Sari la conținut

hot.madalina69

Postări Recomandate

• Oras:it
  • Oras:it
Postat

inainte de toate am inteles ca nu ai nici o legatura cu limba romana ;) "a incercat-o cineva cu ea?" serios? si 2. ti se par suficiente detaliile ? un id de messenger ?

• Oras:cluj
Postat

ador sexul si 69..va astept pe mess si va pup jos*p

post-42727-0-36389400-1366402468_thumb.jpeg

eu zic ca ii pierdere de timp...

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Parerea mea (nu ca ar conta prea mult) dupa poza, cred ca este vreo gluma proasta a cuiva sau o razbunare din partea vreunui "prieten" al damezei. :)

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am discutat eu cu ea pe mess si mi-a cerut: "hot.madalina69: 20 euro orange avans+100 lei dupa sex - o noapte"

Fiind vorba de schema clasica cu incarca-mi contul de orange si pe urma iti dau tzeapa, i-am pastrat un loc caldut in lista de ignore. De trecut la "de evitat"

Postat

inainte de toate am inteles ca nu ai nici o legatura cu limba romana ;) "a incercat-o cineva cu ea?" serios? si 2. ti se par suficiente detaliile ? un id de messenger ?

1st. yeah. I'm still very much a beginner in the language department.

2nd. no. that's why i opened this thread. she sent me a couple of pics, but i don't want to be suckered into a scham.

Postat

Dragilor fata este foarte reala si foooooooooooooaaarte buuuuuuuuuna.Doar ca ESTE TEAPA! Am vorbit cu ea pe mess. Poza nu este reala. In schimb este super buna fata. ( am primit web) din pacate cere 20 de euro cartela orange si e clar ca dupa ce va incerca codul va disparea. Mie mi-a zis ca este din C-ta desi la anumite detalii patra ca foloseste google map. Sau cine stie o fi chiar din C-ta si vrea sa traga tepe la Cluj.

hot.madalina69: ok
             hot.madalina69: iti dau webcam cateva secunde
             hot.madalina69: sa ma vezi
            g2br13l2009: ok
            hot.madalina69: se vede,da?
            hot.madalina69: uite
            g2br13l2009: da
            g2br13l2009: super

Bineinteles ca zixw ca face sex total si finalizare unde vrei. Fizic mai mai ca as arunca 20 de euro pe geam la cat de buna e :laugh2

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pot sa va sugerez, daca mai cereti web insistati sa faca ceva anume, ca sa va convingeti ca nu va uitati la un filmulet?

Postat

Acest profil apare si pe placere ro Confirm informatiile de mai sus.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...