supervisor Reputație: 53 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Iti mai spun o singura data si sper sa intelegi de data asta ,nu sunt curioasa de banii tai ,de intalniri cu tn ,sa ma marit ,sa beau ceva cu tn,nu vreau sa te cunosc (a fost suficient 30min alaturi de tn)....sper sa iti gasesti o fata sa te satisfaca...nu sunt eu acea persoana ,tocmai de aceea ti-am zis ca e pacat sa arunci cu baniiPe geam , eu nu sunt alegerea potrivita pt tn..inceteaza cu porcariile astea si maturizeazate.....Multumesc!
sweeteva Reputație: 4206 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Februarie 5, 2019 :* 10
sweeteva Reputație: 4206 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Februarie 5, 2019 Mă, nu o mai supărați pe domnișoara Eva, nu fiți bulangii!Aseara, pe-nserate, am reușit în cele din urmă să o reîntâlnesc pe Eva, după câteva tentative nereușite, a treia oară a fost cu noroc. M-a primit cam somnoroasă și puțin necăjită că o sună tot felul de neserioși...dar s-a schimbat foarte rapid în Eva pe care am cunoscut-o. Am fost servit cu ceva de băut și o prăjitură, după care a venit timpul să ne concentrăm asupra scopului vizitei. Revenit de la duș o găsesc pe domniță goală, întinsă pe pat. Acțiunea a început cum îmi place mie, gfe foarte ridicat, la oral n-are nevoie de nicio instrucțiune, unul din cele mai bune de care am avut parte. La normal nu prea mi-au ieșit calculele și n-am rezistat decât o poziție, ne-am amuzat amândoi pe seama asta. :laugh2Am mai stat la povești pe diverse teme unele amuzante, altele mai puțin apoi a sosit momentul să o las pe domnișoara să se odihnească.Foarte bine m-am simțit și de data asta, dacă aflam și unde-i Valerica era perfect.:* :* 1 1
felie19892013 Reputație: 24 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 5, 2019 Salutare In nici o recenzie nu am gasit CIM / COF si Sex intre sani ?Multumesc 1
shiva Reputație: 3141 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 5, 2019 din ce am inteles nu face CIM si COF , doar COB si cred ca si sex intre sani 1
gigi291 Reputație: 1759 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Februarie 5, 2019 Salutare In nici o recenzie nu am gasit CIM / COF si Sex intre sani ?Multumesc Întrebi sau doar te bagi în seamă?! 1
sweeteva Reputație: 4206 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Februarie 6, 2019 din ce am inteles nu face CIM si COF , doar COB si cred ca si sex intre saniCine stie cunoaste .......:))))) :* :* :* 1
sweeteva Reputație: 4206 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Februarie 7, 2019 :* ultima zi in tm :* 6
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14447 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 7, 2019 :* ultima zi in tm :*Ma gandesc ca doar pentru o perioada de cateva saptamani sau cel mult luni, NU? 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Ma gandesc ca doar pentru o perioada de cateva saptamani sau cel mult luni, NU?În luna mai îi fac prezența :laugh2
sweeteva Reputație: 4206 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Februarie 7, 2019 Ma gandesc ca doar pentru o perioada de cateva saptamani sau cel mult luni, NU?Nu stiu exact cand ma voi intoarce...o sa anunt aici cu siguranta ...probabil peste cateva saptamani ....nu stiu :*
sweeteva Reputație: 4206 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Februarie 7, 2019 În luna mai îi fac prezența :laugh2Cn stie....poate si mai repede :) 1
sweeteva Reputație: 4206 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Februarie 7, 2019 Indisponibila....:*
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14447 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 7, 2019 Indisponibila.... :*Daca indisponibilitatea e cauzata de... stiti tu ce, atunci ma bucur ca nu se pot bucura clujenii de tine inca de maine. Sa mai saliveze putin :laugh2. Sper sa nu te superi nici tu si nici clujenii care poate citesc pe aici. Am glumit.P.S. Nici n-ai plecat si putem spune ca abia asteptam sa te intorci. 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Nu stiu exact cand ma voi intoarce...o sa anunt aici cu siguranta ...probabil peste cateva saptamani ....nu stiu :* Cn stie....poate si mai repede :)Da'... Nu vii și tu la'ntoarcere cu vreo colegă? :DN-am preferințe!Să fie frumoasă, deșteaptă și devreme acasă.Și blondă! Eventual și singurică la părinți...cu avere... Nu sunt pretențios!
brett4 Reputație: -15 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ce mai face grasa ejectata de Bucuresti si resapata in provincie?
