supervisor Reputație: 53 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Pe o vreme asa urâtă am chef sa-mi scrii poezii pe piele... cu limba Georgiana sa vii si la Timisoara. Ai doua colege din breasla din Cluj care au dezamagit. Cred ca tu vei multumi banateni. Iti vei scoate drumul din start. Vino pe la mijlocul lui februarie. Cred ca esti altceva. Link spre comentariu
baboui Reputație: 29 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Ce va enervati? Chiar voi le-ati invatat sa ceara din ce in ce mai mult. 1. Curvele nici n-ar trebui sa stie ca se discuta despre ele. In capul lor: "Vai, uite ce discutata sunt. Sunt importanta." ---> "Pizda mea valoreaza de 3 ori pe cat ceream pana acum. Altfel nu se explica ca se discuta atat, ba uite cum se ofera unii cu munca patriotica sa ma ajute cu tot felul, cautat locatie, etc." ---> "Na hai sa cer de 5x pe cat ma ofeream inainte, daca nu merge las la de 3x, ce multumiti vor fi ca au acces la asa o printesa de faina de cum nici eu insumi n-am banuit."2. Cum altfel va explicati ca cresc preturile? Cumva pt. ca nu da nimeni mai mult?3. Si acuma ce tot bateti tastele? Aveti un portofel in buzunar? Na, pai cu ala sa argumentati. Tineti-l inchis si gata. Mai eficient decat 8 pagini de defecatii fara sens. 1 1 Link spre comentariu
plvoda Reputație: 32 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Ce va enervati? Chiar voi le-ati invatat sa ceara din ce in ce mai mult. 1. Curvele nici n-ar trebui sa stie ca se discuta despre ele. In capul lor: "Vai, uite ce discutata sunt. Sunt importanta." ---> "Pizda mea valoreaza de 3 ori pe cat ceream pana acum. Altfel nu se explica ca se discuta atat, ba uite cum se ofera unii cu munca patriotica sa ma ajute cu tot felul, cautat locatie, etc." ---> "Na hai sa cer de 5x pe cat ma ofeream inainte, daca nu merge las la de 3x, ce multumiti vor fi ca au acces la asa o printesa de faina de cum nici eu insumi n-am banuit." 2. Cum altfel va explicati ca cresc preturile? Cumva pt. ca nu da nimeni mai mult? 3. Si acuma ce tot bateti tastele? Aveti un portofel in buzunar? Na, pai cu ala sa argumentati. Tineti-l inchis si gata. Mai eficient decat 8 pagini de defecatii fara sens. mda , poate ar trebui sa fim mai jidani cu ele :)) din pacate s-a mai dezbatut faptul ca in cluj suntem "luati de fraieri" , ori omenia clujenilor nu ar trebui sa fie tradusa ca direct proportionala cu pretul cerut. Link spre comentariu
Vizitator georgiana ch Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 Ofer intimitate,ofer tandrețe, ofer igienă ireproșabilă, ofer placerea de a petrece timp lângă o femeie care impleteste minutele intr-o poezie a plăcerii. 6 Link spre comentariu
adlunarex Reputație: -413 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Padure Oras:Padure Partajează Postat Februarie 2, 2019 Tu esti bolnav mintalSa vezi copiii frumosi voi face cu Georgi. Da nu o sa pui tu laba pe ei!!! 1 1 Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Februarie 2, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Februarie 2, 2019 Sa pui poze 2 Link spre comentariu
Vizitator georgiana ch Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Bună dimineata,frumuÅŸeilor! Cine are astazi chef de mine? 😊 ma gasiti pana la ora 22:00 7 Link spre comentariu
rremember Reputație: 41 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Poti spune ce greutate/ inaltime ai ?:) Link spre comentariu
Vizitator georgiana ch Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Am 55 kg si 1,67 m.Sunt satena spre blond, buze carnoase, ochi verzi,sani mari naturali, pielea alba si catifelată.Din respect pentru partenerii mei ofer igienă ireproșabilă si am aceeasi pretenție :) 3 Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Februarie 4, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Februarie 4, 2019 Zeița Georgiana cu pielea de catifea 1 Link spre comentariu
cosmin220 Reputație: 17 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Buna. Azi am ajuna in Cluj. Unde ai locatia orientativ pentru a-mi putea face un program? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator georgiana ch Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Bine ai venit! Langa Iulius mall. 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Bine ai venit! Langa Iulius mall.Vecina cu Inesuka. Link spre comentariu
Vizitator georgiana ch Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Bună dimineata frumuÅŸeilor!😊 Link spre comentariu
blackmirror Reputație: 136 Postat Februarie 5, 2019 Oras::) Oras::) Partajează Postat Februarie 5, 2019 Bună dimineata frumuşeilor! Haide, neatza :) Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Februarie 5, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Februarie 5, 2019 Neatza Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 5, 2019 Bună, frumuÅŸico!🤗 Ai mai adăugat poate unele servicii extra, ca de ex. oral neprotejat, cum on body/face/mouth sau poate chiar A level? (fireste, la prețuri extra) Link spre comentariu
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 5, 2019 Ai mai adăugat poate unele servicii extra, ca de ex. oral neprotejat, cum on body/face/mouth sau poate chiar A level? (fireste, la prețuri extra)Aici avem doua variante 1. "Nu dragule, OP+NP=LOVE=200 RON=FIN" 2. " Sigur dragule, ON + 50, CIM +50,COF+50,COB +50, AP +100 =pachetul full full = 200 ( pachetul standard) + 300 ( servicii extra) = 500 RON =FIN = E ATAT DE SIMPLU" Link spre comentariu
blackmirror Reputație: 136 Postat Februarie 5, 2019 Oras::) Oras::) Partajează Postat Februarie 5, 2019 Aici avem doua variante 1. "Nu dragule, OP+NP=LOVE=200 RON=FIN" 2. " Sigur dragule, ON + 50, CIM +50,COF+50,COB +50, AP +100 =pachetul full full = 200 ( pachetul standard) + 300 ( servicii extra) = 500 RON =FIN = E ATAT DE SIMPLU" Pff, si-a luat Georgiana purtator de cuvant :slap2 :laugh2 Link spre comentariu
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 5, 2019 Pff, si-a luat Georgiana purtator de cuvant :slap2 :laugh2Exact, pentru +50 pot sa fiu si purtatorul tau de cuvant :)))) Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Februarie 5, 2019 Aici avem doua variante 1. "Nu dragule, OP+NP=LOVE=200 RON=FIN" 2. " Sigur dragule, ON + 50, CIM +50,COF+50,COB +50, AP +100 =pachetul full full = 200 ( pachetul standard) + 300 ( servicii extra) = 500 RON =FIN = E ATAT DE SIMPLU" :laugh2 Link spre comentariu
blackmirror Reputație: 136 Postat Februarie 5, 2019 Oras::) Oras::) Partajează Postat Februarie 5, 2019 Exact, pentru +50 pot sa fiu si purtatorul tau de cuvant :)))) Multumesc, dar nu multumesc. Prea ieftin. Vreau calitate, domne! :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
adlunarex Reputație: -413 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Padure Oras:Padure Partajează Postat Februarie 5, 2019 Bună dimineata frumuşeilor!Georgi apropierea chiar si la 1km de o pipita tatuata iti strica clientela. Eu nu te vizitez pana nu pleaca Iness. Sa ai o zi buna. 1 Link spre comentariu
plvoda Reputație: 32 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Georgi apropierea chiar si la 1km de o pipita tatuata iti strica clientela. Eu nu te vizitez pana nu pleaca Iness. Sa ai o zi buna.Fa-te mai explicit , te rog. Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 6, 2019 O asteptam pe Georgiana sa se pronunțe.😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum