Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

ești cea mai bună opțiune din Vitan la ora actuală ;)

zise filozofu... parcă cioran nu umbla la curve și era mult mai tristðŸ˜

Postat

Bună,ma poate ajuta si pe mine cineva ..

Caut un apartament de lux cu 2,3 camere prin zona Mall Vitan, cunoașteți pe cineva??

acum vrei să te muți? ce are locația actuală?

Postat

Deci..buna din nou...revin cu recenzia promisă.

Nici nu stiu cu ce sa încep.

Am fost primiti de o super mega drăguță tipa. BIANCA BLUE ..o locație foarte accesibila..in fine detalii nesemnificative. Desi a fost prima dată ne.a depasit cu foarte mult așteptările. Foarte implicată, foarte atentă foarte foarte lipicioasa. Ne.a citit gandurile cu fiecare mișcare fiecare gest in parte.

.. Vom reveni cu siguranță a fost ceva de vis...

care voi? precizeaza, totusi!

Postat

O nimfomană super-bogată dă un anunţ într-un ziar naţional: “Nimfomana, ofer 1.000.000$ celui care îmi va oferi 100 de orgasme într-o noapte”.

A doua zi se prezintă la ea un american:

- Eu sunt rău, dar’ rău de tot şi-am să te rup în două!

Trece americanul la treabă şi-i dă bătaie: o dată, de 10 ori, de 20 de ori…când ii moare “problema”.

A treia zi vine un rus:

- Cucoană, fii pregătita de ce-i mai rău! Beau o vodcă şi vin!… şi începe rusul: o dată, de 10 ori, 20, 30 … 70 şi îl lasă şi pe el “treaba”.

Într-un târziu vine şi un ardelean:

- Domniţă dragă, mai e valabil anunţul cela?

- Normal că mai este!

- No, bine, c-am venit şi io să te dezmierd niţel, dar am o problemă: nu ştiu defel a număra.

- Pai, nu-ţi fă probleme, la fiecare orgasm tragem o linie cu creta pe podea.

- No bine dară…

Şi începe şi ardeleanul să “tragă la vâsle”, de 10 ori… 30… 70… 90… Nimfomana se sperie şi-şi spune în gând: “Măi, dar cum să-i dau eu nespălatului ăstuia 1.000.000$ şi am şi obosit”. Şi începe sa trişeze: 91, 91, 93, 93, 93, 93.

- Dar bine, domniţă, dară n-o mai fost 93 o dată?

- Nu, mă ţărane – Binelea coniţă. Ştii ce zic io, domniţă dragă, vezi că ne-am încurcat. aşa că hai să ştergem totul şi s-o luăm da la capăt!

:) :)

• Like 6
Postat

O nimfomană super-bogată dă un anunţ într-un ziar naţional: “Nimfomana, ofer 1.000.000$ celui care îmi va oferi 100 de orgasme într-o noapte”.

A doua zi se prezintă la ea un american:

- Eu sunt rău, dar’ rău de tot şi-am să te rup în două!

Trece americanul la treabă şi-i dă bătaie: o dată, de 10 ori, de 20 de ori…când ii moare “problema”.

A treia zi vine un rus:

- Cucoană, fii pregătita de ce-i mai rău! Beau o vodcă şi vin!… şi începe rusul: o dată, de 10 ori, 20, 30 … 70 şi îl lasă şi pe el “treaba”.

Într-un târziu vine şi un ardelean:

- Domniţă dragă, mai e valabil anunţul cela?

- Normal că mai este!

- No, bine, c-am venit şi io să te dezmierd niţel, dar am o problemă: nu ştiu defel a număra.

- Pai, nu-ţi fă probleme, la fiecare orgasm tragem o linie cu creta pe podea.

- No bine dară…

Şi începe şi ardeleanul să “tragă la vâsle”, de 10 ori… 30… 70… 90… Nimfomana se sperie şi-şi spune în gând: “Măi, dar cum să-i dau eu nespălatului ăstuia 1.000.000$ şi am şi obosit”. Şi începe sa trişeze: 91, 91, 93, 93, 93, 93.

- Dar bine, domniţă, dară n-o mai fost 93 o dată?

- Nu, mă ţărane – Binelea coniţă. Ştii ce zic io, domniţă dragă, vezi că ne-am încurcat. aşa că hai să ştergem totul şi s-o luăm da la capăt!

:) :)

ce am mai ras

ardeleanu era da fapt galatean si al chema catelu ?

ca el e singuru da pa forum care poa sa faca treaaba asta si nici macar nu se lauda

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

ce am mai ras

ca el e singuru da pa forum care poa sa faca treaaba asta si nici macar nu se lauda

De fapt cine este userul pe care vol îl alintați cu " catelu' " și în plus îi cunoașteți foaia matricola

• Like 4
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat

ce am mai ras

De fapt cine este userul pe care vol îl alintați cu " catelu' " și în plus îi cunoașteți foaia matricola

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Bună, disponibilă pana la ora 00:00! 👅🥰🥰😋

Va pup, săptămână frumoasă! ðŸ˜ðŸ’‹â¤ðŸ™ŠðŸ˜›

post-279590-0-31698000-1571041043_thumb.jpg

• Like 7
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

leziunile alea de la gura sunt herpes?

leziunile alea de la gura sunt herpes?

Salut,

Da, e herpes. Eu deja aveam herpes bucal și mi l-a activat ca am simptome de răceala de azi dimineața după atâtea zile frumoase și temperatura constanta in casa. Sincer, acum mi-am dat seama ca dacă îmi fac curvele ON le infectez bucal. Cine nu are herpes mai bine face OP ca acesta nu se vindeca.

Se tratează cu alifie Aciclovir, fără rețeta, deja aveam in casa. 5+5 zile de 4-5 ori pe zi, vedeți instructiunile.

Moldoveanca e frumoasa, înaltă, tatuaje...nu știu dacă are 19 ani, oricum e mică. Acolo totul e nou, e curat și atmosfera plăcută.

Notele pentru moldoveanca sunt cu exigenta, a fost poate cea mai plăcută experiența, Bianca:

Față și corp 9

ON 8,5

NP 8

GFE 9,5

FK nu.

• Like 2
Vizitator burlacu1
Reputație: 0
Postat

Buna buna

Dimi Dimi

Neata Neata

Buna dimineata scumpo

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...