noemi1234 Reputație: 1849 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Decembrie 21, 2019 trebui incercat si analul ce naiba dar in parter nu la etajul 7 :shocked:))) 1
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Decembrie 21, 2019 Sărbători fericite dragilor ,vă pup ,anunț când revin :* ❣ 1
adutzuh Reputație: 119 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 24, 2019 Sărbători fericite dragilor ,vă pup ,anunț când revin :* ❣Sarbatori fericite! Abia astept sa ne revedem! 1
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 4, 2020 Disponibilă dragilor :* ❣ 1
luv696 Reputație: -288 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 4, 2020 Menu/poze 2020 pls...
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 4, 2020 Disponibilă până la ora 21:00 ❣ 》》Serviciile《《● sex normal doar protejat in diferite pozitii;sex anal doar protejat in diferite poziții;●sex oral cu sau fara prezervativ, in functie de igiena ●finalizare orala, faciala (pe buze,fata) ,corporala ●masaj de relaxare (doar la oră)●sarutari pe corp, mangaieri(preludiu);●GirlFriend Experience ●jocuri cu vibrator ●french kiss (in funcție de compatibilitate)●footfetish ●uro (doar activ)● deplasări la tine sau la hotel(doar dacă ne cunoaștem deja)●intru cu 2 persone (selectiv)》 Cadou: 》Oral si normal 150/250 》Oral cu finalizare orală, corporală sau facială +50》Anal +50 (in funcție de mărime) 》Uro +50 ♡ Programările se efectuează prin apel/sms ( vă rog sa precizați timpul in care vă pot răspunde înapoi la apel/sms )
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 4, 2020 ❣ 3
adutzuh Reputație: 119 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 5, 2020 Disponibilă până la ora 21:00 ❣》》Serviciile《《● sex normal doar protejat in diferite pozitii;sex anal doar protejat in diferite poziții;●sex oral cu sau fara prezervativ, in functie de igiena●finalizare orala, faciala (pe buze,fata) ,corporala●masaj de relaxare (doar la oră)●sarutari pe corp, mangaieri(preludiu);●GirlFriend Experience●jocuri cu vibrator●french kiss (in funcție de compatibilitate)●footfetish●uro (doar activ)● deplasări la tine sau la hotel(doar dacă ne cunoaștem deja)●intru cu 2 persone (selectiv)》 Cadou:》Oral si normal 150/250》Oral cu finalizare orală, corporală sau facială +50》Anal +50 (in funcție de mărime) 》Uro +50♡ Programările se efectuează prin apel/sms ( vă rog sa precizați timpul in care vă pot răspunde înapoi la apel/sms ) Bine ai revenit! Vad ca incepi noul an cu forte si oferte proaspete! FK in meniu. Wow,clar trebuie sa te vizitez cat mai curand. Din pacate munca nu imi lasa destul timp pt distractie... 1
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 5, 2020 Bine ai revenit! Vad ca incepi noul an cu forte si oferte proaspete! FK in meniu. Wow,clar trebuie sa te vizitez cat mai curand. Din pacate munca nu imi lasa destul timp pt distractie... Am modificat de ceva timp meniul :* ,te astept cu drag când ai timp :* ❤ 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 5, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 5, 2020 Disponibilă până la ora 21:00 ❣》》Serviciile《《● sex normal doar protejat in diferite pozitii;sex anal doar protejat in diferite poziții;●sex oral cu sau fara prezervativ, in functie de igiena●finalizare orala, faciala (pe buze,fata) ,corporala●masaj de relaxare (doar la oră)●sarutari pe corp, mangaieri(preludiu);●GirlFriend Experience●jocuri cu vibrator●french kiss (in funcție de compatibilitate)●footfetish●uro (doar activ)● deplasări la tine sau la hotel(doar dacă ne cunoaștem deja)●intru cu 2 persone (selectiv)》 Cadou:》Oral si normal 150/250》Oral cu finalizare orală, corporală sau facială +50》Anal +50 (in funcție de mărime) 》Uro +50♡ Programările se efectuează prin apel/sms ( vă rog sa precizați timpul in care vă pot răspunde înapoi la apel/sms ) clarifica cumva.... !!cred ca ar trebui sters din meniu...cumva duce in eroare,neclaritati confuziii 2
teribilul Reputație: 458 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 5, 2020 clarifica cumva.... !!cred ca ar trebui sters din meniu...cumva duce in eroare,neclaritati confuziiiNoemi face și finalizare orală și finalizare facială.Am plătit 50 de Ron in plus.
Vizitator studentulc Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Părerea mea este că nu merită 250 Ron ora. Am fost la ea prin decembrie, nu mi s-a părut nimic wow. Este de un 7-8 ca și notă..
booster-gold Reputație: 6 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Ianuarie 5, 2020 Părerea mea este că nu merită 250 Ron ora. Am fost la ea prin decembrie, nu mi s-a părut nimic wow. Este de un 7-8 ca și notă Exact la fel simt si eu. Am fost la ea, n-a fost o experienta neplacuta, dar nici deosebita. 7-8. 1
junior boom Reputație: 89 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Eu de fiecare data am plecat multumit.si am fost de cateva ori .. Sunt oameni si oameni... intelegeti ce spun. Nu e nici perfecta, dar e deasupra multor fete de pe acest forum.asta e parerea mea. 1
Vizitator studentulc Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Mă nu știu. Adică se tot plângea că ba o doare, că dacă pot mai încet.Efectiv stătea și nu gemea, nu scotea un sunet DELOC când o penetram. Nu prea se implica, nu avea chef de mine presupun:)))Fata arată bine la corp, dar ca implicare.. Hai sa dau și notele daca tot m-am apucat sa scriu Locație:9Oral: 7 se pricepe, dar nimic specialNormal Protejat : arată bine, implicare putina, forțată ... 6GFE: 5Finalizare in balon după ce mi-a zis că trebuie să îi dau 50 lei daca vreau sa finalizez pe corp sau pe fața ei.Amenda : 250 Ron/H De revenit? Doar pentru un număr ca sa "descarc" daca nu găsesc altceva. Nu se merita in nici un caz 250 ron pentru o oră. Salut
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 6, 2020 Mă nu știu. Adică se tot plângea că ba o doare, că dacă pot mai încet.Efectiv stătea și nu gemea, nu scotea un sunet DELOC când o penetram. Nu prea se implica, nu avea chef de mine presupun:)))Fata arată bine la corp, dar ca implicare.. Hai sa dau și notele daca tot m-am apucat sa scriu Locație:9Oral: 7 se pricepe, dar nimic specialNormal Protejat : arată bine, implicare putina, forțată ... 6GFE: 5Finalizare in balon după ce mi-a zis că trebuie să îi dau 50 lei daca vreau sa finalizez pe corp sau pe fața ei.Amenda : 250 Ron/H De revenit? Doar pentru un număr ca sa "descarc" daca nu găsesc altceva. Nu se merita in nici un caz 250 ron pentru o oră. SalutImi cer scuze pentru neplăcerile cauzate, exista posibilitatea sa nu fim compatibili acum depinde si ce iti doreai ,nu pot fi chiar pe placul tuturor sunt păreri împărțite! O zi bună îți doresc
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 6, 2020 Disponibilă până la ora 22:00 :* 4
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 7, 2020 Disponibilă ❤ :* 4
nachovidal20 Reputație: 37 Postat Ianuarie 7, 2020 Postat Ianuarie 7, 2020 Disponibilă ⤠:*Buna noemi o poza mai hot cum te joci cu manuta jos se poate ? 😋😘
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Ianuarie 7, 2020 obsedata e una lume dar si lenesa la greu ....de ce sa caute nu mai bine se milogeste ? hai Noiemi o pozica cum te joci tu jos la degetul mic se poate ? 2
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 7, 2020 obsedata e una lume dar si lenesa la greu ....de ce sa caute nu mai bine se milogeste ? hai Noiemi o pozica cum te joci tu jos la degetul mic se poate ? Da cum sa nu :))))
nachovidal20 Reputație: 37 Postat Ianuarie 7, 2020 Postat Ianuarie 7, 2020 obsedata e una lume dar si lenesa la greu ....de ce sa caute nu mai bine se milogeste ? hai Noiemi o pozica cum te joci tu jos la degetul mic se poate ? Nea Gicule ce crezi am vazut poza aia ca am urmarit activitatea lui noemi , daca ar avea ceva sa mi reprosrze ar fi ea in cauza nu tu..
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 7, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 7, 2020 Nea Gicule ce crezi am vazut poza aia ca am urmarit activitatea lui noemi , daca ar avea ceva sa mi reprosrze ar fi ea in cauza nu tu.. a "dat si el o mana de ajutor"...rautacisule 4
mariuspop41 Reputație: 58 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Noemi, iti sta extraordinar pe tocuri si stockings :)
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 8, 2020 Noemi, iti sta extraordinar pe tocuri si stockings :) Mulțumesc frumos :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum