Jump to content

papura voda

Membru Premium
 • Content Count

  2,430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

papura voda last won the day on August 16 2021

papura voda had the most liked content!

Community Reputation

564 Reputatie Excelenta

About papura voda

 • Rank
  Craioveanul

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Craiova

Recent Profile Visitors

9,654 profile views
 1. Ba eu cred că erai destul de apreciat și credibil! Că mai sunt și gogomani,asta este,nu e pădure fără uscături! Așa că revino la vechile și bunele obiceiuri! De abia dacă noi nu scriem din varii motive o să ne sufoce proștii și curvele de proastă calitate că ăștia pe la Oltenia știu mai greu cum e cu escortingul. Dar încet, încet poate învață!
 2. Rămas bun sau Bun venit? Eu zic să nu mai fii așa pătimaș că nu ai cu cine,părerea mea! Cum am mai spus,o secțiunea de Mehedinți, fără tine,este moartă și neîgropată! Așa că,mai puțin temperamental și pătimaș (nici nu mai e cazul că nu mai ești adolescent),continuă să ți faci treaba că o faci foarte bine! Pe mine personal m ai ajutat foarte mult. De exemplu, pe Miki de la Slatina, o vânam demult dar n o împușcam. Dacă nu o vizitai/semnalai pe Severin, o ratam iar. Așa i am tras un futai memorabil că să mă răzbun pe așteptare! Deci bun venit!
 3. Mulțumesc pentru avertizare! Mi a plăcut că ai umor și după o experiență nasoala!
 4. Pizda asta obraznică ar înviora pe oricine! 😅😅😅
 5. Dacă la atâtea restricții are numai 9 și 10,eu propun pentru respectarea adevărului să notăm până la 15,că am fost la București la niște fete care fac de toate și nu pot să le dau numai 10!
 6. Super domnișoara! E clar că îi place mult pula,are buze frumoase și sus și jos,pizda frumoasă și hulpavă,o mănâncă pe pulă! Bravo și ei și ție!
 7. Îmi place mult de tot păsărica ta! Poate, poate, niciodată nu e prea departe! 😘😘😛😛💋💋
 8. Apreciez punctul tău de vedere obiectiv și faptul ca ai scris fără sa te dai după corcoduș ca alții! Hai sa fim o echipă și sa creștem forumul cu recenzii și informații corecte!
 9. Și eu sunt optimist! Și trebuie să te menționez pe lista scurtă de recenzori din Severin. Ai contribuții semnificative care mi au fost de folos in multe cazuri! Baftă în continuare!
 10. Pentru început e bine! Sunt nașul tău pe forum, ți-am dat primul punct! Succes!
 11. Mulțumesc la fel! 🥰🥰🥰 Nu suntem prieteni,doar mai schimbam impresii despre activitatea de pe forum. Nu cred ca pot sa I dau lecții, el are stilul lui,și își face rău singur. Sper să întâlnești oameni cumsecade la Severin, Oltenia are o problemă serioasa cu programările!
×
×
 • Create New...