Sari la conținut

Georgiana 0743454257 21 ani

Vizitator georgiana ch

Postări Recomandate

• Oras:CLUJ
  • Oras:CLUJ

Nu mă prostule, hai ca iti desenez:). Te bagi ca și coiul în ceva care nu te privește. Măh, fi atent îți scriu acum ceva iar tu citește de zece ori dacă trebuie doar sa pricepi. Cu un drum poate citește și tontul celalalt și înțelege. Îți spun doar o dată și nu mai repet, defapt ți-o spun sub formă de întrebare. Vrei să te mânjesti cu tuș pe buricele degetelor?. Hai, acum la culcare, mi-am pierdut destul timp cu tine.

vezi ca citesc si fetele din Ploiesti, o sa-si schimbe pestisorul ca nu face fata

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator shutupmax
Reputație: 0

vezi ca citesc si fetele din Ploiesti, o sa-si schimbe pestisorul ca nu face fata

Alea o sa scrie în curând, nu o sa citească,dar nu aici. La compuneri siropoase au fost bune, sa vedem cum știu să scrie o declarație.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

bine ma motane! ce plm! era 'plictiseala' pe aci:). e unu cica shutuincur care ti-a platit ca boul un cont premium si el ar sti:))))))). sa suga pula evident la asta ma refer ca ar sti. 

P.S. daca afli ceva despre georgiana te rog trimite-mi si mie PM.:). sunt sigur ca eu l-am determinat pe shutuincur sa isi faca cont premium.

unde e georgiana ??

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Păi atâta o tot futut-o inesuka până a plecat de pe forum. Poate acum că inesuka e banată, se va întoarce. Puteţi încerca s-o contactaţi pe fb sau insta. Eu n-am încercat, mi-e lene să-mi fac conturi doar pentru asta.

Link spre comentariu
Vizitator ga971774

Păi atâta o tot futut-o inesuka până a plecat de pe forum. Poate acum că inesuka e banată, se va întoarce. Puteţi încerca s-o contactaţi pe fb sau insta. Eu n-am încercat, mi-e lene să-mi fac conturi doar pentru asta.

Eu sunt motivul pentru care s-a retras, n-are a face nici Inesuka nici alții. Lăsați-o moartă... dezbatem nimicul. Aveți unde merge!

• Like 3
Link spre comentariu

Eu sunt motivul pentru care s-a retras, n-are a face nici Inesuka nici alții. Lăsați-o moartă... dezbatem nimicul. Aveți unde merge!

Bine boss, pe mine mă doare la pulă de dramele lor, evident că găseşti fete câte vrei, mă gândeam doar că e o fată frumoasă şi e păcat că a plecat din cj.

Link spre comentariu
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

bun si intrebarea e ce-o fi facand georgiana???

Eu o astept sa revina (poate cu alt nume) pentru ca fata era draguta . A avut o abordare mai romantica si toata lumea a sarit pe ea . Daca vine cu servicii si preturi bune, o sa fie bine. Asa ca, daca citeste pe aici sa stie ca mai sunt doritori sa o cunoasca !

Happy Hunting!!

Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

hai ma baieti stati relax ca speranta moare ultima.... vine ea inapoi rebranduita cand se gata banutzii de vacantza.... la 21 ani poate sa faca cariera in ale sexului pe bani e crudutza inca....

• Like 1
Link spre comentariu

Georgiana (sau oricare ar fi numele tau acum) iti spun bine ai revenit.

Cum am spus daca ai servivii bune si preturi ok , totul va fi bine.  :)

Happy Hunting !!

Link spre comentariu
Vizitator altu2

Unde zice că a revenit?

Nicăieri.

Doar că soarele e cam puternic, radiații fel și fel, și unii își pierd cumpătul, și își imaginează povesti cu Ileana Cosânzeana.

Link spre comentariu

Bun,

E randul meu sa scriu despre fata asta.

Headline: datorita vizitei la ea am ajuns sa o cunosc si pe Briana, citind aici ca sunt colege am devenit foarte curios.

Am fost o singura data la ea, cand era la inceput pe acest topic, deci cred ca in ianuarie am fost, dupa cateva telefoane in care m-a refuzat din diverse motive (era racita, etc).

Intr-un final am reusit sa vorbim pe whatsapp, chiar m-a sunat, convinsa de tonul meu prietenos din mesaj. Schimbat cateva amabilitati la telefon (pe whatsapp) si stabilit intalnirea pe a doua zi, seara, ca ziua is la munca csf...

Am stat toata ziua nerabdator la munca si seara iata-ma la locatie domnisoarei, binecunoscuta Dunarii (unde aveam sa aflu ca e si Briana)

Bun, din start am observat ca e destul de rece domnisoara, poate fiind la inceput si fiind eu prima data la ea. Din nou, nu m-am targuit la bani si am achitat la inceput 400 de ron pentru o ora. M-a trimis la dush, m-am conformat apoi am intrat in camera ostilitatilor, cum ziceti voi pe aici :)

Cei care ati fost stiti, fata e extrem de frumoasa, genul care pe mine ma face sa vreau sa o iau acasa si sa nu o mai impart. Fundul si sanii aia pe mine m-au scos din minti. Desi de obicei nu rezist la 2 finalizari, m-am riscat cu ea si am acceptat la inceput un oral, mai precis OP, ca ea nu face (nu facea pe atunci cel putin) ON. Executat destul de bine, putin s-a ajutat si de dinti dar nu m-a deranjat tare. La inceput eu intins pe pat, apoi trecut in fata oglinzii eu in picioare ea pe pat. Priveliste foarte faina, nu am ce sa comentez. Am terminat si am stat un pic sa-mi revin. Nu mai stiu daca am mers apoi la dush sau nu, a trecut ceva vreme.

La numarul 2 am cerut si primit LoT, doar ca s-a lasat asteptat si domnisoara si-a cam pierdut rabdarea, la fel si eu, din pacate. Asa ca intr-un final am cam renuntat.

Notele:

Aspect fata: 10+ (parerea mea, desigur, nu trebe sa fie la fel pentru orice client)

Igiena: 10

Atitudine: 7 (8 cu indulgenta) eu nu is foarte deranjat, dar e pacat ca nu ofera un pic mai mult

Pret: pentru mine a fost in grafic, desi sunt constient ca pe piata e peste medie

Mie mi-a placut fata foarte mult, in ciuda unor lipsuri atat de discutate si aici (nu le mai repet si eu). Mi-au placut si discutiile ce le-ati avut aici, si cum am spus si la Briana pe topic, noh, e dreptul fetelor sa faca ce vor cu corpul lor, mi se pare o munca grea ce fac ele. Daca o fac si frumos si ne lasa amintiri frumoase, eu nu le comnetez la preturi - aici fiecare stie pentru el.

Georgi esti o draguta. Numai bine iti doresc.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...