mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 14, 2019 Shaorma de la Dristor
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Shaorma de la Dristor io chiar nu am mancat niciodata de acolo, si mai era mitul acela despre ingredientul secret... pe sector 5, cea mai ok acum este la izmail (si e nonstop) restul au scazut in calitate, ori au inchis
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 15, 2019 io chiar nu am mancat niciodata de acolo, si mai era mitul acela despre ingredientul secret... pe sector 5, cea mai ok acum este la izmail (si e nonstop) restul au scazut in calitate, ori au inchispoti incerca si vii cu o parere dupa :D 2
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2019 Postat Noiembrie 16, 2019 Am mancat prin 2013 o shaorma vegetariana buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnaaaaa undeva la Istanbul, pe malul Bosforului. Anul trecut am cautat restaurantul, dar in locul lui era un magazin de marochinarie. Una din cele mai bune shaorme vegetariene mancate vreodata. Restaurantul se numea "Ali Avculer" sau ceva de genul, habar nu am. Am inteles ca ar mai fi undeva pe partea asiatica o shaormerie care face shaorma cu calmar, creveti si fructe de mare, dar nu am ajuns pe acolo. Tura ce vine. :)
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 16, 2019 Postat Noiembrie 16, 2019 Am mancat prin 2013 o shaorma vegetariana buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnaaaaa undeva la Istanbul, pe malul Bosforului. Anul trecut am cautat restaurantul, dar in locul lui era un magazin de marochinarie. Una din cele mai bune shaorme vegetariene mancate vreodata. Restaurantul se numea "Ali Avculer" sau ceva de genul, habar nu am. Am inteles ca ar mai fi undeva pe partea asiatica o shaormerie care face shaorma cu calmar, creveti si fructe de mare, dar nu am ajuns pe acolo. Tura ce vine. :) vezi calif sau condimental, ei au ceva similar in meniu, parca fac si livrari prin uber eats ori glovo 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Februarie 17, 2020 Postat Februarie 17, 2020 mai e una decenta A LA TURCA pe soseaua salaj
nebunake Reputație: 19 Postat Aprilie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2020 Best Foods pe Uverturii e aur. Sosurile si carnea sunt criminale!
ricardo41 Reputație: 130 Postat Mai 10, 2020 Oras:București Oras:București Postat Mai 10, 2020 Socului kebap
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iunie 23, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 23, 2020 Socului kebapDar doar cea de pe Basarabia!
lutomm Reputație: 65 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 28, 2020 Socului de pe 1 Decembrie, cea mai ok părerea mea.
Vizitator karata Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2020 Postat Octombrie 10, 2020 Calif de pe Iancului
danielmoca Reputație: 3 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2021 Vă recomand cheese pui/vită/mixtă de la Fendi, este absolut genială. Bate socului Dristor și așa mai departe recomand !
cordul Reputație: 327 Postat Iunie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2021 La 23.02.2021 la 1:47, danielmoca a spus: Vă recomand cheese pui/vită/mixtă de la Fendi, este absolut genială. Bate socului Dristor și așa mai departe recomand ! Mizerie de shaorma ca la Fendi nu am mai mancat. Mi a ajuns o singura comanda. Poate nu am nimerit eu ce trebuie. Acum, sigur, parerile sunt subiective. Stima!
wurdulak Reputație: 4468 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2021 Au la Porto Gallo un roll de pui - de facto - tot o shaorma! Bună rău tare! Pe fițe mai e shaorma cu 7 condimente la Don Cafe zona Dorobanți! 1
jaycee Reputație: 1768 Postat Iunie 28, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iunie 28, 2021 buffalo burger , ribs
florikx Reputație: 29 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 La 27.06.2021 la 20:51, wurdulak a spus: Au la Porto Gallo un roll de pui - de facto - tot o shaorma! Bună rău tare! Pe fițe mai e shaorma cu 7 condimente la Don Cafe zona Dorobanți! Parca e mai bun chorizzo de la Porto Gallo decat roll’ul Mai este una ok pe prelungirea ferentari , Obi parca se numeste , nu stiu sigur denumirea. Mereu coada acolo 😄
wurdulak Reputație: 4468 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2021 Acum 3 minute, florikx a spus: Parca e mai bun chorizzo de la Porto Gallo decat roll’ul Mai este una ok pe prelungirea ferentari , Obi parca se numeste , nu stiu sigur denumirea. Mereu coada acolo 😄 Da, Oby Fast Food, vizavi de piață! 😼 1
futbine31 Reputație: 766 Postat Iulie 21, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2021 Băneasa.
amn_89 Reputație: 65 Postat Iulie 21, 2021 Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Postat Iulie 21, 2021 Socului mi se pare cea mai buna..deja imi e gandul la ea si incep sa salivez :))) 1
the_seeker Reputație: 65 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 22, 2021 Undeva în Hanovra, Einkaufsbahnhof, există un mini fast food administrat de o familie de turci. Am mâncat acolo o "shawarma", care mi-a provocat o cădere nervoasă. Să aveți ocazia să mâncați așa ceva și o să vă schimbați părerea despre lăturile din București. Să vedeți ce înseamnă tehnică, vită adevărată, gust, cum se dispun ingredientele, cum se rulează, cum se servește, ce gust incredibil... la noi se varsă în scârbă și fără noimă, ingrediente la cerere și la grămadă, și te mânjești de sosuri otrăvitoare până la chiloți într-o manieră înjositoare... 2 1 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 8 hours ago, the_seeker said: Undeva în Hanovra, Einkaufsbahnhof, există un mini fast food administrat de o familie de turci. Am mâncat acolo o "shawarma", care mi-a provocat o cădere nervoasă. Să aveți ocazia să mâncați așa ceva și o să vă schimbați părerea despre lăturile din București. Să vedeți ce înseamnă tehnică, vită adevărată, gust, cum se dispun ingredientele, cum se rulează, cum se servește, ce gust incredibil... la noi se varsă în scârbă și fără noimă, ingrediente la cerere și la grămadă, și te mânjești de sosuri otrăvitoare până la chiloți într-o manieră înjositoare... Am mancat o "shwarma" cu calmar si bucati de somon la o ghereta pe malul Bosforului, in Istanbul. NU se compara cu ceea ce gasesti la noi. La fel, falafel din Alexandria, de pe plaja, ma apucase foamea dupa o zi de plaja si snorkeling in Mediterana, nu suporta comparatie cu falafelul romanesc !!! 2
amn_89 Reputație: 65 Postat Iulie 22, 2021 Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2021 8 hours ago, the_seeker said: Undeva în Hanovra, Einkaufsbahnhof, există un mini fast food administrat de o familie de turci. Am mâncat acolo o "shawarma", care mi-a provocat o cădere nervoasă. Să aveți ocazia să mâncați așa ceva și o să vă schimbați părerea despre lăturile din București. Să vedeți ce înseamnă tehnică, vită adevărată, gust, cum se dispun ingredientele, cum se rulează, cum se servește, ce gust incredibil... la noi se varsă în scârbă și fără noimă, ingrediente la cerere și la grămadă, și te mânjești de sosuri otrăvitoare până la chiloți într-o manieră înjositoare... Corect.Problema la noi este ca ne gandim mai mult la bani decat la client.Patronii vor sa se imbogateasca peste noapte. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum