alisshine Reputație: 27 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Buna tuturor!Ma numesc Aliss si sunt in Romania pentru prima data,la Brasov.Locuiesc in centrul orasului intr-un apartament curat si discret,unde va astept cu mare drag sa ne simtim foarte bine si sa va fac pe plac in cele mai tandre si pasionale moduri posibile.Sunt o fata draguta cu foarte mult bun simt,dar in pat ma transform,pentru ca imi place. Cadoul meu :200-30min ( 1fin ) 300-60min ( 2 fin ) Outcall pentru minim 2 ore -900lei Servicii : - french kiss ( sarutari ) - gfe ( girlfriend experience ) - cim ( finalizare orala ) - oral neprotejat - 69- dus impreuna - dominare soft - in principiu fac totul inafara de sex anal si finalizare faciala Va astept cu drag , telefon : 0736390378 4
andreibv Reputație: 50 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Bv Oras:Bv Postat Decembrie 10, 2018 O poza cu sânii ne poți arăta???? 1
valevas Reputație: 24 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 10, 2018 O programare pentru maine? 1
alisshine Reputație: 27 Postat Decembrie 10, 2018 Autor Postat Decembrie 10, 2018 Va astept sa ne cunoastem 😇 😘
alisshine Reputație: 27 Postat Decembrie 10, 2018 Autor Postat Decembrie 10, 2018 Va astept sa ne cunoastem 😇 😘 5
altadata Reputație: 4458 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 11, 2018 Varsta?
gligor89 Reputație: 91 Postat Decembrie 11, 2018 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Decembrie 11, 2018 Sambata esti in Bv?
altadata Reputație: 4458 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 12, 2018 :*Tot de peste Prut esti si tu?
alisshine Reputație: 27 Postat Decembrie 12, 2018 Autor Postat Decembrie 12, 2018 Tot de peste Prut esti si tu?Da:* 1
bosi007 Reputație: 10 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 Salutare ! Mai devreme am vizitat-o pe Aliss si vreau sa impartasesc cu voi aceasta experienta !Mai intai de toate programarea am facut-o foarte simplu printr-un sms si am stabilit ora la care sa ne vedem. Zis si facut, am ajuns la adresa, foarte usor, sunt locuri de parcare chiar in fata blacului, deci nu am avut probleme sa intarzi, toate bune .De precizat, amandoi, atat eu cat si ea am dat dovada de seriozitate maxima, la ora stabilita am fost acolo si in acelasi moment am primit un mesaj de la ea in care ma intreba daca am ajuns, ceea ce nu se intampla des . Nota 10Apoi mi l-a spus interfonul, am urcat sus, si de aici incepe totul !A deschis usa si am ramas uimit, o dama foarte eleganta, intr-o fustita scurta, cu tocurile de 15 in picioare, un zambet frumos, o voce calda, cu parul foarte frumos aranjat si cu un machiaj elegant m-a poftit in casa. O dama pe cinste la care merita sa ajungi cu orice pret . Am ramas uimit, am ajuns unde trebuia .Am vorbit putin apoi am plecat la dus, baia este spatioasa, cu se toate in ea, gasesti tot ce iti trebuie, mi-a oferit un prosop curat si am intrat . Ma reintorc in camera si incepem sa ne srutam pasional si mai departe ca in povesti . Este o persoana extrem de feminina, nu este ca un robot, te atrage din toate punctele de vedere, am avut parte de o partida completa, cu sarutari, mangaieri, vorbe frumoase .. ce vreau sa zic este urmatorul lucru :Este foarte buna, va las aici cateva note Sexul oral il face cu pasiune, neprotejat si putin deep asa ca ii dau nota 9 Sexul normal este protejat, cu niste miscari frumoase, sunete ce simti fiori, ii place sa schimbe pozitia, o face din placere ci nu mecanic ceea ce toata lumea cauta si nu prea gaseste, asa ca ii dau tot nota 9Saruta excelent 10 cu felicitari, nu am stiut cand a trecut o ora ..Per total recomand cu toata increderea, eu unul cu siguranta o voi vizita curand din nou ! 4
alisshine Reputație: 27 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Postat Decembrie 13, 2018 Salutare ! Mai devreme am vizitat-o pe Aliss si vreau sa impartasesc cu voi aceasta experienta !Mai intai de toate programarea am facut-o foarte simplu printr-un sms si am stabilit ora la care sa ne vedem. Zis si facut, am ajuns la adresa, foarte usor, sunt locuri de parcare chiar in fata blacului, deci nu am avut probleme sa intarzi, toate bune .De precizat, amandoi, atat eu cat si ea am dat dovada de seriozitate maxima, la ora stabilita am fost acolo si in acelasi moment am primit un mesaj de la ea in care ma intreba daca am ajuns, ceea ce nu se intampla des . Nota 10Apoi mi l-a spus interfonul, am urcat sus, si de aici incepe totul !A deschis usa si am ramas uimit, o dama foarte eleganta, intr-o fustita scurta, cu tocurile de 15 in picioare, un zambet frumos, o voce calda, cu parul foarte frumos aranjat si cu un machiaj elegant m-a poftit in casa. O dama pe cinste la care merita sa ajungi cu orice pret . Am ramas uimit, am ajuns unde trebuia .Am vorbit putin apoi am plecat la dus, baia este spatioasa, cu se toate in ea, gasesti tot ce iti trebuie, mi-a oferit un prosop curat si am intrat . Ma reintorc in camera si incepem sa ne srutam pasional si mai departe ca in povesti . Este o persoana extrem de feminina, nu este ca un robot, te atrage din toate punctele de vedere, am avut parte de o partida completa, cu sarutari, mangaieri, vorbe frumoase .. ce vreau sa zic este urmatorul lucru :Este foarte buna, va las aici cateva note Sexul oral il face cu pasiune, neprotejat si putin deep asa ca ii dau nota 9 Sexul normal este protejat, cu niste miscari frumoase, sunete ce simti fiori, ii place sa schimbe pozitia, o face din placere ci nu mecanic ceea ce toata lumea cauta si nu prea gaseste, asa ca ii dau tot nota 9Saruta excelent 10 cu felicitari, nu am stiut cand a trecut o ora ..Per total recomand cu toata increderea, eu unul cu siguranta o voi vizita curand din nou !Multumesc foarte mult :* :*
bagpula78 Reputație: 10 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 Unde ai locatia, in ce zona?
mariusbv2903 Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 Buna, pana cand stai prin Brasov?? Sper sa ajung si eu la tine! Multumesc te pup!
iamkid Reputație: 38 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 Buna , sunt Duminica In Brasov, vreau neaparat sa te vizitez , ce program ai duminica si unde ai locatia? Multumesc
alisshine Reputație: 27 Postat Decembrie 14, 2018 Autor Postat Decembrie 14, 2018 Unde ai locatia, in ce zona?Strada Carpatilor :*
alisshine Reputație: 27 Postat Decembrie 14, 2018 Autor Postat Decembrie 14, 2018 Buna, pana cand stai prin Brasov?? Sper sa ajung si eu la tine! Multumesc te pup!Pana in 22 23 Decembrie , te astept cu drag :*
alisshine Reputație: 27 Postat Decembrie 14, 2018 Autor Postat Decembrie 14, 2018 Buna , sunt Duminica In Brasov, vreau neaparat sa te vizitez , ce program ai duminica si unde ai locatia? MultumescDa-mi un mesaj te rog si stabilim acolo :*
bvhornyguy Reputație: 234 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 14, 2018 Mmmm....dominare soft include cu strapon?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum