badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Buna! Lucrez doar la ora, prețul este de 400RON. Serviciile: normal și oral totul protejat. Va îmbrățișez!Aoloo 400 ora? Ai sarit de la 100/200 la 400 la cluj, joci la bursa si cumperi actiuni de la prosti? Eu zic mai bine sa vinzi patrunjel in zonele temperat continentale, spor. Link spre comentariu
raul1312 Reputație: 263 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 vezi ca nu ai voie sa te iei de fetele care cer prea mult... nu fii sarac... sar imediat 2-3 sa o ajute, nu asa saraci ca noi Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Buna dimineața! Disponibilă pana la ora 22:00 Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 13, 2019 vezi ca nu ai voie sa te iei de fetele care cer prea mult... nu fii sarac... sar imediat 2-3 sa o ajute, nu asa saraci ca noiNu am voie? Cine a zis asta? Pai cum dracu sa nu zic cand una de 200 ora vine la cluj si cere 400, am inteles ca s-au scumpit porcii cu pesta asta porcina, dar nici chiar asa, dupa se mira toti de ce cresc astea preturile, de exemplu ema a crescut pretul cu 50 de lei, nu a vizitato nimeni, dar asta care a intrat direct cu 400 a avut o gramada de vizite, poate la sfarsit de an primesc tva-u inapoi, cine stie😂 Link spre comentariu
rremember1 Reputație: 4 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Eu as fute-o pe tanara faptura, dar nu reusesc sa-mi dau seama din poze ce e cu ea, cum arata etc. Pune fata draga si tu o poza cu tine, in picioare, intreaga, cu fata blurata, sa stim si noi pe cine cautam. Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Nu are credit destul pentru a adauga poze, nici la 400 de lei nu-si permite. Link spre comentariu
dani2dani75 Reputație: 54 Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Eu as fute-o pe tanara faptura, dar nu reusesc sa-mi dau seama din poze ce e cu ea, cum arata etc. Pune fata draga si tu o poza cu tine, in picioare, intreaga, cu fata blurata, sa stim si noi pe cine cautam.remember ,eu am vizitat o data pe Georgiana si e ceva timp de atunci,ce pot sa iti zic din punct de vedere fizic arata ft bine,e draguta corp ok,ca remarca cred ca pot spune ca sanii sunt marisori dar prea moi (parerea mea),cred ca poti sa o vizitezi daca nu te astepti la ceva senzational ca si comportament,fata e ok ...acum pretul dupa ce o intalnesti poti trage concluzia daca merita sau nu. Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Buna dimineața!Mai sunt disponibilă doar astăzi și mâine. Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Disponibilă pana la ora 23:00 Link spre comentariu
aloizi Reputație: 52 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Mai stiti ceva de ea? Activeaza in privat? Link spre comentariu
legyonayre Reputație: 340 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Da, și eu sunt interesat de ea. Telefonul ii este închis... Am mai încercat de-a lungul timpului.. Link spre comentariu
aloizi Reputație: 52 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Eu ii mai vedeam status-uri pe whatsapp pe numarul asta. Cred ca il deschide din cand in cand si poate mai "tine legatura" cu cativa fosti clienti. Dar recent (ultimele 3luni) nu am mai vazut nimic. Noroc ca cealalta moldoveanca cu numele de Georgiana (bruneta) poate fi gasita la Buc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum