dorian3 Reputație: 174 Postat Iunie 7, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Iunie 7, 2019 Nu mă prostule, hai ca iti desenez:). Te bagi ca și coiul în ceva care nu te privește. Măh, fi atent îți scriu acum ceva iar tu citește de zece ori dacă trebuie doar sa pricepi. Cu un drum poate citește și tontul celalalt și înțelege. Îți spun doar o dată și nu mai repet, defapt ți-o spun sub formă de întrebare. Vrei să te mânjesti cu tuș pe buricele degetelor?. Hai, acum la culcare, mi-am pierdut destul timp cu tine.vezi ca citesc si fetele din Ploiesti, o sa-si schimbe pestisorul ca nu face fata 1 Link spre comentariu
Vizitator shutupmax Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 vezi ca citesc si fetele din Ploiesti, o sa-si schimbe pestisorul ca nu face fataAlea o sa scrie în curând, nu o sa citească,dar nu aici. La compuneri siropoase au fost bune, sa vedem cum știu să scrie o declarație. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat Iunie 10, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 10, 2019 unde e georgiana ?? Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 10, 2019 bine ma motane! ce plm! era 'plictiseala' pe aci:). e unu cica shutuincur care ti-a platit ca boul un cont premium si el ar sti:))))))). sa suga pula evident la asta ma refer ca ar sti. P.S. daca afli ceva despre georgiana te rog trimite-mi si mie PM.:). sunt sigur ca eu l-am determinat pe shutuincur sa isi faca cont premium.unde e georgiana ?? 1 1 Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat August 7, 2019 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat August 7, 2019 Se mai stie ceva de Georgiana? :inlovee Mai e in business? Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Se mai stie ceva de Georgiana? :inlovee Mai e in business? Nu, s-a retras! 2 Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat August 7, 2019 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat August 7, 2019 Nu, s-a retras! :wallbash ..pfff. Quitting is Not an Option! Cred ca DUBAI scrie pe ea :ras Link spre comentariu
star lord Reputație: 1990 Postat August 7, 2019 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat August 7, 2019 Daca se intoarce aici, vom sti cu siguranta. Pacat ca a renuntat, era chiar frumoasa !! Link spre comentariu
piftic Reputație: 208 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Păi atâta o tot futut-o inesuka până a plecat de pe forum. Poate acum că inesuka e banată, se va întoarce. Puteţi încerca s-o contactaţi pe fb sau insta. Eu n-am încercat, mi-e lene să-mi fac conturi doar pentru asta. Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Păi atâta o tot futut-o inesuka până a plecat de pe forum. Poate acum că inesuka e banată, se va întoarce. Puteţi încerca s-o contactaţi pe fb sau insta. Eu n-am încercat, mi-e lene să-mi fac conturi doar pentru asta.Eu sunt motivul pentru care s-a retras, n-are a face nici Inesuka nici alții. Lăsați-o moartă... dezbatem nimicul. Aveți unde merge! 3 Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Hai @alialia, spune-le oamenilor când revii, vezi că te așteaptă!!! Curaj :)) Link spre comentariu
piftic Reputație: 208 Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 Eu sunt motivul pentru care s-a retras, n-are a face nici Inesuka nici alții. Lăsați-o moartă... dezbatem nimicul. Aveți unde merge!Bine boss, pe mine mă doare la pulă de dramele lor, evident că găseşti fete câte vrei, mă gândeam doar că e o fată frumoasă şi e păcat că a plecat din cj. Link spre comentariu
veni vidi amavi Reputație: 153 Postat August 10, 2019 Oras:Undeva-n Ardeal Oras:Undeva-n Ardeal Partajează Postat August 10, 2019 La 200/fin cu OP si fara FK nu cred ca e o pierdere asa mare... este de unde alege Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat August 13, 2019 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat August 13, 2019 bun si intrebarea e ce-o fi facand georgiana??? Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 13, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 13, 2019 bun si intrebarea e ce-o fi facand georgiana???bani pentru Briana !! :))))) mi-e mila de copila asta , serios cum sa dai bani la așa ceva ??? Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 13, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 13, 2019 Da Briana sigur a fost pescarita la viața ei acum cred ca se răzbuna și ea cu altele , vai de Steaua ei de răpciuga obosita !!! Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat August 14, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat August 14, 2019 bun si intrebarea e ce-o fi facand georgiana??? Eu o astept sa revina (poate cu alt nume) pentru ca fata era draguta . A avut o abordare mai romantica si toata lumea a sarit pe ea . Daca vine cu servicii si preturi bune, o sa fie bine. Asa ca, daca citeste pe aici sa stie ca mai sunt doritori sa o cunoasca ! Happy Hunting!! Link spre comentariu
legyonayre Reputație: 340 Postat August 14, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 14, 2019 si eu o astept; bunaciune ca ea..mai rar Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat August 14, 2019 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat August 14, 2019 hai ma baieti stati relax ca speranta moare ultima.... vine ea inapoi rebranduita cand se gata banutzii de vacantza.... la 21 ani poate sa faca cariera in ale sexului pe bani e crudutza inca.... 1 Link spre comentariu
thegreat83 Reputație: 21 Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Asta e inceputul unei reveniri oare? :) Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat August 16, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat August 16, 2019 Georgiana (sau oricare ar fi numele tau acum) iti spun bine ai revenit.Cum am spus daca ai servivii bune si preturi ok , totul va fi bine. :) Happy Hunting !! Link spre comentariu
piftic Reputație: 208 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Georgiana (sau oricare ar fi numele tau acum) iti spun bine ai revenit.Cum am spus daca ai servivii bune si preturi ok , totul va fi bine. :) Happy Hunting !! Unde zice că a revenit? Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Unde zice că a revenit?Nicăieri.Doar că soarele e cam puternic, radiații fel și fel, și unii își pierd cumpătul, și își imaginează povesti cu Ileana Cosânzeana. Link spre comentariu
cristi_si_at Reputație: 6 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Bun,E randul meu sa scriu despre fata asta. Headline: datorita vizitei la ea am ajuns sa o cunosc si pe Briana, citind aici ca sunt colege am devenit foarte curios.Am fost o singura data la ea, cand era la inceput pe acest topic, deci cred ca in ianuarie am fost, dupa cateva telefoane in care m-a refuzat din diverse motive (era racita, etc). Intr-un final am reusit sa vorbim pe whatsapp, chiar m-a sunat, convinsa de tonul meu prietenos din mesaj. Schimbat cateva amabilitati la telefon (pe whatsapp) si stabilit intalnirea pe a doua zi, seara, ca ziua is la munca csf...Am stat toata ziua nerabdator la munca si seara iata-ma la locatie domnisoarei, binecunoscuta Dunarii (unde aveam sa aflu ca e si Briana) Bun, din start am observat ca e destul de rece domnisoara, poate fiind la inceput si fiind eu prima data la ea. Din nou, nu m-am targuit la bani si am achitat la inceput 400 de ron pentru o ora. M-a trimis la dush, m-am conformat apoi am intrat in camera ostilitatilor, cum ziceti voi pe aici :) Cei care ati fost stiti, fata e extrem de frumoasa, genul care pe mine ma face sa vreau sa o iau acasa si sa nu o mai impart. Fundul si sanii aia pe mine m-au scos din minti. Desi de obicei nu rezist la 2 finalizari, m-am riscat cu ea si am acceptat la inceput un oral, mai precis OP, ca ea nu face (nu facea pe atunci cel putin) ON. Executat destul de bine, putin s-a ajutat si de dinti dar nu m-a deranjat tare. La inceput eu intins pe pat, apoi trecut in fata oglinzii eu in picioare ea pe pat. Priveliste foarte faina, nu am ce sa comentez. Am terminat si am stat un pic sa-mi revin. Nu mai stiu daca am mers apoi la dush sau nu, a trecut ceva vreme. La numarul 2 am cerut si primit LoT, doar ca s-a lasat asteptat si domnisoara si-a cam pierdut rabdarea, la fel si eu, din pacate. Asa ca intr-un final am cam renuntat. Notele: Aspect fata: 10+ (parerea mea, desigur, nu trebe sa fie la fel pentru orice client)Igiena: 10Atitudine: 7 (8 cu indulgenta) eu nu is foarte deranjat, dar e pacat ca nu ofera un pic mai multPret: pentru mine a fost in grafic, desi sunt constient ca pe piata e peste medie Mie mi-a placut fata foarte mult, in ciuda unor lipsuri atat de discutate si aici (nu le mai repet si eu). Mi-au placut si discutiile ce le-ati avut aici, si cum am spus si la Briana pe topic, noh, e dreptul fetelor sa faca ce vor cu corpul lor, mi se pare o munca grea ce fac ele. Daca o fac si frumos si ne lasa amintiri frumoase, eu nu le comnetez la preturi - aici fiecare stie pentru el. Georgi esti o draguta. Numai bine iti doresc. 2 1 Link spre comentariu
cristi_si_at Reputație: 6 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Si cu aceasta ocazie am observat un post de la inesuka in care is bate joc de Briana. Ma lamureste si pe mine cineva cum s-a ajuns pe asta pe topic-ul georgianei? Eu nu o cunosc pe inesuka si nu am fost la ea niciodata. Dar e foarte aiurea cand vezi asa ceva aici... 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum