Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Adică ce vrei să zici?Eva nu e de Top? :)Nu stiu...Io ziceam sa cauti pe la secțiunea Top.:laugh2 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Am vrut eu să te cer de soață, dar am citit uMpicuț mai atent și... mi s-a cam părut că tu ai fi pe interes :(Io te-aș fi cerut din dragoste. Doar din dragoste!! https://youtu.be/MiN4pVyflQQDaca vrei sa ma iei tu sa stii ca nu ma supar, sunt si economa ,dar eu asteptam propunerea din alta parte 2 Link spre comentariu
gligor89 Reputație: 88 Postat Noiembrie 28, 2019 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 In Brasov sau Sibiu nu faci o vizita? Link spre comentariu
blaugrana Reputație: 983 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Hello, O sa vina personal la cine te aștepți. Nu face valva pe sit. O zi faina 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Daca vrei sa ma iei tu sa stii ca nu ma supar, sunt si economa ,dar eu asteptam propunerea din alta parte Îmi cer scuze...în multe cazuri mi-o ia gura pe dinainte! Asta probabil din cauză că nu sunt timișorean.Dar... cunosc pe cineva :) e un băiat super de treabă!!Cred că îl cunoști și tu ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Daca vrei sa ma iei tu sa stii ca nu ma supar, sunt si economa ,dar eu asteptam propunerea din alta parteGhinion, eu n-am de gând să te cer că mi-or ajuns alea două pe care le-am avut :laugh2 :laugh2Prefer să ne înțelegem super fain așa cum suntem acum :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Nimeni nu a înțeles nimic...:DAici era vorba de căsătorie pentru 30 min, pt o oră, cateva ore sau poate un week. :laugh2Dacă Eva dorea să se mărite, era măritată pana acum.:) Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 🤗🤗 11 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Totusi stai sa ma risc...:DScrisoare de intentie Draga Eva, ma numesc Adam si as dori daca se poate sa ne cunoastem mai bine.Sunt timișorean. Caut partenera...Da viata.Pentru început ce propui? :D Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 350 lei/ora :laugh2 Link spre comentariu
blaugrana Reputație: 983 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Superba Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Draga AdamMa numesc Eva si as dori sa te cunoscTu fiind un membru destul de activ pe acest forum ,m-am tot intrebat cum de nu m-ai vizitat in scurtele mele vizite la Tm (poate nu te-au atras pozele mele sau poate nu sunt genul de fata pe care il cauti,).Acum este momentul potrivit sa ne cunoastem zic eu .nu imi doresc sa plec din Tm faca sa te cunosc personal.Deci,pt inceput eu propun sa ma vizitezi 30min sau 1h dupa posibilitatile tale si pe urma hotaram impreuna daca ne luam sau nu :))) 2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 350 lei/ora :laugh2D'asta am si pus intrebarea.:laugh2Însă, Eva a răspuns...După posibilități.;)No, acuma trebuie să cuget oleacă...si sa văz.E chestie serioasă la mijloc.Dacă ma-nsor? :D Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Ghinionul tau :D Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Ghinionul tau :DDe ce ghinion???? 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 De ce ghinion????Evaaaa!!!???Ce facem?Unii ma descurajează...Din start.:DLa mine orice emoție trece prin inima. Nu i lasă să mi-o franga.:) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 De ce ghinion???? Ți-aș spune eu... :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Ți-aș spune eu... :laugh2:lol: 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Ți-aș spune eu... :laugh2Nu te lua dupa Cozonaq...:laugh2 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Nu mai inteleg nimic....Adam oricum eu te astept sa imi explici tu ,personal,daca doresti .1😊😊 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 De ce ghinion???? Că e o prostie să te căsătorești. Mult mai bine te înțelegi cu partenerul/partenera cât timp ești intr-o relație liber consimțită. Am constatat asta pe propria mea piele :D Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Ghinionul tau :DDa chiar...Sa revenim...De ce ghinionul meu? :DEdit: nu am vz postarea de mai sus.:) Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Că e o prostie să te căsătorești. Mult mai bine te înțelegi cu partenerul/partenera cât timp ești intr-o relație liber consimțită. Am constatat asta pe propria mea piele :DOffff mos bolovan😥😥😥😥 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Că e o prostie să te căsătorești. Mult mai bine te înțelegi cu partenerul/partenera cât timp ești intr-o relație liber consimțită. Am constatat asta pe propria mea piele :DIo stiu din istorie ca unu o avut 700 de neveste si fo 300 de concubine.Curat ghinion! :DNoi sa nu avem nimic? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Offff mos bolovanCine n-are bătrâni, sa-si cumpere :P Mă dau ieftin, 100/200 lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum