valy95 Reputație: 362 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Ianuarie 30, 2019 Dao in p... mea
Vizitator rasca Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 A fost la ea in Timisoara, toate timp am fost foarte multumit...
fiboand Reputație: 10 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Ianuarie 30, 2019 Ana te asteptam la bistrita
horizon1 Reputație: 5 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Salutam toti “colegii” .. O știu pe tipa de ceva timp de când era prin Timișoara... am vizitat-o de fiecare data când am văzut-o. Larisa este foarte ok, arată bine, suge bine și mda.. are un fund... mmmmmm.. Nu pot sa zic nimic despre ea! Nota 10 din toate punctele de vedere. Nu mai vorbiți aiurea de tipa pentru ca nu are nici o problema. P.s : Când ajungi in resita?
chrisbbmike Reputație: 1610 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 9, 2019 Colegu...esti inscris de 3 ani...ai 2 postari iar una din ele este o semirecenzie la aceasta d'soara cu recenzii asa si asa.Eu iti spun sincer nu te cred. Vino si tu cu o recenzie completa si mai de actualitate.
boss men Reputație: 189 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 La acesta tipa am fost acum câtva ani când încă presta în TimișoaraȘi mai bine nu mergeamGrabeste, sta tot cu ochii pe ceasEu nu mai Merg la ea sincer vorbind 1
boss men Reputație: 189 Postat Iunie 19, 2019 Postat Iunie 19, 2019 Iară a venit Larisa în ResitaOare a mai lucrat ceva la comportamentul eiCa sincer eu am o părere tare aiurea despre eaDrept este ca e frumușică, arata bine și e curatica Dar o dezavantajează faptul ca:Se grabeste în draciE tot cu ochi pe telefon Acum un an In urma a fost cu Larisa în locația de lângă stadion o tipa mai plinuta, sâni marisori(zicea ca este sora ei) O adevărată plăcere să faci sex cu fata respectivaO fata super fără fiteOralul ok fără atenție la obiecteFăcea un normal și anal pericol de bunFără comentarii etcO adevărată placereSincer îmi doresc sa o revadCu fata aceea mam simțit super
valy95 Reputație: 362 Postat Iunie 20, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 20, 2019 E ceva normal, de obicei cu cat o fata arata mai neatragator cu atat e mai de treaba.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum