sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2019 😜😜😜 9 Link spre comentariu
peter1 Reputație: 2 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Buna, Eva. In viitorul apropiat am sanse sa te intalnesc la Cluj? Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Buna, Eva. In viitorul apropiat am sanse sa te intalnesc la Cluj? Salut...voi ajunge si in Cj dar nu stiu sa iti spun o data exacta.:* Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2019 🤗🤗🤗🤗 3 Link spre comentariu
mihailct Reputație: -5 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Superba... Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Superba...Multumesc :* Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Superba...Multumesc:* Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Multumesc :* Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Disponibila 🤗🤗🤗 6 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 😘😘😘😘 5 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Indisponibila :* Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Am revenit la Eva, Programare prin telefon, n am reusit sa o prind la telefon, i am dat sms cu ora pan la cat poa' sa ma sune...ne stim de azi primavara,cand am ajuns de cateva ori la ea, nu stiu daca mai avea numarul meu in telefon...dar in apartament m a recunoscut...super tare!! era clar ca nu o sa fie probleme la GFE Am stat la o taina, dupa care am mers la dus si revenit in camera de actiune Actiunea, pe scurt s a desfasurat, cam asa, FK, d-soara pusa la perchezitie cu mainile pe perete, sa mi fac filmul:D ,FK, oral eu ei, oral ea mie ,69, orale reciproace, normal cu ea deasupra, unde a profitat de highground si si a dat drumul 8 uri alea alea,lotus,iar LOT, ea pe spate si dupa misionar, unde am terminat Am mai stat oleaca in pat la o vorba sa bifam si postludiul ca sa fie experience GFE completa , dus, o tigara la plecare si valea... Note: Locatia - 9,5 - langa Kaufland, ap curat, baie curata, prosoape curate, patul la turatii mari parca mai are un pic si cedeaza dar face parte dine experienta, pe mine nu ma deranjeaza ca poate se aude la vecini :)) Aspect: poze reale, dragutica la fata, la corp nu e skinny, ai de ce prinde, bine proportionata , sani bestiali grei, fund fain , rotund si tare, linii faine, ar merge bine la un nuru cu ce linii ale corpului are :D Igiena - 9,5 - n am simtit mirosuri suspecte, si mi am bagat nasul peste tot, dantura fara probleme n am simtit nimic la FK, pasarica curata , Atitudine - 9 - d-soara are grija de tine, te serveste cu de toate, politicoasa , cu bun simt, educata , 7 ani de acasa, foarte sociabila, nu e pe graba GFE - 9,5 - unul din punctele forte la ea, FK din belsug din proprie initiativa in timpul socializarii, partidei si la plecare, preludiu, postludiu inclus Oral - 8,5 - 9 - stilul mai soft, cu tente de deep, cu lins si supt, fara graba,incetut se pare ca ii place 69 ,nu face cim si COF, posibil COB Normal - 9,5 - te fute... e activa, e cu initiativa, te stoarce, rupe patul, te trage in ea, a fost , LOT, lotus,iar LOT, caprita ,ea pe burta si misionar; magine spectacol cu ea deasupra si sanii mari si de asemenea in caprita [pacat ca Anal NU :( ] Tarif - am stat 1 nr - 350Ron Concluzii - un pic de socializare zic ca o sa creasca nivelul experientei cu Eva - cu mult bun simt.Daca te porti cu ea cum trebuie , n ai cum sa nu fii multimit de timpul petrecut cu ea - puncte forte GFE, si normalul - de revenit 6 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 ...d-soara pusa la perchezitie cu mainile pe perete, sa mi fac filmul :D ,FK, oral eu ei, oral ea mie ,69, orale reciproace, normal cu ea deasupra, unde a profitat de highground si si a dat drumul 8 uri alea alea,lotus,iar LOT, ea pe spate si dupa misionar, unde am terminat... Felicitări că ți-a ieșit filmul! :clap2Și mie mi-a ieșit filmul... ei Link spre comentariu
mihailct Reputație: -5 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Stai... Mainile sus.... Foarte sexy si apetisanta.... Mmmmmmuuuuaaaahhhh Link spre comentariu
super_mario_1793 Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Sambata pe 14 dec lucrezi? Link spre comentariu
bounty91 Reputație: 280 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Sambata pe 14 dec lucrezi?A anunțat de o săptămâna ca e indisponibilă, nu cred sa mai revină anul asta.In schimb, eu ma felicit ca am vizitat-o de 2 ori in scurta perioada cât a stat la noi.Ultima oară chiar cu o seara înainte sa anunțe ca e indisponibilă Link spre comentariu
blonduuu Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Are silicoane? Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Are silicoane?N-are, e de pe vremea lui Adam și EVA :laugh2 Link spre comentariu
blonduuu Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Serios vb, are? Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Serios vb, are?Eu și când glumesc vorbesc serios! N-are! Link spre comentariu
blonduuu Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Mersi gvbolovan! Mai rar asa sani frumosi, naturali! Merita o incercare😀🙠Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Mersi gvbolovan! Mai rar asa sani frumosi, naturali! Merita o incercare😀ðŸ™Mie-mi spui? ;) Merită fără număr! :D Chiar și numai la telefon :laugh2 :laugh2Cred că va reveni după sărbători, n-o ierta ;) :) Link spre comentariu
valeroa Reputație: 17 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Buna. Mai esti in Timi ? Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2019 Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Buna. Mai esti in Timi ?Nu mai e, și-a luat vacanță. Link spre comentariu
valeroa Reputație: 17 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Nu mai e, și-a luat vacanță. Ms pentru raspuns 😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum