Sari la conținut

Noemi - bruneta slim - 0733812018

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanța

Salutare! Am fost la creolina asta acum cateva zile pt a 2 a oara.. totul la superlativ. De la igiena la gfe..in afara de anal si fk ,am facut de toate cu ea. Locatia tot zona reyna bloc nou. Nota 9 per total, din cauza analului, care spunea ca vrea o pauza, si fk ului care nici nu i am propus .Te pupa “sturionul”!

Te pup si eu ,promit ca data viitoare facem si anal :*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

o fata de nota 10 din toate punctele de vedere... eu unu o recomand

pentru ce o recomanzi ....pentru VOCEA ROMANIEI?

pentru BAC ...pentru ce o recomanzi ?

fi te rog mai exact ca pui fata pe ganduri si o gasim la facultate ...o pierdem de clienta.....si este pacat  daca tot este de 10 .

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

o fata de nota 10 din toate punctele de vedere... eu unu o recomand

a fost ca si nadia" PERFECT 10" la Montreal?

PS..parcā suna a recenzie falsā, reclamā

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Nu o mai sugeti pe la colturi fata nu este chiar de 10 este încă la un 9 solid dar merge ușor ușor către 10. Are corp este simpatica la fata și ii place maxim sa se futa.

Nu am plecat niciodată dezamăgit de la ea și a înțeles de fiecare data când i-am reproșat ceva.

Se pliază destul de bine pe plăcerile fiecăruia și se chinuie real sa pleci super satisfăcut de la ea.

In scurt timp va ajunge la top pentru ca merita.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu o mai sugeti pe la colturi fata nu este chiar de 10 este încă la un 9 solid dar merge ușor ușor către 10. Are corp este simpatica la fata și ii place maxim sa se futa.

Nu am plecat niciodată dezamăgit de la ea și a înțeles de fiecare data când i-am reproșat ceva.

Se pliază destul de bine pe plăcerile fiecăruia și se chinuie real sa pleci super satisfăcut de la ea.

In scurt timp va ajunge la top pentru ca merita.

Nu e de 10 clar, nici de 9 nu cred, e de un 8 la futut

• Like 2
Link spre comentariu

acum cateva zile am vizitato si eu pe fata asta,locatia undeva pe strada pescarilor,cam intortochiat cartieru dar te ghideaza ea si ajungi fara probleme....arata mult mai bine decat in poze,are carnea tare,sani fermi,atitudine ok,comunicativa ....din cate am vorbit cu ea face si sex anal dar asta o discuti cu ea cand ajungi acolo,in functie de marime si ce pretentii ai....pentru anal e bine sa o anunti mai din timp.o nota la general cred ca merita un 9 fara probleme.de revenit cu siguranta la ea 

• Like 1
Link spre comentariu

acum cateva zile am vizitato si eu pe fata asta,locatia undeva pe strada pescarilor,cam intortochiat cartieru dar te ghideaza ea si ajungi fara probleme....arata mult mai bine decat in poze,are carnea tare,sani fermi,atitudine ok,comunicativa ....din cate am vorbit cu ea face si sex anal dar asta o discuti cu ea cand ajungi acolo,in functie de marime si ce pretentii ai....pentru anal e bine sa o anunti mai din timp.o nota la general cred ca merita un 9 fara probleme.de revenit cu siguranta la ea

Multumesc frumos pentru vizită te pup si te îmbrățișez cu drag :*
Link spre comentariu

Serviciile mele sunt:

■Oral si normal 150/250 (inclus masaj de relaxare 《doar la oră》 + fantezii <Dețin jucării >

■Oral neprotejat cu finalizare orală, corporală sau facială +50

■Anal +50 《in funcție de mărime》

■Deplasări la tine sau la hotel doar dacă ne cunoastem deja

☆ Programarile care se fac de pe o zi pe alta sunt strict pentru o oră sau mai multe ore ! :*

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...