ochimov Reputație: 73 Postat Aprilie 15, 2013 Postat Aprilie 15, 2013 BRUNETA, 1.80 m, 53 kg, 24 de ani, ofer companie intima, oral cu fin., normal protejat in orice pozitie, fantezii cunnilingus, annilngus, zona curata si civilizata intr-o locatie noua, zona Iancului, pup, 15 Apr 11:00 0724.835.648 Bucuresti Pret: 60L Vizitat duduia acum cateva zile. Ma indruma in zona Pache Protopopescu - PRO TV. De acolo, a treia straduta pe dreapta (dupa Matasari), apoi din nou, prima strada la dreapa - strada Lirei. Locatia: EDITAT - PREA MULTE DETALII Intru inauntru, in fata o camera cu un catel pe canapea, prima pe dreapta bucataria de unde se auzeau voci, una de barbat si una de femeie (probabil guvidele si secretara), a doua pe dreapta camera de actiune, modesta, dezordonata, cersaf folosit, baia cu intrare din acea camera, destul de curata. Nota: 7 Fatuca: poate 1.80 m pe tocuri, oricum inalta, estimez la 1.75 m, supla, bruneta cu ceva pistrui, par lung, ten alb, tarancuta, sani micuti - numarul 2 cred. Abdomen aproape perfect, craci lungi. Nota generala: 8 Pozele nu pot aprecia daca sunt reale, dupa forma sanilor par reale, dar nu sunt facute in locatia in care am fost eu. Oricum se apropie de real. Decid sa stau o finalizare, am lasat 60 lei ceruti inainte pe un dulapior. O intind pe pat sa facem o mica incalzire. Nu participa deloc (nu am primit mangaieri), se uita in tavan. Am supt tatele mici care spre mirarea mea au devenit puternic erectile, am coborat pe abdomen si surpriza mea a fost ca a inceput sa geama, apoi la pasarica semirasa sa dau cateva limbi. A inceput sa geama puternic si sa se miste convulsiv, aici surpriza neplacuta, m-a izbit o respiratie urat mirositoare (ea gafaia), un fel de pufaiala de gura nespalata, care combinat cu gustul metalic de la pasarica (sigur nu s-a dusat) m-a facut sa abandonez dupa 2 minute sa-i savurez pasarica. Am pus-o la oral, executat corect, adanc, fara manute in ritmuri soft-hard (mi-a placut, era sa finalizez dupa 4-5 minute). A spus ca face finalizare orala si inghite daca sperma nu e sarata. Nota: 9 (pentru ca nu mi-a luat in primire si coaiele, dar m-a supt cu pasiune). Am intors-o capra si am pompat 10 minute, am penetrat-o incet la inceput pentru ca o durea, apoi am bagat iepureste, cu mana pe tatele ei. Nu s-a miscat cum imi placea, asa ca am hotarat sa finalizez corporal. In acest timp urla la farfuriile sau opturile mele. Nota: 7 A trecut din nou la muie, dar am tras-o cu tatele pe falusul meu si m-am jucat pe sfarcurile erectile pana am ejaculat in 3 jeturi puternice pe pieptul ei. Actiunea a durat cam 25 minute. Nu as mai vizita-o pentru ca are probleme cu igiena. Miroase a transpiratie, iar gura a canal. In rest, o tarancuta sociabila, o recomand doar pentru muie. 4
daddy2491 Reputație: 134 Postat Aprilie 15, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 15, 2013 Sursa pozelor : http://www.themetart.com/e/emy-a/wtkf/.
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2013 Rugam mai putine detalii referitoare la locatie... Regulamentul interzice in mod explicit asta...
steev Reputație: 410 Postat Aprilie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2013 Am sunat azi, a intrat casuta vocala.
futurist Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2013 Postat Iunie 10, 2013 In ultima vreme pe anuntul a schimbat mai multe numere si locatii. Vad ca a revenit cu poze noi pe undeva pe ;a Obor, blocul Acr: POZE noi, bruneta, 24 ani, ofer companie intima, oral cu fin, sex normal protejat, masaj de relaxare, am 1,80, cu 53 kg, zona Obor, vino si nu vei regreta, discretie maxima A mai incercat cineva in ultima vreme? 1
pompidou Reputație: 126 Postat Iunie 10, 2013 Oras:In a Hole Oras:In a Hole Postat Iunie 10, 2013 Am fost eu saptamana trecuta. Locatia pe la Obor, prin gangul de la ACR apoi pe o straduta la stanga. Apartament vechi, mobilat vechi, nu prea inspira incredere. Fatuca deabea scoti vorbele de la ea. Cu greu ne-am putut intelege la telefon sa-mi spuna serviciile si adresa. La fata locului o fatuca slim, cred ca are spre 1.80, privire incrucisata si atitudine scarbita. Cred ca m-a intrebat de pe hol "ramai nu ramai?". Eu o intreb inca odata despre servicii ca sa nu avem neintelegeri, ea o tinea pe a ei, "Hai ce faci? Stai sau nu stai?" Pentru mine genul asta de atitudine de fast fut nu prevesteste nimic bun, asa ca nu am ramas. Mai lucreaza cu inca una mai matura cu care au si anunturi comune de show lesby. Posele sunt false, ambele seturi, asa ca nu va ghidati dupa ele. 4
zico Reputație: 236 Postat Iulie 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2013 DOMNISOARA sexy, 24 ani, 1.80 m, cu 53 kg, sani medii, ofer domnilor generosi o ora in compania mea sex oral cu finalizare orala si normal, 69, masaj de relaxare. Locatie noua Lizeanu Belagio, pupici, va astept, 19 Jul 11:00 0724.835.648 Bucuresti 100 l Buna dragilor, Cu toate ca a trecut timpul de cand am fost la d-ra( anul trecut prin august,.... eu, nu eram membru pe forum)dar merita sa povestesc aceasta intamplare.Deci, mare..... ATENTIE !!!Asadar gasesc anuntul pe A.T. sun la d-ra imi da detalii fac programarea,( la timpul respectiv d-ra avea locatia Obor ,mai exact pe Masina de Paine),ajung la destinatie tel de confirmare ca am aj,imi da etaj, ap, facem prezentarille, ma intreaba daca raman, spun ..ok decartez 100 l ora, si fug la baie. dupa care revin in dormitor si ma intind in pat asteptand sa se duca si d-ra la baie ....Pula !!! Nimic.... isi da chiloti si sutienul jos si spune ....Hai cum vrei oralul... protejat sau neprotejat.???spun neprotejat,,, spune ok si incepe sa-l suga mecanic.. deja imi taiase tot cheful de sex....am mai lasat-o un pic si am finalizat in gura ei ,dupa care a inghitit tot fara nici un fel de greata .Fug la baie sa ma spal,ma intorc in camera asteptand sa se duca si d-ra la baie....Pula !!! Nici prin gand nu-i trecea sa se spele ..(cred ca apa o uda si de aceea nu se spala) atunci o intreb:Nu te duci sa te speli????.... ea..NU de ce???Sunt murdara!!! ...eu..Nu ,dar asa este normal si igienic.....raspuns pe care mi-l adreseaza......Nu dragaaaa, ca-mi place gustul de sperma si nu ma spal .... .... NO COMMENT.Atunci m-am imbracat si...........Ramai tu cu'' GUSTUL" de sperma ca eu am pecat. Note: Pot da decat pentru inghitit ,restul...........gheata la mal Concluzie :Va las pe dvs. domnilor, sa o trageti...... Cu STIMA si RESPECT, 4
codered Reputație: 3190 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 22, 2013 Zico, cumva domnisoara are privirea incrucisata ? Mai are niste profile pe simpatie si sunt curios daca e aceeasi.
