dar nu vrei mistocari. Pai cum vine asta? Si cum le abordati? Treceti de 10 ori pe langa o femeie care va place si doar atat? O sa va creada nebuni. Nu poti sa fii serios si sa te duci la agatat cu o atitudine de om foarte serios.Cauta, in primul rand, un mistocar, care sa te completeze.(sa-ti aduca fete la masa, sa te faca sa obtii numere de telefon, intalniri) Sau ia-ti un profesor. Sau un Porsche.Noi, astia de am postat clipurile astea, nu am facut misto de cineva, am vrut sa fim constructivi. Prin putina caterinca, care nu trebuie sa supere pe nimeni.
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Aprilie 23, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 23, 2013 Cred ca nu ai nicio sansa sa gasesti ceva...Schimba strategia. Vrei doritori, dar nu vrei mistocari. Pai cum vine asta? Si cum le abordati? Treceti de 10 ori pe langa o femeie care va place si doar atat? O sa va creada nebuni. Nu poti sa fii serios si sa te duci la agatat cu o atitudine de om foarte serios.Cauta, in primul rand, un mistocar, care sa te completeze.(sa-ti aduca fete la masa, sa te faca sa obtii numere de telefon, intalniri) Sau ia-ti un profesor. Sau un Porsche.Noi, astia de am postat clipurile astea, nu am facut misto de cineva, am vrut sa fim constructivi. Prin putina caterinca, care nu trebuie sa supere pe nimeni.
euflo96 Reputație: 5 Postat Aprilie 23, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Aprilie 23, 2013 Bo$$$ule, nu e neaparat nevoie sa mergi pe drum si sa vina banii....Unii ii fac stand pe loc. Uite...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum