noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 29, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 29, 2019 Salutare! Am fost la creolina asta acum cateva zile pt a 2 a oara.. totul la superlativ. De la igiena la gfe..in afara de anal si fk ,am facut de toate cu ea. Locatia tot zona reyna bloc nou. Nota 9 per total, din cauza analului, care spunea ca vrea o pauza, si fk ului care nici nu i am propus .Te pupa “sturionul”!Te pup si eu ,promit ca data viitoare facem si anal :* 1 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Disponibilă astăzi până la ora 21:00 :* :* Link spre comentariu
ilk85 Reputație: 183 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2019 o fata de nota 10 din toate punctele de vedere... eu unu o recomandðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 2 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Septembrie 6, 2019 o fata de nota 10 din toate punctele de vedere... eu unu o recomand pentru ce o recomanzi ....pentru VOCEA ROMANIEI?pentru BAC ...pentru ce o recomanzi ?fi te rog mai exact ca pui fata pe ganduri si o gasim la facultate ...o pierdem de clienta.....si este pacat daca tot este de 10 . 2 Link spre comentariu
prinzeugen Reputație: 979 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 O recomanda pentru sanatate, nea Gica! 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 6, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Septembrie 6, 2019 o fata de nota 10 din toate punctele de vedere... eu unu o recomanda fost ca si nadia" PERFECT 10" la Montreal?PS..parcā suna a recenzie falsā, reclamā 5 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 7, 2019 a fost ca si nadia" PERFECT 10" la Montreal?PS..parcā suna a recenzie falsā, reclamā recenzii false dau userii inscrisi acum 2 zile, nu din 2012 si 2015 2 Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 a fost ca si nadia" PERFECT 10" la Montreal?PS..parcā suna a recenzie falsā, reclamāParcă sună că ești bembeleu. 1 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 7, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Parcă sună că ești bembeleu. :251x ,esti ca si mâncarea de post!! 2 Link spre comentariu
obiobi Reputație: 19 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:xhamil albania Oras:xhamil albania Partajează Postat Septembrie 7, 2019 :rax2 :slap2 seaca ,, nuca ,,, ta Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 8, 2019 o fata de nota 10 din toate punctele de vedere... eu unu o recomandMultumesc frumos :* Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Nu o mai sugeti pe la colturi fata nu este chiar de 10 este încă la un 9 solid dar merge ușor ușor către 10. Are corp este simpatica la fata și ii place maxim sa se futa. Nu am plecat niciodată dezamăgit de la ea și a înțeles de fiecare data când i-am reproșat ceva. Se pliază destul de bine pe plăcerile fiecăruia și se chinuie real sa pleci super satisfăcut de la ea. In scurt timp va ajunge la top pentru ca merita. 1 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Nu o mai sugeti pe la colturi fata nu este chiar de 10 este încă la un 9 solid dar merge ușor ușor către 10. Are corp este simpatica la fata și ii place maxim sa se futa.Nu am plecat niciodată dezamăgit de la ea și a înțeles de fiecare data când i-am reproșat ceva.Se pliază destul de bine pe plăcerile fiecăruia și se chinuie real sa pleci super satisfăcut de la ea. In scurt timp va ajunge la top pentru ca merita. Nu e de 10 clar, nici de 9 nu cred, e de un 8 la futut 2 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Acum mai tine de fiecare. Din punctul meu este de 9. Are tot ce trebuie. Arata ca o păpușă de aia adevărată nu gen muppets care au scăpat prin topul nostru. 1 Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Pe la Bucuresti nu ajungi? Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Pe la Bucuresti nu ajungi?Voi anunța cand o sa ajung pe la București, momentan nu am stabilit o dată exactă :* 1 Link spre comentariu
10dolari Reputație: 44 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 acum cateva zile am vizitato si eu pe fata asta,locatia undeva pe strada pescarilor,cam intortochiat cartieru dar te ghideaza ea si ajungi fara probleme....arata mult mai bine decat in poze,are carnea tare,sani fermi,atitudine ok,comunicativa ....din cate am vorbit cu ea face si sex anal dar asta o discuti cu ea cand ajungi acolo,in functie de marime si ce pretentii ai....pentru anal e bine sa o anunti mai din timp.o nota la general cred ca merita un 9 fara probleme.de revenit cu siguranta la ea 1 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 13, 2019 acum cateva zile am vizitato si eu pe fata asta,locatia undeva pe strada pescarilor,cam intortochiat cartieru dar te ghideaza ea si ajungi fara probleme....arata mult mai bine decat in poze,are carnea tare,sani fermi,atitudine ok,comunicativa ....din cate am vorbit cu ea face si sex anal dar asta o discuti cu ea cand ajungi acolo,in functie de marime si ce pretentii ai....pentru anal e bine sa o anunti mai din timp.o nota la general cred ca merita un 9 fara probleme.de revenit cu siguranta la ea Multumesc frumos pentru vizită te pup si te îmbrățișez cu drag :* Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Un număr de whatsapp nu ai? Link spre comentariu
Vizitator zbuduu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Niste poze sa ne mai starnesti se poate te rog? Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Un număr de whatsapp nu ai?Bună, nu folosesc whatsapp,imi poti lăsa un sms pe numărul de contact daca doresti :* Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Bună, nu folosesc whatsapp,imi poti lăsa un sms pe numărul de contact daca doresti :*Te deplasezi la hotel? Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Te deplasezi la hotel?Detalii la telefon! Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Serviciile mele sunt:■Oral si normal 150/250 (inclus masaj de relaxare 《doar la oră》 + fantezii <Dețin jucării >■Oral neprotejat cu finalizare orală, corporală sau facială +50■Anal +50 《in funcție de mărime》■Deplasări la tine sau la hotel doar dacă ne cunoastem deja ☆ Programarile care se fac de pe o zi pe alta sunt strict pentru o oră sau mai multe ore ! :* 2 Link spre comentariu
junior boom Reputație: 89 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Maine de la ce ora esti disponibila? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum