maianew Reputație: 599 Postat Martie 29, 2019 Autor Postat Martie 29, 2019 Bună dragilor Disponibilă pînă la 00O zi minunată să aveți :*) 3
maianew Reputație: 599 Postat Aprilie 1, 2019 Autor Postat Aprilie 1, 2019 Bună dimineața dragilor Disponibilă pînă la 00😘😘😘 1
erotik Reputație: 299 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Salutare dragi colegi de placeri trupesti,saptamana trecuta am reusit sa o vizitez pe Maia. Programare din timp respectata de ambele parti. In zona este foarte greu cu parcarea, dupa mai multe ture in jurul blocului abia am gasit un loc pe o straduta adiacenta. M-am multumit si cu ala si am plecat spre domnisoara. Ajuns la usa, imi deschide o fatuca intr-adevar miniona, maruntica.La prima vedere nu m-a impresionat deloc, daca ne intalneam pe strada nici nu o observam.In fine ... trec peste asta, eram cu coaiele tari rau de tot, asa ca trebuia sa ma descarc. Dupa o scurta prezentare mi se solicita plata in avans, ma conformez si merg la baita pentru un refresh. Dupa mine intra si ea si revine in dormitor complet dezbracata.Are sani frumosi, nici prea mari dar nici prea mici, pot umple o palma de om normal, pot spune ca are sanii feciorelnici, adica mai de domnisoara proaspat iesita din liceu.Ma intreaba cum prefer oralul, iar eu ii spun ... cum vrea ea, fara pretentii. Atunci pune prezervativul spunand ca asa e mai bine pentru amandoi. (eu as fi vrut ne .., dar daca ea m-a intrebat si eu i-am spus cum vrea ea, nu pot comenta deloc la acest capitol). Oralul este absolut banal, fara atentie la oute, fara priviri, doar supt si cu mici incercari de deep ... nereusite. In scurt timp propune sa trecem la normal. Ok zic hai deasupra. Se infige fata cu mici opinteli si incerca niste miscari pe care nu le-am inteles. Am preluat eu comanda si am ghidat-o cum sa se miste, cu mainile pe sani, cu mainile pe picioare si pe bucutele alea mici ... in fine .. nu iesea o miscare lina, mai degraba penisul era captiv iar ea se misca cu tot cu penis, fara un dute-vino care sa produca senzatii.Schimbam pozitia si trec din spate, pentru a avea control, asa micuta cum e ea ... merge, ajungeam lejer si la sani, dar nu ii vedeam, asa ca trec eu deasupra si pompez soldateste. Am observat ca ii place si ei si din cand in cand o mai sarutam pe sani si pompam cu putere. Asa am si finalizat, in aceasta pozitie.Apoi a avut placerea sa curete ea penisul si sa stranga prezervativul.M-am igienizat pe maini si ne-am luat la revedere.Note?Locatia este ok, e curata, geluri de dus la baie, dar majoritatea de dama, nota 8Parcare - greu de totFata ... 7-8Oral protejat - 7Normal - 8 pentru ca nu refuza schimbarea de pozitie si pentru sanii aia frumosiGFE - 8 ... mai are de invatatDe revenit, cred ca da pentru un normal corespunzator cu o pustoiaca, chiar daca la fata nu impresioneaza cu nimic, momentan are pizdica stramta si e curatica!Pret 100 lei finalizarea, un pret corect pentru ceea ce ofera! Spor in toate pentru toti! 2
maianew Reputație: 599 Postat Aprilie 2, 2019 Autor Postat Aprilie 2, 2019 Neața Disponibilă pînă la 00O zi reușită să aveți Pupici 1
maianew Reputație: 599 Postat Aprilie 2, 2019 Autor Postat Aprilie 2, 2019 Bună dragilor Actualizare servicii si tarife *Sex oral: protejat sau(neprotejat daca igiena permite) *Sex normal: PROTEJAT (fara excepții) *Sex anal: PROTEJAT (dacă dimensiunea permite contracost 100) TARIFE:*100 roni 30 min*200 roni 60 min (1 sau 2 finalizari) DIVERSE FANTEZII : *Diferite poziții *Masaj de relaxare *Poziția 69 *Connilingus *Annilingus(Doar primesc)*Sex intre sîni*GFE Program:*De la 12 pînă la 00*De luni pînă duminică **Se fac programari cu 30 sau 1 oră înainte Pupici :*)
anonamentgratuit Reputație: 2 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 e **spam editat** sau nu?
maianew Reputație: 599 Postat Aprilie 2, 2019 Autor Postat Aprilie 2, 2019 e **spam editat** sau nu?Sunt majoră :)
gogu_p Reputație: 557 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2019 Bună dragilor Actualizare servicii si tarife *Sex oral: protejat sau(neprotejat daca igiena permite) Gfe....adica si Fk? :)*Sex normal: PROTEJAT (fara excepții) *Sex anal: PROTEJAT (dacă dimensiunea permite contracost 100) TARIFE:*100 roni 30 min*200 roni 60 min (1 sau 2 finalizari) DIVERSE FANTEZII : *Diferite poziții *Masaj de relaxare *Poziția 69 *Connilingus *Annilingus(Doar primesc)*Sex intre sîni*GFE Program:*De la 12 pînă la 00*De luni pînă duminică **Se fac programari cu 30 sau 1 oră înainte Pupici :*)
gogu_p Reputație: 557 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2019 Bună dragilor Actualizare servicii si tarife *Sex oral: protejat sau(neprotejat daca igiena permite) Gfe....adica si Fk? :)*Sex normal: PROTEJAT (fara excepții) *Sex anal: PROTEJAT (dacă dimensiunea permite contracost 100) TARIFE:*100 roni 30 min*200 roni 60 min (1 sau 2 finalizari) DIVERSE FANTEZII : *Diferite poziții *Masaj de relaxare *Poziția 69 *Connilingus *Annilingus(Doar primesc)*Sex intre sîni*GFE Program:*De la 12 pînă la 00*De luni pînă duminică **Se fac programari cu 30 sau 1 oră înainte Pupici :*)Gfe=fk?
maianew Reputație: 599 Postat Aprilie 2, 2019 Autor Postat Aprilie 2, 2019 Bună De aztazi o sa fac si FK dacă facem clik care o sa fie contracost 50 roni Va pup Seară faină
nelutudavid1970 Reputație: 8 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 2, 2019 Clipe minunate am trait alaturu de aceasta domnita ! Te pup! :*
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 2, 2019 Bună De aztazi o sa fac si FK dacă facem clik care o sa fie contracost 50 roni Va pup Seară fainăDeci fara 50 nu facem click nici dacă facem să înțeleg:)) Și dacă facem click Io la sfârșit nu-i mai dau că nu mai pot. 3 1
maianew Reputație: 599 Postat Aprilie 3, 2019 Autor Postat Aprilie 3, 2019 Bună dimineața Disponibilă pînă la 00Va pup 6
gogu_p Reputație: 557 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2019 Am ajuns astazi la Maia si a fost bine! Este o tipa misto, naturala, curata, slim, cu sani draguti, fund rotund siii... miniona. Are umorul la ea!! Nota 9. Daca s-ar aranja mai mult, ar lua 9++. Locatia centrala, pe langa Perla, dar cam ponosita. Nota 7+. Actiunea a fost protejata, dar am fost intrebat cum vreau oralul (asadar igiena permitea). Data viitoare incerc On, oral care a fost bun, bun, spre foarte bun, cu presiune si aproape Dt. Nota 9. Normalul....si el bun! E stramta, este acolo cu tine, joviala sii....parca ii si place. ;). Diferite pozitii si la final am trecut la doggy pentru a finaliza. Se poate si anal...incercam data viitoare. Cado' 100 ron/ 30 min fara graba. Recomand! Revin! Pula...tare sa va fie...doar asa o vor! Je 7
maianew Reputație: 599 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 Neața Disponibilă pînă la 00 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum