gaby26 Reputație: 9 Postat Aprilie 13, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Postat Aprilie 13, 2013 dupa cum zice si titlul, caut barbat in trecere prin Suceava...nu pentru sex, nu pentru fantezii, ci pentru un suc si, cum am stabilit si cu baietii, sa imi dau testul de bucatareasa doritorii trebuie sa aiba urmatoarele "calitati" : sa fie bine dispusi, cu simtul umorului, infometati si insetati )) inscrierile se fac aici pe baza de CV ) ps: pt cei care nu ma stiu de Gaby, ma semnez C.
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Aprilie 13, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Aprilie 13, 2013 Buna seara, eu cred ca ma incadrez cerintelor, asa ca ma ofer voluntar sa fiu primul tester.......... Cu stima, elful bautor de pepsi twist
gaby26 Reputație: 9 Postat Aprilie 13, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Autor Postat Aprilie 13, 2013 legolas, cu mare drag...daca nu ajunge altu' inaintea ta
randunica Reputație: 6425 Postat Aprilie 13, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 13, 2013 numai barbatii au voie la bucatareasa?daca se primesc si prietenii ajung eu in 15 minute!deschide usaaa!!!
gaby26 Reputație: 9 Postat Aprilie 13, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Autor Postat Aprilie 13, 2013 draga mea pe tine te astept oricand, fara cv, fara "calitatile" de mai sus, doar sa vii cu cafeaua ))
rolerboy Reputație: 15 Postat Aprilie 17, 2013 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Aprilie 17, 2013 Marti am inoptat in Suceava...Ce rau imi pare k am ratat oferta ...data viitoare promit sa te contactez k m-am saturat de shaorma la farfurie de la Mado ) Mereu tanar, infometat, insetat si bine dispus, RolerBoy...
gaby26 Reputație: 9 Postat Aprilie 19, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Autor Postat Aprilie 19, 2013 ei si tu acum..chiar de la prima intalnire? la prima intalnire iti fac un ceai sau un lapte cu cacao ) de la a doua mai vedem )
gaby26 Reputație: 9 Postat Mai 7, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Autor Postat Mai 7, 2013 Siii ca sa vedeti ca nu glumeam..primul care a "spart gheata" a fost Darkness ii multumesc si pe aceasta cale pt dupa-amiaza foarte placuta petrecuta impreuna si il astept pe el sa "povesteasca" detaliile :P
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2013 Sarmale, ceva bun?
shiva Reputație: 3156 Postat Mai 7, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Mai 7, 2013 Ohhhhooooooooooo, l-ai putut satura de bere? )) ca numa la asta se gandesc papilele lui gustative
gaby26 Reputație: 9 Postat Mai 7, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Autor Postat Mai 7, 2013 Ma indoiesc ca il poate cineva satura de bere )
Administrator pisicuts Reputație: 114917 Postat Mai 7, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 7, 2013
pugsley Reputație: -8 Postat Octombrie 26, 2014 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 26, 2014 Mai este valabil ? )
azazel 13 Reputație: 765 Postat Octombrie 26, 2014 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2014 Mai este valabil ? )Mai este boss-ule. Ai trimis CV-ul?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum