sexmachine69 Reputație: -375 Postat Aprilie 4, 2022 Telefon: 00000 Oras:Constanta Telefon: 00000 Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 4, 2022 O noua intrevedere cu titulara topicului care nu mai are nevoie de alte introduceri desi merita sa auda toate cuvintele frumoase si sa citeasca in cazul nostru celor ce recenzam aici domnitele. Discutat cu ea in prealabil pe wapp unde a raspuns din nou foarte rapid. Am stabilit ora si detaliile initiale dupa care la drum catre frumoasa Noemi care ma astepta in pragul usii intr-un halat de matase cu insertii florale, dar piesa de rezistenta era dedesubt, fiind un compleu cu imprimeu de leopard ce ascundea sanii ei tonifiati si jucausi. Ceea ce am vazut si am ramas placut surpins sunt coditele pe care si le-a facut, ce o fac sa arate ca o scolarita sexy. Poftit in bucatarie unde am fumat 1-2 tigari si am baut o cafeluta in timp ce am socializat putin inainte de a trece la actiunea ce atinge cote maxime daca stii cum sa o alinti si cum sa te comporti cu ea. Dupa putina socializare ne-am indreptat catre camera unde visele devin realitate, unde am cerut un prosop pentru a merge la igienizarea aferenta (dulapul fiind plin de teancuri cu prosoape curate). Dupa o iginizare corecta am trecut la actiunea pentru care i-am calcat pragul. Pentru ca imi doream sa ii simt pasarica mica, stramta si curata, am inceput putin mai altfel fata de o intalnire clasica, adica cu sarutari de la gat in jos pe sani, pe abodmen si pana la micuta jucausa ce astepta sa fie dezmierdata de "canibalul" din mine.👅 Gemete naturale din partea ei, fara mirosuri, scurgeri sau fire de par care nu au ce cauta acolo. Dupa cateva minute de oral, am schimbat taberele, unde am fost surprins cu un oral din pozitia doggy, cu o priveliste minunata catre curul ei bestial si numai bun de luat la palme. Pus prezervativul si la munca cu noi. Totul a inceput cu un LOT unde m-am jucat cu sanii si cu fundul ei in timp ce ea isi facea de cap cu mine fara sa pot obiecta ceva. Eram in al noulea cer cand vedeam ca cel mic apare si dispare. Aveam toate filmele posibile si imposibile cu ea in minte. Am schimbat in misionar unde am profitat putin de faptul ca nu putea sa se miste prea mult asa ca am proptit o mana in gatul ei, dar nu foarte brutal pentru ca trebuie sa avem grija de domnisoarele care ne provoaca placeri. Finalizat glorios in caciula, igienizare si inca o mica socializare inainte de a o lasa sa isi continue treaba. Desi ar fi fost minunat sa ii mai rapesc 1-2 ore poate chiar zile😁 Nu prea sunt eu adeptul notelor, dar trebuie sa o facem si pe asta ca sa vada si confratii nostri la ce sa se astepte cand se hotarasc sa faca o vizita: Locatie: 10 - Usor de ajuns, locuri de parcare suficiente cat sa nu deranjezi sau sa iesi in evidenta si un apartament spatios si curat Oral: 10 - Soft, hard, atentie la OO, tente de deep. Cu de toate cum e o vorba care ne-a consacrat Normal: 10 - Stramta, curata, implicata, gemete naturale si schimbat de pozitii. Se muleaza foarte frumos si usor Tarif: 150 lei/finalizare - O investitie pe care se merita sa o faci daca doresti calitate si nu vrei sa te grabeasca sau sa stea cu ochii pe ceas din secunda in secunda. De revenit: DA, la orice ora din zi si din noapte daca este disponibila. 5 Link spre comentariu
nacho123 Reputație: 351 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Noemi programul tau cand se termina mai exact.. ti am scris pe whatsapp , nu raspunzi Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Acum 10 minute, sexmachine69 a spus: O noua intrevedere cu titulara topicului care nu mai are nevoie de alte introduceri desi merita sa auda toate cuvintele frumoase si sa citeasca in cazul nostru celor ce recenzam aici domnitele. Discutat cu ea in prealabil pe wapp unde a raspuns din nou foarte rapid. Am stabilit ora si detaliile initiale dupa care la drum catre frumoasa Noemi care ma astepta in pragul usii intr-un halat de matase cu insertii florale, dar piesa de rezistenta era dedesubt, fiind un compleu cu imprimeu de leopard ce ascundea sanii ei tonifiati si jucausi. Ceea ce am vazut si am ramas placut surpins sunt coditele pe care si le-a facut, ce o fac sa arate ca o scolarita sexy. Poftit in bucatarie unde am fumat 1-2 tigari si am baut o cafeluta in timp ce am socializat putin inainte de a trece la actiunea ce atinge cote maxime daca stii cum sa o alinti si cum sa te comporti cu ea. Dupa putina socializare ne-am indreptat catre camera unde visele devin realitate, unde am cerut un prosop pentru a merge la igienizarea aferenta (dulapul fiind plin de teancuri cu prosoape curate). Dupa o iginizare corecta am trecut la actiunea pentru care i-am calcat pragul. Pentru ca imi doream sa ii simt pasarica mica, stramta si curata, am inceput putin mai altfel fata de o intalnire clasica, adica cu sarutari de la gat in jos pe sani, pe abodmen si pana la micuta jucausa ce astepta sa fie dezmierdata de "canibalul" din mine.👅 Gemete naturale din partea ei, fara mirosuri, scurgeri sau fire de par care nu au ce cauta acolo. Dupa cateva minute de oral, am schimbat taberele, unde am fost surprins cu un oral din pozitia doggy, cu o priveliste minunata catre curul ei bestial si numai bun de luat la palme. Pus prezervativul si la munca cu noi. Totul a inceput cu un LOT unde m-am jucat cu sanii si cu fundul ei in timp ce ea isi facea de cap cu mine fara sa pot obiecta ceva. Eram in al noulea cer cand vedeam ca cel mic apare si dispare. Aveam toate filmele posibile si imposibile cu ea in minte. Am schimbat in misionar unde am profitat putin de faptul ca nu putea sa se miste prea mult asa ca am proptit o mana in gatul ei, dar nu foarte brutal pentru ca trebuie sa avem grija de domnisoarele care ne provoaca placeri. Finalizat glorios in caciula, igienizare si inca o mica socializare inainte de a o lasa sa isi continue treaba. Desi ar fi fost minunat sa ii mai rapesc 1-2 ore poate chiar zile😁 Nu prea sunt eu adeptul notelor, dar trebuie sa o facem si pe asta ca sa vada si confratii nostri la ce sa se astepte cand se hotarasc sa faca o vizita: Locatie: 10 - Usor de ajuns, locuri de parcare suficiente cat sa nu deranjezi sau sa iesi in evidenta si un apartament spatios si curat Oral: 10 - Soft, hard, atentie la OO, tente de deep. Cu de toate cum e o vorba care ne-a consacrat Normal: 10 - Stramta, curata, implicata, gemete naturale si schimbat de pozitii. Se muleaza foarte frumos si usor Tarif: 150 lei/finalizare - O investitie pe care se merita sa o faci daca doresti calitate si nu vrei sa te grabeasca sau sa stea cu ochii pe ceas din secunda in secunda. De revenit: DA, la orice ora din zi si din noapte daca este disponibila. Mulțumesc tare mult pentru cuvintele tale ,te pup și te îmbrățișez cu drag! 💋🥰 2 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Acum 2 minute, nacho123 a spus: Noemi programul tau cand se termina mai exact.. ti am scris pe whatsapp , nu raspunzi Am mai specificat ca nu am un program fix ,și probabil dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupata! 1 Link spre comentariu
vaskos100 Reputație: 4 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Aprilie 4, 2022 8 hours ago, noemi1234 said: Bună dimineața !☕️🥰 Disponibila de la 10:00 !🍑🍭 💋❤️🍒 Link spre comentariu
popeye2000 Reputație: 205 Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 4 hours ago, madaa69 said: sau probabil nu mai gandea dupa ce ii vazuse curul in poza cam asa ceva ….autocorectu’ bata-l vina …. el a vrut sa scrie. “faine fese” 😅 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 6, 2022 🍑🍭☕️ 5 4 Link spre comentariu
matei75 Reputație: 6 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Acum 13 ore, noemi1234 a spus: 🍑🍭☕️ Cum se fac programarile ? La telefon esti greu de găsit..... Link spre comentariu
sexmachine69 Reputație: -375 Postat Aprilie 7, 2022 Telefon: 00000 Oras:Constanta Telefon: 00000 Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 7, 2022 9 hours ago, matei75 said: Cum se fac programarile ? La telefon esti greu de găsit..... Dacă ai fi citit 2-3 pagini din urma, ți ai fi răspuns singur la întrebare. Link spre comentariu
mariusik86 Reputație: 197 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Azi am avut norocul sa o prind pe donșoara dupa mai multe incercari esuate,am stabilit locatia si in cat timp pot ajunge si in jum de ora eram la usă.Intradevar arata bine,cur beton,tâtze beton,carnița pe ea foarte stabila:))varsta isi spune cuvantul in sensul bun...o bruneta frumusica chiar pot spune.Apartament nou curat,baia curata.Am stat la o tigare dupa care m.a poftit in cameruța de nebunii unde am avut parte de un oral foarte bun si un normal cu ea peste unde am si finalizat....ca si note pot da per total un 9.....Stramta,curata,frumusica...ai ce vb cu ea,eu unul mai revin..aaa am uitat sa zic tariful 150ron o finalizare on np.Banuți investiti bine...Baftă la fete 3 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 11, 2022 La 07.04.2022 la 14:36, mariusik86 a spus: Azi am avut norocul sa o prind pe donșoara dupa mai multe incercari esuate,am stabilit locatia si in cat timp pot ajunge si in jum de ora eram la usă.Intradevar arata bine,cur beton,tâtze beton,carnița pe ea foarte stabila:))varsta isi spune cuvantul in sensul bun...o bruneta frumusica chiar pot spune.Apartament nou curat,baia curata.Am stat la o tigare dupa care m.a poftit in cameruța de nebunii unde am avut parte de un oral foarte bun si un normal cu ea peste unde am si finalizat....ca si note pot da per total un 9.....Stramta,curata,frumusica...ai ce vb cu ea,eu unul mai revin..aaa am uitat sa zic tariful 150ron o finalizare on np.Banuți investiti bine...Baftă la fete Mulțumesc frumos, te aștept cu drag și data viitoare, pupici !😘🤗 1 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 11, 2022 ❌️Indisponibilă❌️ Anunț când revin !❣️😘 1 Link spre comentariu
ecstasya Reputație: 37 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 13, 2022 La 04.04.2022 la 8:55, noemi1234 a spus: Bună dimineața !☕️🥰 Disponibila de la 10:00 !🍑🍭 💋🍑💋 1 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Bună dimineața dragilor!☕️ Disponibila de la 10:30 ❣️🍭🍑 2 1 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Bună dimineața!☕️🍭 Disponibilă!❣️ 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Frumoasa exact ce urmăresc.... păcat ca nu mai am drum 2 luni pe la Constanța.... viata viata ...😘 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 22, 2022 ❌️Indisponibilă ! Paște fericit tuturor! ❣️😘 ❌️Anunț când revin ❌️❣️❣️🍭 1 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2022 Partajează Postat Aprilie 24, 2022 Hey!! La Sibiu când ajungi? Link spre comentariu
aloo02 Reputație: 213 Postat Aprilie 25, 2022 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Îmi este dor de un futai bun cu tine. 1 1 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Aprilie 25, 2022 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Eu visez să mă termin pe fața ei. 1 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Acum 16 ore, aloo02 a spus: Îmi este dor de un futai bun cu tine. Revin de mâine la birou!🤗❣️🍑🍭 1 1 Link spre comentariu
vasilegheorghe Reputație: 43 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Acum 2 ore, noemi1234 a spus: Revin de mâine la birou!🤗❣️🍑🍭 Bună. Încerc sa ajung la tine ...dar esti greu de gasit . Care este solutia ? 🤔. Esti pe circuit inchis ...sa nu mai deranjez ? Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Acum 12 minute, vasilegheorghe a spus: Bună. Încerc sa ajung la tine ...dar esti greu de gasit . Care este solutia ? 🤔. Esti pe circuit inchis ...sa nu mai deranjez ? Am specificat ca răspund pe whatsapp cât pot de repede dacă specifici și tu timpul în care îți pot răspunde înapoi! 😘 1 Link spre comentariu
vasilegheorghe Reputație: 43 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Acum 2 minute, noemi1234 a spus: Am specificat ca răspund pe whatsapp cât pot de repede dacă specifici și tu timpul în care îți pot răspunde înapoi! 😘 Merci . 😘. Sper sa ne vedem. Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Așadar cum multi dintre voi ma știți deja eu sunt Noemi o brunetă slim ,bronzată, deschisa la fantezii și provocări noi ! Vă aștept în locația mea intimă ,dotată cu lenjerii si prosoape curate ! ❗❗❗Imi rezerv dreptul de a selecta alături de cine imi petrec timpul ❗❗❗ 👉Serviciile : 🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala 🥀finalizare orala, faciala 🥀masaj de relaxare (doar la ora) 🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu); 🥀GirlFriend Experience 🥀deplasari la tine sau la hotel(doar daca ne cunoastem deja) 🥀❗❗intru cu 2 persone❗❗ (selectiv) 🥀 Cadou: 🥀Oral si normal 150/300 🥀Oral cu finalizare orala sau faciala +50 🥀👉Anal (prefer sa fiu anunțată cu o zi înainte)+100 🥀🥀🥀La tine sau la hotel 450 ora(doar daca ne cunoaștem deja) ❌Toată noaptea 500 € 🥀 Pentru a stabili întâlnirea noastră prefer să fiu anunțată cu 20-30 de minute înainte maxim 1h ❗ ❌❌❌ Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp! Vă pup și vă aștept cu provocări noi 🥰😋 Program 10:00 -20:00 2 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum