Sari la conținut

lovely_girl4u88

Postări Recomandate

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

"Tânără , serioasă ,manierată , ofer momente de neuitat domnilor ce vor să_şi alunge singurătatea. Prestez normal protejat şi oral cu protecţie sau fără . Fac CIM . Mă deplasez la domiciliu şi hotel , in curând şi locaţie " ..... Mai multe detalii : YM lovely_girl4u88 ( ????? )

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Si eu am primit acceptul,dar nu am reusit sa vorbesc cu domnisoara.

Ar fi foarte utile niste poze aici :).

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

sincer, arata chiar bine domnisoara!!!!!!!!!! Sa vedem daca este reala, situatie in care chiar merita vizitata

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

convinge-ma ca este asa si promit ca am sa iti ascult sfatul!

• Oras:Romania
Postat

convinge-ma ca este asa si promit ca am sa iti ascult sfatul!

Prima data anuntul a aparut acum o luna si era valabil doar pentru Braila; mai nou cica este si pentru Galati. Imediat ce am vazut anuntul pe net am adaugat adresa ei de mees in lista mea de prieteni. Nu am remarcat-o niciodata ca ar fi on-line, nu am primit nici-un raspuns sau semn de viata de la ea la salutul meu. Sincer imi doresc sa fiti mai norocosi decit mine...daca este un anunt real...eu ma cam indoiesc.

Postat

JuniorMorais de ce ai raspuns tu la indemnul lui Guest12 ??!!?? Nu zic ca postarea nu este utila sau neadevarata. insa chiar nu inteleg de ce l-ai citat pe Guest. (indemnul era pentru colegul nostru Imperfect. Nu era normal sa il lasi pe el sa ne spuna de ce este teapa?)

Postat

JuniorMorais de ce ai raspuns tu la indemnul lui Guest12 ??!!?? Nu zic ca postarea nu este utila sau neadevarata. insa chiar nu inteleg de ce l-ai citat pe Guest. (indemnul era pentru colegul nostru Imperfect. Nu era normal sa il lasi pe el sa ne spuna de ce este teapa?)

Salutare! Da, poate era mai corect sa nu il citez pe Guest. Desigur, asteptam si argumentatia colegului Imperfect.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...