Sari la conținut

Super slim

Vizitator big98

Postări Recomandate

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
Postat

Telefon 0731293118. Am sunat si serviciile sunt oral, normal protejat, 80 fin 150 ora.

Cica se poate si oral neprotejat in functie de igiena. Accepta si CIM pentru 10 ron in plus???

Locatie - soseaua Pantelimon 22si ceva ca nu am mai retinut.

Mi s-a parut destul de ezitanta la telefon in furnizarea detaliilor, de parca ii sufla cineva.

Mie in poze imi place, dar nu stiu ce sa zic pentru o vizita...

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Matrimoniale

Buna sunt Adelina, te-ai saturat de monotonia de zi cu zi, te astept in locatia mea pentru clipe de neuitat ! ❤❤❤

post-37535-0-99887900-1544639398_thumb.jpg

post-37535-0-56228800-1544639403_thumb.jpg

post-37535-0-91957000-1544639407_thumb.jpg

post-37535-0-59713600-1544639413_thumb.jpg

post-37535-0-19937700-1544639422_thumb.jpg

post-37535-0-01115600-1544639427_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator big98
Reputație: 0
Postat

Marius multumesc ptr toate pozele!!!

Postat

Marius multumesc ptr toate pozele!!!

cu placre  big 98. daca o vizitezi sa lasi recenzie te rog 

Postat

Matrimoniale

Buna sunt Adelina, te-ai saturat de monotonia de zi cu zi, te astept in locatia mea pentru clipe de neuitat ! ❤❤❤

Ai...sa-mi bag! Din ce in ce mai mici.

Cum termina clasa a 5-a e numa’ buna?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Pe scurt: Vizitat acum 2 ani, undeva in zona Iancului (Str. Elev Stefan Stefanescu): teapa cu programarea, poze reale, varsta spre 27, pt amatorii de slim pare interesanta, dar la fata locului te cam sperii un pic. Nu mai tin minte exact unde daca pe umar sau spate are o arsura naspa rau. Din nefericire, din ciclul femeilor racolate si pestite cu forta in trecut, si din aceasta cauza pare ca are ceva traume psihice, abuz de droguri,  toate care se reflecta in comportamentul ei: nu face nimic cu placere, te grabeste si vrea doar banul rapid si sa scape cat mai repede de client. La telefon lapte si miere, promite si anal la un pret decent,  dar la fata locului...Sa nu uit, un aspect pozitiv: super stramta in pizda.

Concluzie: de evitat.

• Like 7
  • Oras:bucharest
Postat

Pe scurt: Vizitat acum 2 ani, undeva in zona Iancului (Str. Elev Stefan Stefanescu): teapa cu programarea, poze reale, varsta spre 27, pt amatorii de slim pare interesanta, dar la fata locului te cam sperii un pic. Nu mai tin minte exact unde daca pe umar sau spate are o arsura naspa rau. Din nefericire, din ciclul femeilor racolate si pestite cu forta in trecut, si din aceasta cauza pare ca are ceva traume psihice, abuz de droguri,  toate care se reflecta in comportamentul ei: nu face nimic cu placere, te grabeste si vrea doar banul rapid si sa scape cat mai repede de client. La telefon lapte si miere, promite si anal la un pret decent,  dar la fata locului...Sa nu uit, un aspect pozitiv: super stramta in pizda.

Concluzie: de evitat.

in poze pare de maxim 21. De unde 27 ani acum 2 ani?
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

**spam editat**ul din tine simte......

• Like 1
  • Minus 5
Postat

De acord cu black. Evitati, e horror. In poze nu se vad arsurile de pe corp.

• Like 2
Postat

Mie mi se pare că și acum e peștita. Are ceva încordat, dur în privire. Daca te uiți la expresie zâmbește doar cu buzele, nu și cu ochii. În plus poze cu fața, program până la 24, 'singură' în Pantelimon. Numerele nu mint...

Postat

ai fost la ea? Cand ai fost? De vede clar ca e ceva dubios cu ea!
Postat

scrie si tu cateva detalii sa intelegem situatia sau iti este jena ?

Postat

Cred ca de aceea nu are nici o poza cu spatele. Toate sunt din fata. 

Postat

Mie imi pare de 15-16 ani...

Postat

Salut, Am fost acum cateva zile. Este corecta recenzia lui ,,black,,  Nu este pustoaica, pozele  mai vechi probabil, estimez 24-26 ani,( are un copil de 6-7 ani) La fata este ok, chiar dragutica in unele momente, cam de 8.  La corp, slim, urme arsura pe un umar, sani nu are de loc, dar chiar de loc, doar sfarcuri( marite de la  supt) cam de 5-6 (corpul ). Avea acelasi tip de ciorapi ca cel din poze pe care nu i-a dat jos, probabil mai ascunde ceva. La telefon promite de toate, , cand ajungi incep restrictiile...plus un tic verbal, spunea mereu ,,Ok,,..se vede ca nu presteaza cu placere desi incearca cat de cat sa fie draguta . La oral se pricepe ceva, normalul protejat  . Este pusa pe fast-fuck, pe cel care a venit dupa mine l-a pus sa astepte 5 min in baie pana am terminat (ghinionul lui pt ca nu avea nici macar apa calda sa se spele !) O finalizare a fost 80 ( desigur n-am asteptat restul, ca daca n-ai banii potriviti...stiti povestea, n-o mai repet ). Pretul corect este dupa mine 50 lei finalizarea (Cristina low cost oferea mai mult la 50 lei, de ex ) Am uitat, locatia 5, adica Pantelimon, etaj sup, fara apa calda, , te directioneaza in o camera saracacioasa, in cealalta se afla... banuiti cine. Eu nu mai revin !

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...