pompidou Reputație: 126 Postat Iulie 22, 2013 Oras:In a Hole Oras:In a Hole Postat Iulie 22, 2013 Cred ca ea este. Slabuta si la 1.80 pe Masina de Paine... Sigur ea este. Mai nou cica s-a mutat pe la Lizeanu - Bellagio
zico Reputație: 236 Postat Iulie 22, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 22, 2013 Zico, cumva domnisoara are privirea incrucisata ? Mai are niste profile pe simpatie si sunt curios daca e aceeasi.Da,ea este d-ra...... cu un ochi la apus si celalalt la rasarit....... 1
multsimulta Reputație: 262 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2013 colegul ZICO, regula nr. "X"...din capulistei: numarul de telefon FARA PUNCTE!. Rugam moderatorul sa faca aceasta "mica" corectie! Multumim.
bojoci Reputație: -397 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Am vizitat-o in luna iunie, pe strada Masina de Paine (de acolo prima alee pe stanga). Am vizitat-o si in luna mai, cand avea locatia pe strada Lirei (zona Horei). Prima experienta nu mi-a placut, deoarece era dezordine si dansa mirosea a ceapa. Am stat pentru un oral neprotejat, executat deepthroat, cum eram plin, ca sa nu termin repede, am trecut la cunilingus, de aici am simtit un damf de ceapa de la respiratia dansei, in timp ce gemea, am simtit ca moare, am intors-o capra si am finalizat pe fesele ei. 60 lei pretul. A doua experienta a fost mai placuta, de data asta nu mai mirosea a leguminoase. A mers la baie de 2 ori, inainte si dupa primul act. Obiectul muncii era o canapea, din aceasta cauza nu am reusit sa am finalizari normale, ea fiind foarte inalta si eu la fel. Primul act a fost un deepthroat cu finalizare exploziva in mai putin de 1 minut, deoarece preludiul a fost foarte excitant, ea deasupra mea se freca cu pasarica de falus, eu reusind sa dau afara primul jet, inainte de finalizarea orala, terminata glorios pana la ultima picatura in gurita ei. Dupa igenizare, deepthroat din partea ei din nou, a pus prezervativ, iar eu am incercat pe la spate, pozitia caprita. Patul fiind foarte mic, nu am reusit sa finalizez, neprinzand pozitie excitanta. A trecut iar la oral pana si-a revenit falusul, am incercat iar normal din picioare, cu cracii pe umerii mei, dar esec din nou, de data asta s-a rupt prezervativul. Am decis sa termin oral, acelasi deepthroat, dupa 10 minute finalizez de data asta pe fata ei. Trup: nota 9 (aproape perfect, picioare si fund superb, cosurile de pe spate coborand nota). Ten alb.Chip: nota 8 (destul de angelic). E fata din poze.Oral: notez cu 9, se vede ca-i place, geme profund cand o suge, in ritmuri hard sau soft, alternare. O joaca pe limba, o bate, "vorbeste" cu ea. Nu a dat atentie la coite, de aia nu am dat 10, dar mi-a placut.Normal: se vede ca nu-i prea place, am esuat din cauza conditiilor improprii, lipsa de spatiu. Nu a gemut la penetrare.Cunilingus, de vede ca-i place, gemea profund si impingea din pasarica, cu ochii inchisi.Este o fata frumoasa, putin retardata, deoarece greu faci un dialog cu ea si rade tot timpul cand o privesti.O voi mai vizita pentru un futai hard pe cale normala, are cracii superbi si fund frumos desenat.Decartat 120 lei pentru o ora,Locatia: nota 5, baie insalubra, o canapea mica pentru acte, dezordine, chiloti si ciorapi aruncati, dresuri etc ca si la prima locatie. O recomand, ca e buna de pula. 6 2
irefutabil Reputație: 1032 Postat August 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2013 Propun o unire cu asta: https://nimfomane.com/forum/topic/12469-0724835648-bruneta-pro-tv/?hl=0724.835.648
bojoci Reputație: -397 Postat August 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2013 Unire si cu asta: https://nimfomane.com/forum/topic/14731-simona-obor-0767460950/ E una si aceasi persoana, vezi tatuajul, doar s-a vopsit. 1 2
martinesz Reputație: 79 Postat Octombrie 12, 2013 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 12, 2013 Salutare,Ma ajuta si pe mine cineva cu detalii referitoare la fetele de la blocul din stanga gangului de la Bellagio?Multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum