Sari la conținut

Plateste deranjul 0745072646

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
Postat

"

Buna! Sunt noua in orasul tau, ofer companie intima domnilor generoși,discreti si seriosi. Sunt atenta la cerintele tale si mereu stiu sa ma fac placuta. Te astept sa ne cunoastem. Dacă nu sunt fata din poze platesc deranjul. Fac și deplasări la hotel

"

• Oras:One day here, the next day at church
  • Oras:One day here, the next day at church
Postat

Mda....poza aia parca e facuta de un baiat de clasa a 5-a cand intra o bunoaca de a 9-a in clasa si e prima data cand vede live o fata mai mare imbracata aparent provocator pt el

Auzi....daca nu sunt fata din poze plateste deranjul; dar cum iti dai seama??? Doar daca apare imbracata cu aceeasi blugi....

Nu vreau sa para offtopic dar e dubios anuntul

Cel putin pare o tipa slim si de aceea am intervenit....daca se afla noi informatii sunt interesat

Informatii privind cum arata ca restul pot da si eu un tel

• Like 3
Postat

Mda....poza aia parca e facuta de un baiat de clasa a 5-a cand intra o bunoaca de a 9-a in clasa si e prima data cand vede live o fata mai mare imbracata aparent provocator pt el

Auzi....daca nu sunt fata din poze plateste deranjul; dar cum iti dai seama??? Doar daca apare imbracata cu aceeasi blugi....

Nu vreau sa para offtopic dar e dubios anuntul

Cel putin pare o tipa slim si de aceea am intervenit....daca se afla noi informatii sunt interesat

Informatii privind cum arata ca restul pot da si eu un tel

Tu ai dreptate dar daca agentia zice ca are whatsapp...atunci poate fata sa dovedeasca, daca este cineva curios.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Tu ai dreptate dar daca agentia zice ca are whatsapp...atunci poate fata sa dovedeasca, daca este cineva curios.

agentie ? :)

• Oras:BUC & CTA
  • Oras:BUC & CTA
Postat

in descriere scrie ca ofera anal:
"Buna ma numesc Alexandra fata care e atenta la toate dorintele tale serviciile mele sunt de sex oral, normal, anal in functie de marime si grosime, uro si diferite pozitii, masaj de relaxare intre finalizari.

Accept si cupluri"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...