Jump to content

papura voda

VIP Member
 • Content Count

  1,129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

856 Reputatie Excelenta

2 Followers

About papura voda

 • Rank
  Craioveanul

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Craiova

Recent Profile Visitors

4,364 profile views
 1. Am vizitat-o si eu pe Zeyaaa,in ciuda faptului ca nu sunt adeptul silfidelor! Ca tot am vazut unele opinii defavorabile eu am sunat-o de mai multe ori pt clarificari si sincronizari si totdeauna a raspuns la tel.,a vorbit frumos,a raspuns detaliat si cu rabdare fara sa se crizeze ca nu ma duc iute,iute! (Vezi spre ex Georgia). Pentru comunicare ii dau 9+. La ora h,respectata de ambii mi-a dat coordonatele si am ajuns usor. Domnisoara Z este super subtirica dar binisor articulata,frumusica si vesela. Ne-am cunoscut,imbratisat,pupat.Mers la un dus scurt,intors in camera.
 2. A venit.Sta azi si maine.Apoi pleaca pana luni,marti. Are o problema la un ochisor,o iritatie,ceva deranjant. Va doresc succesuri ca eu nu ajung sapt asta.
 3. Ce dracu',nici n-a venit bine,lumea o astepta cu dansele tari dupa atata absenta si ea a zbughit-o iar! Data viitoare cum raspunde o si tai spre Slatina sa-i trag un drops,asa si de pofta si de draci ca se plimba cam mult! (si evident se fute mai putin!)
 4. Nicoleta imi lipsesti mult! O fata cu un comportament si atitudine de exceptie,bineinteles daca are cu cine! Ce partide memorabile am tras la Craiova! Ne vom mai intersecta noi candva...
 5. Doar ne-ai salutat sau putem spera ca revii?
 6. Parca futaiul dupa epilare ar avea vreo contralindikatie! Superrelaxare!
 7. Si de la mine felicitari si te mai asteptam pe forum cu noi experiente!
 8. Multumim! Eu nu la schimbari ma gandeam ci la niste poze mai ample care sa te promoveze asa cum esti,nu cu zgarcenie! Oricum,cu sau fara poze rezolvarea o sa vina cand ajung in Bucuresti si o sa vin sa te...vad pe viu! Ganduri bune si senine!
 9. Daca nu ai nu vad care ar fi problema sa faci niste poze de actualitate mai ales ca nu esti rau deloc,pe mine chiar ma atragi si cand ajung sper sa ne sincronizam pt o vizita! Numai ca anul trecut ne-ai amagit ca ne pui poze anul asta! Le asteptam cu interes! Sa fii iubita!
 10. Si eu te salut si vrem sa participi la imbogatirea forumului cu experiente si recenzii noi si complete! Te asteptam cu noutati!
 11. Asta e din seria "Amintiri din copilarie". Vrem noutati! Pe cine intereseaza lucruri de acum un an!
 12. Asteptam recenzii noi,obiective si detaliate!
 13. Este frumoasa tare si are picioare lungi si frumoase,un cur superb,sanii micuti dar erectili si ce este cel mai important fute bine,bine de tot sau cel putin asa mi-a facut mie!
 14. O sa ma straduiesc! Cand am zis matura nu m-am dus la babe ci este trecuta de pustoaicele care polueaza piata si care vor bani dar meserie si rabdare ioc! Are vreo 31-32 de ani. Georgia si Elena nu sunt una si aceeasi?
×
×
 • Create New...