calin04 Reputație: 817 Postat Septembrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2019 Normal in conditiile incadrariPai eu nu ma incadrez? Sau nu ma mai tii minte?
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 1, 2019 Autor Postat Octombrie 1, 2019 Bună dragilor, disponibilă pana la ora 23:00! :* Va pup! :* :* 8
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 2, 2019 Autor Postat Octombrie 2, 2019 Buna dragilor, astăzi ma gasiti pana la ora 23:00! :* :* Va pup ! :* :* :* 7
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 2, 2019 Autor Postat Octombrie 2, 2019 Bună dragilor ,tin sa va aduc la cunoștință ca incepand de acum pana vineri la ora 11:00 voi lipsi! Va pup !
giovanni Reputație: 527 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:departe Oras:departe Postat Octombrie 2, 2019 Daca facea si cim era perfecta.... 1
iepurecoios Reputație: 369 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2019 Daca facea si cim era perfecta....Zi mersi ca face anal 😅 acum ce vrei, face ce ii place evident.
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 3, 2019 Autor Postat Octombrie 3, 2019 Buna seara ,ma găsiți până la ora 00:00! Va pup! :* :* :* 6
freezarr14 Reputație: 138 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:..... Oras:..... Postat Octombrie 3, 2019 Woow asa buze ?;
freezarr14 Reputație: 138 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:..... Oras:..... Postat Octombrie 3, 2019 Woow asa buze ?!
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 4, 2019 Autor Postat Octombrie 4, 2019 Bună dragilor, disponibilă pana la ora 00:00! :* :* :* Va pupăcesc! :* :* 4
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 4, 2019 Autor Postat Octombrie 4, 2019 Sfat prietenesc pentru cei ce vin la mine pentru 30min :o data intrat in apartament se ia in calcul programarea !(pentru cei care nu știu)Va pup ! :*
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 4, 2019 Autor Postat Octombrie 4, 2019 fat prietenesc pentru cei ce vin la mine pentru 30min : o data intrat in apartament se ia in calcul programarea !(pentru cei care nu știu)Va pup ! :* 1
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 4, 2019 Autor Postat Octombrie 4, 2019 Sfat* (e din cauza nervilor) :) 1
kasparian Reputație: 6201 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Octombrie 4, 2019 fat prietenesc pentru cei ce vin la mine pentru 30min : o data intrat in apartament se ia in calcul programarea !(pentru cei care nu știu)Va pup ! :*Trebuia sa adaugi "ca sa nu va arunc eu pe ferestra", ca sa se inteleaga de ce e prietenesc sfatul :laugh2 :laugh2 :laugh2Apropo, a supravietuit individul care te-a enervat? :D 1
jangiovanni29 Reputație: 19 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2019 Bine de știu să nu călcăm pe bec la ea:))
desertfox Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 Cred ca multi au mai scris, dar am si eu cateva cuvinte de spus despre domnisoara. Are locatia aproape de mall, cu intrare de pe Calea Vitan intr-un bloc nou. Foarte curat si aranjat, aerisit si baia are ce trebuie. Discutia a avut loc pe whatsapp, cu o confirmare cu 1h in avans. Nu am avut probleme din acest punct de vedere. Bianca este tanara si are o atitudine foarte buna fata de client. Cu rabdare, mi-a parut ca incearca sa se plieze pe client, sa te relaxezi. Piele fina foarte placuta la atingere cu miros frumos, a parfum cred. Imi miroseau mainile si dupa 1h de la vizita. Ca aspect fizic cred ca va fi subiectiv mereu (desi are poze cu caruta, nu cred ca are vreo relevanta sa ne exprimam opinia cand ai atat material pentru review si sa spui ca te-a influentat negativ vreun comentariu), dar eu nu pot spune nimic rau din punctul meu de vedere, e ce trebuie :138x Iar de serviciile oferite pot spune doar de bine. In cateva cuvinte - daca nu o rogi sa o ia mai incet... te termina. De calitate superioara :138x Recompensa pentru serviciul oferit a fost de 150/30m. Bianca, multumesc pentru timpul acordat si sper sa mai acorzi pe viitor :138x 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 4, 2019 fat prietenesc pentru cei ce vin la mine pentru 30min : o data intrat in apartament se ia in calcul programarea !(pentru cei care nu știu)Va pup ! :*nu s-a prea înțeles sfatul! fii mai clară!
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 4, 2019 Autor Postat Octombrie 4, 2019 Cred ca multi au mai scris, dar am si eu cateva cuvinte de spus despre domnisoara. Are locatia aproape de mall, cu intrare de pe Calea Vitan intr-un bloc nou. Foarte curat si aranjat, aerisit si baia are ce trebuie. Discutia a avut loc pe whatsapp, cu o confirmare cu 1h in avans. Nu am avut probleme din acest punct de vedere. Bianca este tanara si are o atitudine foarte buna fata de client. Cu rabdare, mi-a parut ca incearca sa se plieze pe client, sa te relaxezi. Piele fina foarte placuta la atingere cu miros frumos, a parfum cred. Imi miroseau mainile si dupa 1h de la vizita. Ca aspect fizic cred ca va fi subiectiv mereu (desi are poze cu caruta, nu cred ca are vreo relevanta sa ne exprimam opinia cand ai atat material pentru review si sa spui ca te-a influentat negativ vreun comentariu), dar eu nu pot spune nimic rau din punctul meu de vedere, e ce trebuie :138x Iar de serviciile oferite pot spune doar de bine. In cateva cuvinte - daca nu o rogi sa o ia mai incet... te termina. De calitate superioara :138x Recompensa pentru serviciul oferit a fost de 150/30m. Bianca, multumesc pentru timpul acordat si sper sa mai acorzi pe viitor :138xCu ceea mai mare placere Te pwp
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 5, 2019 Postat Octombrie 5, 2019 Tot persoanele din jurul vostru meau dat si locatia aceasta infecta din ce stiu eram la ,,prietena""si un clint mea dat nr la acest individMisto afirmația asta. Pare ca nu-și amintește cine i-a dat nr. de telefon. Chiar și asa, înainte de alua o locație o verifici și o poți refuza 1
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 5, 2019 Autor Postat Octombrie 5, 2019 Misto afirmația asta. Pare ca nu-și amintește cine i-a dat nr. de telefon. Chiar și asa, înainte de alua o locație o verifici și o poți refuzaIa ia ce.a facut ma nene mai aveai putin si te trezeai la un an distanta :)Pacat de tine ca doar 10 luni o trecut :) 1
kasparian Reputație: 6201 Postat Octombrie 5, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Octombrie 5, 2019 Misto afirmația asta.Pare ca nu-și amintește cine i-a dat nr. de telefon. Chiar și asa, înainte de alua o locație o verifici și o poți refuzaVezi ca tu citezi o postare din... 28 noiembrie 2018 (!), de atunci s-a mai mutat de vreo 3 ori. Iar locatia actuala e foarte ok. 2
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 5, 2019 Autor Postat Octombrie 5, 2019 Hello, :* disponibilă pana la ora 00:00! :* :* Weekend plăcut! :* :* Pupici! :* :* 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum