Sari la conținut

Bianca

bianca123

Postări Recomandate

Postat

Stii ca s ar putea sa ai dreptate?? La un moment dat  Adela, ma rog, cu toate celelate nume, avea 3 nr., .......154, ......755 si .......690!

Oare s ar baga impreuna cu un pic de show lesbi?? O singura data am avut parte  de , aproape asa ceva... mi a placut si as mai incerca...

Eu in urmatoarea perioada sunt legat de glia stramoseasca asa ca daca cineva sparge gheata...noi, muritorii de rand, daca ni se vor impartasi impresiile, vom fi recunoscatori!

S'aveti spor!

• Oras:Tulcea
Postat

ge0rg3ll

Astazi, 07:43

Poza din anuntul de mai sus este cu cele 2 ciori de la lidl ..una a ramas doar pe camera cealalta iese si la strada .. A-și putea să te contrazic. Fetele din foto nu au nici o legătură cu ...citez ( ciorile de la Lidl)

Postat

Din pozele alea nu par a fi fetele de la lidl.. nici macar o firmitura sa fie ele..

• Telefon: 0236518345
Postat

Se pare ca Bianca 123 nu vrea deloc sa ne lamureasca daca se baga impreuna cu colega ei sau nu.

Sunt sigur ca citeste ce se scrie pe forum dar probabil ca nu are curaj sa intervina sau nu gaseste cuvintele potrivite.

Draga Bianca123 sau Adela, noi te invitam sa participi activ in discutiile noastre.

Postat

Chiar...Bianca. Poate le răspunzi futăcioșilor ... Ultima oară ai facut o glumiţă la plecare că mă cauți când termini tratamentul pt păr. Aștept aici comentariile tale , tot odată confirmi că ești activă. Și...dacă nu ai rezolvat problema la boiler mă ofer să-l meșteresc.

Postat

Chiar...Bianca. Poate le răspunzi futăcioșilor ... Ultima oară ai facut o glumiţă la plecare că mă cauți când termini tratamentul pt păr. Aștept aici comentariile tale , tot odată confirmi că ești activă. Și...dacă nu ai rezolvat problema la boiler mă ofer să-l meșteresc.

Daca rezolvi problema cu boilerul, fac cinste cu un spritz!

Postat

Jardel123 . Nu depinde de mine 🔧🔨🔧....eu sper din tot sufletul să dai spriÅ£ul. Acu...depinde de Bianca 🛀🚿

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...