kasparian Reputație: 6202 Postat Martie 1, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Martie 1, 2020 Ce sa spui???Am vrut sa zic "am si uitat ce voiam sa spun", am rectificat acum Chestia cu inverzitul... ia-o si tu ca pe un fel de recenzie ;)Cred ca e cea mai tare pe care am scris-o pana acum, dintr-un singur cuvant :) P.S. Gata, mi-am amintit, "Primavara frumoasa!" era :D
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 1, 2020 Autor Postat Martie 1, 2020 Mulțumesc in mod special celor care mi.au adus niste mărțișoare mai speciale! Va pup ,primavara frumoasă! :* :* 5
blkoldsun Reputație: 181 Postat Martie 1, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 1, 2020 Infloresc merii si perii 1
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 1, 2020 Autor Postat Martie 1, 2020 Disponibilă pentru persoanele disponibile in această zi frumoasă de 1 Martie până la ora 00:00! 7
Membru Premium only-me Reputație: 17227 Postat Martie 2, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Martie 2, 2020 Disponibilă pentru persoanele disponibile in această zi frumoasă de 1 Martie până la ora 00:00!🤩hmmmm...interesanta tinuta...pe cat de simpla pe atat de incitanta...iti sta foarte bn..pfff...cat ghinion am...nu reusesc deloc sa ma potrivesc cu tine la program.Zi frumoasa!!🥰😘
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 2, 2020 Autor Postat Martie 2, 2020 hmmmm...interesanta tinuta...pe cat de simpla pe atat de incitanta...iti sta foarte bn..pfff...cat ghinion am...nu reusesc deloc sa ma potrivesc cu tine la program.Zi frumoasa!!Programare din timp si o sa te potrivesti ! Te pup! :*
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 2, 2020 Autor Postat Martie 2, 2020 Bună dragilor, disponibilă pana la ora 00! Va pupăcesc! :* :* :* 8
Membru Premium only-me Reputație: 17227 Postat Martie 2, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Martie 2, 2020 Programare din timp si o sa te potrivesti ! Te pup! :*Ha ha...a fost de pe o zi pe alta si tot nu ne-am potrivit,pnm,asta e,mai incerc😛😘!!
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 2, 2020 Autor Postat Martie 2, 2020 Ha ha...a fost de pe o zi pe alta si tot nu ne-am potrivit,pnm,asta e,mai incerc!!Incercarea moarte nu are ;) 1
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 3, 2020 Autor Postat Martie 3, 2020 Disponibilă până la ora 20:00! Va pupăcesc! Zi faină! :* :* 16
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 5, 2020 Autor Postat Martie 5, 2020 Bună dragilor, disponibilă pana la ora 00"00! Va pup si o zi minunată! :* :* 8
uncu Reputație: 9 Postat Martie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 5, 2020 La ce ora începi programul?
crocodilul81 Reputație: 51 Postat Martie 6, 2020 Oras:București Oras:București Postat Martie 6, 2020 Ba ,da care sunt tarifele ?
kasparian Reputație: 6202 Postat Martie 6, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Martie 6, 2020 Ba ,da care sunt tarifele ?Sunt trecute toate in semnatura. Intra pe versiunea full, ca pe cea mobile nu se vede. 5
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 6, 2020 Autor Postat Martie 6, 2020 Prețurile mele sunt:150 lei/30 min (1 fin.)300 lei/h (1-2 fin.)Servicii incluse: OP (sau ON, dacă igiena permite), NP, masaj de relaxare :masaje (dacă sunt în toane bune), GFE (dacă facem click)Fantezii: :hug1 foot-job, cunni, anni (eu fiind partea pasivă), 69 :69 , diferite poziții :rockettes-1Servicii extra: AP (dacă dimensiunea permite și cunosc clientul) +100 lei :kiss3Locația este pe Bld.Unirii langa Naturalia 2
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 7, 2020 Autor Postat Martie 7, 2020 Buna dragii mei, disponibilă pana mai târziu! Va pupăcesc, weekend plăcut! :* :* :* 7
pidsadera_ Reputație: 6796 Postat Martie 7, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Martie 7, 2020 RECENZIE:Locatie: 8.8 (Bd. Unirii, reper Naturalia)Aspect: 9.5 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par negru mediu prins in coc, sani medii frumosi erecti, slim, fund rotund fain bombat, piele alba ca laptele, cateva tatuaje)Oral: 9.1 (neprotejat, foarte bun, lins, umed, mai multe viteze, deepthroat pana la cotor, gag reflex, sta cu ea in gat, cu atentie sporita la bijuterii, nu face CIM)Normal: 9.5 (protejat, bun, se implica, accepta pozitii, foarte energica)Gfe: 9.8 (precum iubita pasionala ^_^)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 300 RON (pentru o ora)Naratiunea:Programarea la Bianca a fost una relativ usoara, am vorbit pe whatsapp si am stabilit de pe o zi pe alta, programarea respectata cu strictete, intalnirea avand loc undeva in prima parte a lunii martie. Locatia acum este pe Bd. Unirii, reper Naturalia. Se ajunge relativ usor, pe Bd Unirii, reper Naturalia, apartament ok, cu 2 camere. La baie totul ok, cabina de dus, mai multe geluri de dus la alegere, prosop curat primit din partea domnisoarei Bianca si o pereche de papuci mari. Bianca arata mult mai bine acum fata de cum o stiam eu, iar la sex schimbarile sunt in bine; m-a asteptat inca de la intrare intr-un body rosu sexy, parfumata discret, miros placut. Am stat putin de vorba inainte de toate, a fost o pauza mai mare de cand nu mai fusesem la Bianca, nu am regretat, a fost o intalnire cu "artificii". Oglinda de pe dulapul de langa pat confera un POV exceptional, mai ales cand iti face oral sau la normal :biggrinking , isi mai arunca si ea un ochi pe ici pe colo. Intors de la igienizare, Bianca m-a invitat sa ma asez comod in pat, a inceput un preludiu pasional, cu atingeri patimase, cu saruturi patimase pe gat, in zona lobului urechii, a coborat incet incet jos, eye-contact tot timpul, chiar si la normal. Oralul a fost executat cu simt de raspundere, foarte bun, cu de toate, mai ales ca o ia adanc gat + meniul zilei 69, pe ici pe colo se mai ineaca, dar nu renunta. Am montat caciulita, este foarte stramta asa ca mare atentie sa nu va dati drumul repede, ar fi pacat sa va dati drumul repede. Am invitat-o sa vina deasupra in LOT, foarte energica, contre perverse, cand ea, cand eu preluam controlul, a fost foarte bine. Au fost momente cand ne-am strans puternic in brate ^_^ . Am mai aruncat si eu cateva ochiade in oglinda in timp ce eram stapan pe situatie, se vede foarte bine si fundul se simte exceptional, bombat, in mai toate pozitiile. Fata de cum o stiam, acum Bianca este flexibila in pat, stie cum sa se muleze in functie de situatie, plus multe alte artificii la normal. Am schimbat mai multe pozitii, Bianca s-a implicat in toate, urmand sa revin in 69 unde am reusit sa termin si eu ultimul. Da, a fost o intalnire reusita din punctul meu de vedere, m-am simtit foarte bine cu Bianca si am sa mai revin. Notite)1)Lasat banutii inainte de actiune la cererea domnisoarei2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii3)Ii place ce face, geme natural, te trage in ea4)Te intreaba cum preferi oralul: protejat / neprotejat5)Mai are 2 colege noi: Diana si Victoria6)O muzica relaxanta a rulat pe durata intalnirii (de la laptop)M-am simtit foarte bine cu Bianca si o recomand, am sa mai revin 19
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 7, 2020 Autor Postat Martie 7, 2020 RECENZIE:Locatie: 8.8 (Bd. Unirii, reper Naturalia)Aspect: 9.5 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par negru mediu prins in coc, sani medii frumosi erecti, slim, fund rotund fain bombat, piele alba ca laptele, cateva tatuaje)Oral: 9.1 (neprotejat, foarte bun, lins, umed, mai multe viteze, deepthroat pana la cotor, gag reflex, sta cu ea in gat, cu atentie sporita la bijuterii, nu face CIM)Normal: 9.5 (protejat, bun, se implica, accepta pozitii, foarte energica)Gfe: 9.8 (precum iubita pasionala ^_^)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 300 RON (pentru o ora) Naratiunea:Programarea la Bianca a fost una relativ usoara, am vorbit pe whatsapp si am stabilit de pe o zi pe alta, programarea respectata cu strictete, intalnirea avand loc undeva in prima parte a lunii martie. Locatia acum este pe Bd. Unirii, reper Naturalia. Se ajunge relativ usor, pe Bd Unirii, reper Naturalia, apartament ok, cu 2 camere. La baie totul ok, cabina de dus, mai multe geluri de dus la alegere, prosop curat primit din partea domnisoarei Bianca si o pereche de papuci mari. Bianca arata mult mai bine acum fata de cum o stiam eu, iar la sex schimbarile sunt in bine; m-a asteptat inca de la intrare intr-un body rosu sexy, parfumata discret, miros placut. Am stat putin de vorba inainte de toate, a fost o pauza mai mare de cand nu mai fusesem la Bianca, nu am regretat, a fost o intalnire cu "artificii". Oglinda de pe dulapul de langa pat confera un POV exceptional, mai ales cand iti face oral sau la normal :biggrinking , isi mai arunca si ea un ochi pe ici pe colo. Intors de la igienizare, Bianca m-a invitat sa ma asez comod in pat, a inceput un preludiu pasional, cu atingeri patimase, cu saruturi patimase pe gat, in zona lobului urechii, a coborat incet incet jos, eye-contact tot timpul, chiar si la normal. Oralul a fost executat cu simt de raspundere, foarte bun, cu de toate, mai ales ca o ia adanc gat + meniul zilei 69, pe ici pe colo se mai ineaca, dar nu renunta. Am montat caciulita, este foarte stramta asa ca mare atentie sa nu va dati drumul repede, ar fi pacat sa va dati drumul repede. Am invitat-o sa vina deasupra in LOT, foarte energica, contre perverse, cand ea, cand eu preluam controlul, a fost foarte bine. Au fost momente cand ne-am strans puternic in brate ^_^ . Am mai aruncat si eu cateva ochiade in oglinda in timp ce eram stapan pe situatie, se vede foarte bine si fundul se simte exceptional, bombat, in mai toate pozitiile. Fata de cum o stiam, acum Bianca este flexibila in pat, stie cum sa se muleze in functie de situatie, plus multe alte artificii la normal. Am schimbat mai multe pozitii, Bianca s-a implicat in toate, urmand sa revin in 69 unde am reusit sa termin si eu ultimul. Da, a fost o intalnire reusita din punctul meu de vedere, m-am simtit foarte bine cu Bianca si am sa mai revin. Notite)1)Lasat banutii inainte de actiune la cererea domnisoarei2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii3)Ii place ce face, geme natural, te trage in ea4)Te intreaba cum preferi oralul: protejat / neprotejat5)Mai are 2 colege noi: Diana si Victoria6)O muzica relaxanta a rulat pe durata intalnirii (de la laptop) M-am simtit foarte bine cu Bianca si o recomand, am sa mai revinMultumesc, te pup si te mai aștept! Seara frumoasă! :* 1
aurel19 Reputație: 0 Postat Martie 7, 2020 Postat Martie 7, 2020 ofer sex oral și normal in diferite poziții ..... .... Sunt disponibila non _stop ... Accept și cupluri ... Kiss u 0xxxxx
luceafaru Reputație: 15 Postat Martie 7, 2020 Oras:stele Oras:stele Postat Martie 7, 2020 La Multi Ani Bianca. Ai cele mai frumoase poze :hooray 1
gangnammiin Reputație: 105 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 La multi ani si baga 4some cu colegele! Te pup 1
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 8, 2020 Autor Postat Martie 8, 2020 Multumesc frumos! :* Sa aveți o zi minunată! :* 2
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 8, 2020 Autor Postat Martie 8, 2020 La multi ani si baga 4some cu colegele! Te pupDin pacate 4some nu se poate ca Victoria nu intra. ;) 1
gangnammiin Reputație: 105 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Din pacate 4some nu se poate ca Victoria nu intra. ;)E timida?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum