Sari la conținut

adrian mircea

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adrian mircea

adrian mircea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Arata foarte bine...proaspata si apetisanta.Totul e sa faca si ceea ce scrie....sunt curios..pup
  2. Salutare,ti-am datcateva SMS-urisi nu ai raspuns.Eram interesat de o vizita, cu cateva fantezii,incluse, din cele enumerate de tine..de tip BDSM.La buna vedere !
  3. Salutare...inteleg ca aici este un site de conversatii.. impresii..atentionare.Pai... frate tot discutam despre acele anunturi cu 430...si sunt zeci. Si iar apare ,un ins, si vrea acolo..!!?? Informeaza-te mon cher..citind.
  4. Ma baieti..nu va potoliti !! Tot ce e cu numarul acela cu 430 in coada...e fake , nu va saturati de a fi prostiti ...!!☻
  5. Si eu o cunosc : e fiica lui haifanfan. Ce prostie...cum s-o cunosti, fara nume, fara poza, fara telefon. Da ma, ea e !!
  6. Salutare,asta se intampla cand nu esti atent. Sunt zeci de anunturi cu telefonul pe care il afiseaza domnisoara. Pute rau !!
  7. Nu cred ca se gasesc nici sa faca uro activ..prea multe, iar pasiv..exclus.
  8. Foarte foarte bine...dar fara un telefon, te contactam doar telepatic.
  9. Din start ai pornit gresit..la ce prestezi ai 9 de DA si 19 de NU, asta in conditiile in care detalierea ofertei este facuta minimal.in plus aceste fete nu sunt escorte, ci niste "traseiste" , zici ca sunt de la National Geografic si se invart prin tara.Slaba oferta..slaba relationare..esec total..!!
×
×
  • Creează nouă...