sweeteva Reputație: 4204 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 La multi ani sarbatoritilor !!!ðŸŽðŸŽðŸŽ 14 Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Mergea o camasa alba la papion rosu, alba transparenta bine,nteles sa se vada ce trebuie Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Mergea o camasa alba la papion rosu, alba transparenta bine,nteles sa se vada ce trebuieCeva de genul 🤔🤔🤔 12 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Ceva de genul He, he, parcă cunosc de undeva cămașa aia... :) Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Am trecut in aceasta seara pe la domnisoara in cauza. Luat legatura cu ea pe whatsapp, mi-a furnizat toate detaliile necesare. Despre fata ce pot sa spun frumusica,corp frumos,atitudine foarte buna cum rar am intalnit.Stie sa se faca placuta, sa te atraga.Despre actiune nu voi spune multe,doar ca te FUTE CA LA CARTE. Se misca intr-un mare fel cand vine peste tine,plus sanii aia sunt superbi,nu am putut sa imi iau ochii de la ei.Intalnirea cu ea a fost o reala placere.Cu siguranta o voi mai vizita.Pt mine notele nu isi au rostu.Multumes Eva. Link spre comentariu
mihailct Reputație: -2 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Pfff... Cu sau fara papion...esti superba... Kiss kiss 1 Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Eva e frumoasa in totalitatea ei, cu sau fara papillon, cu o piesa de lengerie sau fara, e un pacat sa o acoperi. 1 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Am trecut in aceasta seara pe la domnisoara in cauza. Luat legatura cu ea pe whatsapp, mi-a furnizat toate detaliile necesare. Despre fata ce pot sa spun frumusica,corp frumos,atitudine foarte buna cum rar am intalnit.Stie sa se faca placuta, sa te atraga.Despre actiune nu voi spune multe,doar ca te FUTE CA LA CARTE. Se misca intr-un mare fel cand vine peste tine,plus sanii aia sunt superbi,nu am putut sa imi iau ochii de la ei.Intalnirea cu ea a fost o reala placere.Cu siguranta o voi mai vizita.Pt mine notele nu isi au rostu.Multumes Eva.Multumesc pt cele scrise si te astept cat mai curand :))) Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Multumesc pt cele scrise si te astept cat mai curand :)))Si eu multumesc. O zi frumoasa....... la fel ca tine. Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2019 He, he, parcă cunosc de undeva cămașa aia... :)Sunt sigura ca iti place croiul la camasa :) Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Pfff... Cu sau fara papion...esti superba... Kiss kiss😋😘😘 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Eva e frumoasa in totalitatea ei, cu sau fara papillon, cu o piesa de lengerie sau fara, e un pacat sa o acoperi.Esti un scump ,multumesc :* Link spre comentariu
mihailct Reputație: -2 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Frumusetea care esti aPe cand si la constanta...??? Link spre comentariu
trottil Reputație: 26 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Vizitat azi EvaðŸ˜..intradevar o sweet..o dulce o frumusete de fata😊..atitudine pro client minunata..actiunea foarte buna te trage, se implica saruta bine..sânii fermi buni de sărutat..piersicuta super faină..multumesc Eva!ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜™ðŸ˜—semnat( Stallone)😎 1 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Vizitat azi Eva..intradevar o sweet..o dulce o frumusete de fata..atitudine pro client minunata..actiunea foarte buna te trage, se implica saruta bine..sânii fermi buni de sărutat..piersicuta super faină..multumesc Eva!semnat( Stallone)Multumesc draga Stallone pt cele scrise si te mai astept cu drag data viitoare Link spre comentariu
gigelxxx1 Reputație: 1 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Superba! Pe la Bucuresti nu faci un city break? :)) Link spre comentariu
a.l.i.n.80 Reputație: 39 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Am citit ultimele 5 pagini si nicio informatie de tarife si servicii...🤦â€â™‚ï¸ Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Am citit ultimele 5 pagini si nicio informatie de tarife si servicii...♂Făceai economie de timp dacă citeai doar informațiile din semnătura ei. Dacă nu le vezi, treci pe versiunea full. "Salut..te astept sa ne cunoastem.pt detalii suna.ma sau trimite.mi un mesaj 0747 412 807 200/30min_ oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)_normal protejat_69,sarutari fk ,sex intre sani ,atingeri ,mici fantenzii,diferite pozitii;dus etc_ nu fac sex anal indiferent de suma. 350/1h_oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)_normal protejat_69,sarutari fk ,sex intre sânii ,atingeri ,mici fantenzii,diferite pozitii;dus etc_ nu fac sex anal indiferent de suma." Link spre comentariu
a.l.i.n.80 Reputație: 39 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Făceai economie de timp dacă citeai doar informațiile din semnătura ei. Dacă nu le vezi, treci pe versiunea full. "Salut..te astept sa ne cunoastem.pt detalii suna.ma sau trimite.mi un mesaj 0747 412 807 200/30min_ oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)_normal protejat_69,sarutari fk ,sex intre sani ,atingeri ,mici fantenzii,diferite pozitii;dus etc_ nu fac sex anal indiferent de suma. 350/1h_oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)_normal protejat_69,sarutari fk ,sex intre sânii ,atingeri ,mici fantenzii,diferite pozitii;dus etc_ nu fac sex anal indiferent de suma."Ms frumos!!! Link spre comentariu
valeroa Reputație: 17 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Buna Eva. Maine esti disponibila ? Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Buna Eva. Maine esti disponibila ?Salut,da, maine voi fi disponibila Link spre comentariu
bounty91 Reputație: 280 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Salut,da, maine voi fi disponibilaCare e ultima zi când o sa fii disponibilă? Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Care e ultima zi când o sa fii disponibilă?Salut,nu stiu sigur ,dar voi anunta aici cand nu voi mai fi disponibila:) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Salut,nu stiu sigur ,dar voi anunta aici cand nu voi mai fi disponibila:)Când te măriți cu un timișorean Link spre comentariu
blaugrana Reputație: 983 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Când te măriți cu un timișorean Bănățean naturalizat sau 100% Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum