Sari la conținut

Noemi 18 ani - bruneta slim - 0733812018

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Bună dimineața ❣️

Programari începând cu ora 11:00!🌞

👉Serviciile :

🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii

🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii

🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala

🥀finalizare orala, faciala,corporala 

🥀masaj de relaxare (doar la ora)

🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu);

🥀GirlFriend Experience

🥀deplasari la tine sau la hotel(doar daca ne cunoastem deja)

🥀intru cu 2 persone (selectiv)

🥀Cupluri :1000 lei h

🥀 Cadou:

🥀Oral si normal 200/400

🥀👉Anal +100

🥀🥀🥀La tine sau la hotel 500 ora(minim 3 ore )

Toată noaptea 500 €

️3 ore -1000 lei (inclusă o sticla de vin ,doar dupa ora 18:00 )

❣️ Finalizarea orala ,faciala sau corporala este inclusa în preț!❣️

Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi !

Vă pup și vă aștept cu provocări noi 🥰😋

Program 10:00-22:00

IMG-20220526-WA0004(1).jpg.444618a3db8a2f04e166cf9dae9eb8fd.jpg

• Like 1
  • Inimioara 9
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Acum 1 oră, danycernat a spus:

Poate ii trebuie pentru nepoti!

Pe cele mai reusite le pune-n rama!😀

si rama o pune sub plapuma , in speranta viselor placute cu polutie .

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Salutare! 

Am reușit și eu într un final sa ajung la acesta minunăție... 

Fetita asta joaca în alta liga frați futaci.... 

Nu detaliez acțiunea pentru ca nu are rost... mi-a dat "copii afara" după nici 4,6 min cred....

Fetita este super dezghețata, ai ce vorbi cu ea iar când vine vorba de sex se transforma într o actriță xxx. 

Locația este super ea este super amabila te servește cu o cafea. Baia curata... 

Arata super la corp, un cur beton (nu am apucat sa o pun mama iedului,cum am zis mai sus au ieșit aia mici prea repede), tațisoare super cu niște sfarcuri mișto tare. 

Ii dau doi de 10 și un 10! 

Halatul 400 RON! 

Inafara de Claudia am reușit sa vizitez toate fetele de la secțiunea top... pana acum Noemi este pe locul 1. 

Toate ciocane sus!!! 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
9 hours ago, c.atalinzoe said:

Salutare! 

Am reușit și eu într un final sa ajung la acesta minunăție... 

Fetita asta joaca în alta liga frați futaci.... 

Nu detaliez acțiunea pentru ca nu are rost... mi-a dat "copii afara" după nici 4,6 min cred....

Fetita este super dezghețata, ai ce vorbi cu ea iar când vine vorba de sex se transforma într o actriță xxx. 

Arata super la corp, un cur beton (nu am apucat sa o pun mama iedului,cum am zis mai sus au ieșit aia mici prea repede), tațisoare super cu niște sfarcuri mișto tare. 

Halatul 400 RON! 

Inafara de Claudia am reușit sa vizitez toate fetele de la secțiunea top... pana acum Noemi este pe locul 1. 

Toate ciocane sus!!! 

Deci te-a "executat" amiabil...☺

Link spre comentariu

Been there.. done that..

Au trecut cateve luni dar si acum am in memorie ca am plecat de la ea simtindu-ma pacalit, si asta nu are nici o legatura cu banii pe care i-am platit.. In afara de faptul ca arata bine la corp si se mentine in forma tipa nu are nimic special sa te faca sa te simti bine.. Fake interest fata de client si desi a intrebat cu juma de gura daca m-am simtit bine la final e clar ca a fost o formalitate si nu un interes real. Sunt curios ce s-ar fi intamplat daca ii ziceam ca nu?

Dpmdv Noemi nu are atitudine si personalitate pro-client si e aroganta desi uneori incearca sa mascheze asta subtil parand ca e glumeata. Ca si altii de aici, la fata locului am fost refuzat servicii care sunt in meniu.

Daca combini lipa de interes fata de client, dusa pana la rang de dispret, cu faptul ca face reclama la niste servicii pe care le refuza ulterior, pentru mine e de evitat.

Cum a zis si altcineva, daca vreau sex monoton si neinspirat stau acasa si fut nevasta. 

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
3 minutes ago, fu210qur said:

Been there.. done that..

Au trecut cateve luni dar si acum am in memorie ca am plecat de la ea simtindu-ma pacalit, si asta nu are nici o legatura cu banii pe care i-am platit.. In afara de faptul ca arata bine la corp si se mentine in forma tipa nu are nimic special sa te faca sa te simti bine.. Fake interest fata de client si desi a intrebat cu juma de gura daca m-am simtit bine la final e clar ca a fost o formalitate si nu un interes real. Sunt curios ce s-ar fi intamplat daca ii ziceam ca nu?

Dpmdv Noemi nu are atitudine si personalitate pro-client si e aroganta desi uneori incearca sa mascheze asta subtil parand ca e glumeata. Ca si altii de aici, la fata locului am fost refuzat servicii care sunt in meniu.

Daca combini lipa de interes fata de client, dusa pana la rang de dispret, cu faptul ca face reclama la niste servicii pe care le refuza ulterior, pentru mine e de evitat.

Cum a zis si altcineva, daca vreau sex monoton si neinspirat stau acasa si fut nevasta. 

Pai bine, mai, fu210qourr de foutaq dezamagit, nu stii ca asa-i la curve!?!

Du-te si tu unde-i sita 9, nu unde are 500k kilometri la babord!☺Ai fost pulemekul nr. 12.591...😨😀😨

La curve jucam un joq din care, niciodata, nu iesim câștigatori!

Pacat ca majoritatea nu realizeaza...

si cauta perpetuu fericireantr-o polutie!💧💧💧

Link spre comentariu
On 11.08.2023 at 15:43, c.atalinzoe said:

Salutare! 

Am reușit și eu într-un final sa ajung la această minunăție... 

Fetita asta joaca in alta liga frati futaci.... 

Fetita este super dezghețată, ai ce vorbi cu ea când vine vorba de sex se transformă într-o actriță xxx. 

Halatul 400 RON! 

Toate ciocane sus!!! 

Se știe ca fata e  Muk&Sfârk, măi Zoițiko! E cea mai prima, cum si spuni pi la Moldova!🙂

Link spre comentariu

Legat de poze. Da, chit ca futem, dar ne și masturbam. Toți faceți asta, inclusiv Noemi. Când am fost la ea am întrebat-o.

A spus “da, ma masturbez”. De aceea vrem poze, sa mai dam o laba, asta este adevarul :))

Deci, Noemi, mai pune câteva poze, ca nu putem veni mereu la tine, dar ne putem aminti de tine și revenim mereu cu plăcere…

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 10 minute, zeul internetului a spus:

De ce? Vrei să ți-o lase Moș Crăciun sub brad?

Poate e însărcinată.

te deranjeaza activitatea ei ?mereu ai comentarii acide la adresa ei 

spre linistea ta este in concediu ,revine in octombrie ....acum se relaxeaza dupa o vara fierbinte .

Link spre comentariu
Acum 4 ore, gica 1955 a spus:

te deranjeaza activitatea ei ?mereu ai comentarii acide la adresa ei 

spre linistea ta este in concediu ,revine in octombrie ....acum se relaxeaza dupa o vara fierbinte .

Ba ce știu unii de pe aici ce fac fetele?Nu cumva le pastoriti?Sau sunteți sugarii lor?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 ore, Aurcarpatin a spus:

Ba ce știu unii de pe aici ce fac fetele?Nu cumva le pastoriti?Sau sunteți sugarii lor?

Ai dat cu mucii-n fasole! Fetele mai vorbesc cu clientii lor, mai ales daca nu se afla la prima tragere. E firesc si normal sa fie asa.

• Like 2
  • Mersi 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...