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2019 Postat Februarie 10, 2019 ...Concluzia finala: ma intreb cum de fata asta este inca in top intr-un oras ca si Tm??? Timisoreni, voi chiar nu aveti altceva? ... @gvbolovan: eu am incercat sa fiu cat mai sincer si nicidecum superior. Ca mi-a reusit sau nu, nu stiu...din ce spui tu nu prea. Probabil ca nici nu o faceam (recenzia) daca nu mi se cerea asta. Eu mi-am spus experienta, acum depinde de voi cum o apreciati. Sunt deja acasa si daca maine imi vine chef de ceva caut pe Cluj, nu pe Timisoara. Si legat de experiente, eu mi-am pus o intrebare stiind ce e aici la top.In fine, e decizia voastra ce apreciati. Cu ultima faza sunt de acord, trebuia sa fac cum ai zis.Că te întrebai ce fete avem noi la Top Timișoara și pentru că tot ai ajuns acasă la Cluj, uite, eu îți recomand o fată de la noi de la Top. Eva cea dulce ;) :PNu știu dacă la mici fantezii intră și dominarea, dar sunt convins că dacă îi explici frumos ce dorești, e capabilă să te domine de nu te vezi ;) :laugh2 Baftă! :)
mr_smith Reputație: 346 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Matrix Oras:Matrix Postat Februarie 12, 2019 Salutare, salutare!Bună Eva! Nu am rezistat curbelor periculoase și i-am mai făcut o vizită Evei acum 2 săptămâni dar am fost cam leneș cu impresiile. Nu îmi puteam șterge din creier imaginea sânilor care ieșeau obraznici de sub capotul de mătase albă cu care încerca Eva să-i acopere...fără succes Bucuria revederii ne-a împins către dormitor nu înainte de o ciocolată și câte un duș. Am mângâiat și contemplat un corp sculptat de zei, am sărutat buze dulci până am rămas fără aer. Din nou Eva și-a dovedit măiestria unui oral inimaginabil de senzațional cu maaaare atenție și la zonele adiacente în timp ce eu mă delectam cu piersicuța ei. Am montat căciulița #i am trecut în revistă toate pozițiile pe care nu le-am încercat data trecută. Repriza a doua a fost la fel de intensă. Știe Eva să-ți ridice tensiunea! Nici nu puteam încheia seara mai bine. Sper să revină curând! Te pup, Eva! V-am salutat futăcioșilor! 3
blackberry6969 Reputație: 24 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 SALUT.. din 14 decembrie in Timisoara si te astept sa ne cunoastem. ..... dulce si manierata disponibila pentru momentele tale te relax..Cer si ofer discretie si igiena maxima.... 27ani inaltime 1.70 si 60kg 200/30min_ oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)_normal protejat_69,sarutari ,atingeri ,mici fantenzii,diferite pozitii;dus etc_ nu fac sex anal indiferent de suma. 300/1h_oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)_normal protejat_69,sarutari ,atingeri ,mici fantenzii,diferite pozitii;dus etc_ nu fac sex anal indiferent de suma..... Daca doresti sa faci o programare imi poti scrie un mesaj la nr de tel sau pe whatsApp 0747412807 Pozele imi apartin in totalitate sunt recente si reale (confirm cu fata ))))) ) Domnisoarele sau domnisorii care doresc sa imi fure pozele ii sfatuesc sa nu o faca.... ... Va astept cu drag. wawwwwwww
ferisabin89 Reputație: 870 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 28, 2019 La multi ani de 1 Martie :kiss3 :kiss3O primavara frumoasa precum esti tu! :D
brettf16 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2019 Postat Martie 5, 2019 iar vine scavu de sarmalagiu sa stearga
andytm Reputație: 273 Postat Martie 19, 2019 Postat Martie 19, 2019 De Eva ce mai stiti ?Mai vine pe la Timișoara?
toporr Reputație: 760 Postat Martie 19, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 19, 2019 Dupa vacanta de Paste.
carlos886 Reputație: 86 Postat Martie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2019 La Bucuresti cand ajungi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum