Sari la conținut

recomandari?

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
Postat

alis de la top, dar nu numai ea - ca avem multe fete cu gfe+++ conteaza si comportamentul tau!

• Like 4
  • Oras:Constanta
Postat

Ia ânciarcă la asta..

https://nimfomane.com/forum/topic/21417-cristinika-melasa-0761290784/

Fata asta iti ofiera un super GFE di zisi ca iejti cu iubita ta din liceu...plus un oral di zili mari...moi alies dak o ai mica ! Beton armat !!! Bini, condițiia ie sa moi sti si tu cite civa dispri fututu di calitate...ca dak habar nai...poi atunşea nu ti ajuta nisi mama curvilor !!! Da io zik ca numa un antitalient la futut nu reuseste un futai pi cinsti la Cristinika...si sigur nu ie cazu la tini.

Atentiie...doar ca fata şio schinbat numaru di moi nou. Creca e 0731087033 !!!

Good luck !!! ;)

• Like 4
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Ia ânciarcă la asta..

Fata asta iti ofiera un super GFE di zisi ca iejti cu iubita ta din liceu...plus un oral di zili mari...moi alies dak o ai mica ! Beton armat !!! Bini, condițiia ie sa moi sti si tu cite civa dispri fututu di calitate...ca dak habar nai...poi atunşea nu ti ajuta nisi mama curvilor !!! Da io zik ca numa un antitalient la futut nu reuseste un futai pi cinsti la Cristinika...si sigur nu ie cazu la tini.

Good luck !!! ;)

2

0

14

• Like 3
Postat

daca comentariul tau [a se scuza cacofonia] vine in completarea recenziei pt cristinella sa stii ca nu m-am comportat deloc urat cu ea.hai sa zicem ca am gresit locatia prima oara dar asta nu e motiv.

alis de la top, dar nu numai ea - ca avem multe fete cu gfe+++ conteaza si comportamentul tau!

Postat

=))) gg amelia gg. aproape ca m-ai pacalit :)))))

Ia ânciarcă la asta..

Good luck !!! ;)

Postat

nu-mi aduc aminte sa ati fii scris ceva si aici era vorba de alis nu de cristinella

daca comentariul tau [a se scuza cacofonia] vine in completarea recenziei pt cristinella sa stii ca nu m-am comportat deloc urat cu ea.hai sa zicem ca am gresit locatia prima oara dar asta nu e motiv.

• Like 2
Postat

=))) gg amelia gg. aproape ca m-ai pacalit :)))))

Io iti zik doar asa...dak tu oi fost la Cristinella/Cristinika/Melassa si noi reusit un iepisod secsual di fooooarti mari calitati...tioi pacalit singur !!!

;)

• Like 1

Postat

Cine este talibanu?

:callyou

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...