Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca facea si cim era perfecta....

Zi mersi ca face anal 😅 acum ce vrei, face ce ii place evident.
Postat

Sfat prietenesc pentru cei ce vin la mine pentru 30min :o data intrat in apartament se ia in calcul programarea !(pentru cei care nu știu)

Va pup ! :*

Postat

fat prietenesc pentru cei ce vin la mine pentru 30min : o data intrat in apartament se ia in calcul programarea !(pentru cei care nu știu)

• Like 1
  • Oras:Micul Paris
Postat

fat prietenesc pentru cei ce vin la mine pentru 30min : o data intrat in apartament se ia in calcul programarea !(pentru cei care nu știu)

Trebuia sa adaugi "ca sa nu va arunc eu pe ferestra", ca sa se inteleaga de ce e prietenesc sfatul  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Apropo, a supravietuit individul care te-a enervat? :D

• Like 1
Postat

Cred ca multi au mai scris, dar am si eu cateva cuvinte de spus despre domnisoara.

Are locatia aproape de mall, cu intrare de pe Calea Vitan intr-un bloc nou. Foarte curat si aranjat, aerisit si baia are ce trebuie.

Discutia a avut loc pe whatsapp, cu o confirmare cu 1h in avans. Nu am avut probleme din acest punct de vedere.

Bianca este tanara si are o atitudine foarte buna fata de client. Cu rabdare, mi-a parut ca incearca sa se plieze pe client, sa te relaxezi. Piele fina foarte placuta la atingere cu miros frumos, a parfum cred. Imi miroseau mainile si dupa 1h de la vizita. Ca aspect fizic cred ca va fi subiectiv mereu (desi are poze cu caruta, nu cred ca are vreo relevanta sa ne exprimam opinia cand ai atat material pentru review si sa spui ca te-a influentat negativ vreun comentariu), dar eu nu pot spune nimic rau din punctul meu de vedere, e ce trebuie  :138x

Iar de serviciile oferite pot spune doar de bine. In cateva cuvinte - daca nu o rogi sa o ia mai incet... te termina. De calitate superioara  :138x

Recompensa pentru serviciul oferit a fost de 150/30m. Bianca, multumesc pentru timpul acordat si sper sa mai acorzi pe viitor  :138x

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

nu s-a prea înțeles sfatul! fii mai clară!

Postat

Cred ca multi au mai scris, dar am si eu cateva cuvinte de spus despre domnisoara.

Are locatia aproape de mall, cu intrare de pe Calea Vitan intr-un bloc nou. Foarte curat si aranjat, aerisit si baia are ce trebuie.

Discutia a avut loc pe whatsapp, cu o confirmare cu 1h in avans. Nu am avut probleme din acest punct de vedere.

Bianca este tanara si are o atitudine foarte buna fata de client. Cu rabdare, mi-a parut ca incearca sa se plieze pe client, sa te relaxezi. Piele fina foarte placuta la atingere cu miros frumos, a parfum cred. Imi miroseau mainile si dupa 1h de la vizita. Ca aspect fizic cred ca va fi subiectiv mereu (desi are poze cu caruta, nu cred ca are vreo relevanta sa ne exprimam opinia cand ai atat material pentru review si sa spui ca te-a influentat negativ vreun comentariu), dar eu nu pot spune nimic rau din punctul meu de vedere, e ce trebuie  :138x

Iar de serviciile oferite pot spune doar de bine. In cateva cuvinte - daca nu o rogi sa o ia mai incet... te termina. De calitate superioara  :138x

Recompensa pentru serviciul oferit a fost de 150/30m. Bianca, multumesc pentru timpul acordat si sper sa mai acorzi pe viitor  :138x

Cu ceea mai mare placere

Te pwp

Postat

Tot persoanele din jurul vostru meau dat si locatia aceasta infecta din ce stiu eram la ,,prietena""si un clint mea dat nr la acest individ

Misto afirmația asta.

Pare ca nu-și amintește cine i-a dat nr. de telefon. Chiar și asa, înainte de alua o locație o verifici și o poți refuza

• Minus 1
Postat

Misto afirmația asta.

Pare ca nu-și amintește cine i-a dat nr. de telefon. Chiar și asa, înainte de alua o locație o verifici și o poți refuza

Ia ia ce.a facut ma nene mai aveai putin si te trezeai la un an distanta :)

Pacat de tine ca doar 10 luni o trecut :)

• Like 1
Postat

Misto afirmația asta.

Vezi ca tu citezi o postare din... 28 noiembrie 2018 (!), de atunci s-a mai mutat de vreo 3 ori. Iar locatia actuala e foarte ok.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...