anonim234 Reputație: 1 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 O fata draguta calda te intampina foarte primitor mai are si 2 colege ..servici foarte ok oral nep nota 9 e foarte sociabila la poziti nu te grabeste stie sa se miste foarte bine cerculete penetrare adanca foloseste cam mult ulei dar nui nevoie ca ii vine si natural Igiena curat nam simtit mirosuri ciudate de evitat dusu ca am gasit un prosop murdar in rest e ok tipa Nota 8**
anonim234 Reputație: 1 Postat Decembrie 10, 2018 Autor Postat Decembrie 10, 2018 O fata draguta calda te intampina foarte primitor mai are si 2 colege ..servici foarte ok oral nep nota 9 e foarte sociabila la poziti nu te grabeste stie sa se miste foarte bine cerculete penetrare adanca foloseste cam mult ulei dar nui nevoie ca ii vine si natural Igiena curat nam simtit mirosuri ciudate de evitat dusu ca am gasit un prosop murdar in rest e ok tipa Nota 8**
gicacontra2012 Reputație: 4435 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2018 Eu parca simt totuși, un miros de fitofag. :) 1
tropical17 Reputație: 1305 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2018 Plus ca domnoara, risca s a transformat in anonima 567 pt ca lipsesc datele de contact
dl_geo Reputație: 712 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Ai dracu bagabonți acum lasă și câte o observație negativă, nu mai notează cu 10, s-au haladit toți, păcat că-s proști și uită numărul de telefon :(
ciuciuca Reputație: 169 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Romania/Arad Oras:Romania/Arad Postat Decembrie 10, 2018 Amice, nu stiu de ce iti pierzi timpul.Degeaba ne povestesti, ca nu ai zis nimic concret sa legi de poveste.Nu tu link sau numar telefon sau preturi.Ai futut o tipa misterioasa in Tineretului care are 2 colege. 1
djadja Reputație: 55 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Muntenia Oras:Muntenia Postat Decembrie 10, 2018 Probabil ca a futut-o anonimul, dar nu ca si client, ci din cea de pestisor.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum