Sari la conținut

Georgiana 0743454257 21 ani

Vizitator georgiana ch

Postări Recomandate

Pe o vreme asa urâtă am chef sa-mi scrii poezii pe piele... cu limba

Georgiana sa vii si la Timisoara. Ai doua colege din breasla din Cluj care au dezamagit. Cred ca tu vei multumi banateni. Iti vei scoate drumul din start. Vino pe la mijlocul lui februarie. Cred ca esti altceva.

Link spre comentariu

Ce va enervati? Chiar voi le-ati invatat sa ceara din ce in ce mai mult.

1. Curvele nici n-ar trebui sa stie ca se discuta despre ele. In capul lor: "Vai, uite ce discutata sunt. Sunt importanta." ---> "Pizda mea valoreaza de 3 ori pe cat ceream pana acum. Altfel nu se explica ca se discuta atat, ba uite cum se ofera unii cu munca patriotica sa ma ajute cu tot felul, cautat locatie, etc." ---> "Na hai sa cer de 5x pe cat ma ofeream inainte, daca nu merge las la de 3x, ce multumiti vor fi ca au acces la asa o printesa de faina de cum nici eu insumi n-am banuit."

2. Cum altfel va explicati ca cresc preturile? Cumva pt. ca nu da nimeni mai mult?

3. Si acuma ce tot bateti tastele? Aveti un portofel in buzunar? Na, pai cu ala sa argumentati. Tineti-l inchis si gata. Mai eficient decat 8 pagini de defecatii fara sens.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ce va enervati? Chiar voi le-ati invatat sa ceara din ce in ce mai mult.

1. Curvele nici n-ar trebui sa stie ca se discuta despre ele. In capul lor: "Vai, uite ce discutata sunt. Sunt importanta." ---> "Pizda mea valoreaza de 3 ori pe cat ceream pana acum. Altfel nu se explica ca se discuta atat, ba uite cum se ofera unii cu munca patriotica sa ma ajute cu tot felul, cautat locatie, etc." ---> "Na hai sa cer de 5x pe cat ma ofeream inainte, daca nu merge las la de 3x, ce multumiti vor fi ca au acces la asa o printesa de faina de cum nici eu insumi n-am banuit."

2. Cum altfel va explicati ca cresc preturile? Cumva pt. ca nu da nimeni mai mult?

3. Si acuma ce tot bateti tastele? Aveti un portofel in buzunar? Na, pai cu ala sa argumentati. Tineti-l inchis si gata. Mai eficient decat 8 pagini de defecatii fara sens.

mda , poate ar trebui sa fim mai jidani cu ele :))  din pacate s-a mai dezbatut faptul ca in cluj suntem "luati de fraieri" , ori omenia clujenilor nu ar trebui sa fie tradusa ca direct proportionala cu pretul cerut.

Link spre comentariu
Vizitator georgiana ch
Reputație: 0

Ofer intimitate,ofer tandrețe, ofer igienă ireproșabilă, ofer placerea de a petrece timp lângă o femeie care impleteste minutele intr-o poezie a plăcerii.

post-281077-0-58555400-1549098904_thumb.jpg

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator georgiana ch
Reputație: 0

Am 55 kg si 1,67 m.

Sunt satena spre blond, buze carnoase, ochi verzi,sani mari naturali, pielea alba si catifelată.

Din respect pentru partenerii mei ofer igienă ireproșabilă si am aceeasi pretenție :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Ai mai adăugat poate unele servicii extra, ca de ex. oral neprotejat, cum on body/face/mouth sau poate chiar A level? (fireste, la prețuri extra)

Aici avem doua variante

1. "Nu dragule, OP+NP=LOVE=200 RON=FIN"

2. " Sigur dragule, ON + 50, CIM +50,COF+50,COB +50, AP +100 =pachetul full full = 200 ( pachetul standard) + 300 ( servicii extra) = 500 RON =FIN = E ATAT DE SIMPLU"

Link spre comentariu
  • Oras::)
  • Oras::)

Aici avem doua variante

1. "Nu dragule, OP+NP=LOVE=200 RON=FIN"

2. " Sigur dragule, ON + 50, CIM +50,COF+50,COB +50, AP +100 =pachetul full full = 200 ( pachetul standard) + 300 ( servicii extra) = 500 RON =FIN = E ATAT DE SIMPLU"

Pff, si-a luat Georgiana purtator de cuvant :slap2 :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...