Sari la conținut

0739185094 Rebeca

ionicadoru

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Te aștept cu mare drag sa ne cunoaștem mai bine 😗😗😗

Scrie ne programul,tarifele si serviciile.

Mulțumesc frumos.

Postat

Servici:oral ,normal ambele protejate ,limbi ,69 ,atingeri,sărutări corporale ,diferite poziti Tarife:150 fin 300 h (in ora intra 2 finalizări și masaj erotic sau de relaxare).....program de la 11:00 la 00:30 😘 pentru alte detali ma găsiți la 📞

• Like 1
Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0
Postat

Am fost la rebeca este cea din poze aspect nota 10 păcat ca este ultima zi in arad.

Ne bucuram pentru tine ca ai fost. Fi baiat de treaba si fa o recenzie sa vedem si noi cum a fost. Ca are aspect de nota 10 vedem din poze, zi-ne restul.

Postat

Nu ii fac reclama ascunsa dar si acum e ca atunci cand era blonda si bruneta de la Monalisa la areduri...nimeni nu zice nimic ;)

Nu o vizitezi tu si ne zici si noua cum e? 😉

Eu unul cred ca pozele nu sunt ale ei.

Postat

Salutare tuturor, vizitat recent domnisoara, locatie ared uta, nu este cea din poze garantat dar este drăguță gen slim cu silicoane, nu face mare lucru totul protejat dar relativ se implica. Una peste alta merita vizitată macar odata !!!

• Like 4
Postat

Salutare tuturor, vizitat recent domnisoara, locatie ared uta, nu este cea din poze garantat dar este drăguță gen slim cu silicoane, nu face mare lucru totul protejat dar relativ se implica. Una peste alta merita vizitată macar odata !!!

A7 cumva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...