beloki Reputație: 9 Postat Aprilie 19, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 19, 2013 a incercat-o cineva cu ea?
mytza92 Reputație: 96 Postat Aprilie 19, 2013 Oras:it Oras:it Postat Aprilie 19, 2013 inainte de toate am inteles ca nu ai nici o legatura cu limba romana "a incercat-o cineva cu ea?" serios? si 2. ti se par suficiente detaliile ? un id de messenger ?
boieru Reputație: -378 Postat Aprilie 19, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 19, 2013 ador sexul si 69..va astept pe mess si va pup jos*p eu zic ca ii pierdere de timp...
talibanu Reputație: 9723 Postat Aprilie 19, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 19, 2013 Parerea mea (nu ca ar conta prea mult) dupa poza, cred ca este vreo gluma proasta a cuiva sau o razbunare din partea vreunui "prieten" al damezei.
toma9in Reputație: 228 Postat Aprilie 19, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 19, 2013 Am discutat eu cu ea pe mess si mi-a cerut: "hot.madalina69: 20 euro orange avans+100 lei dupa sex - o noapte" Fiind vorba de schema clasica cu incarca-mi contul de orange si pe urma iti dau tzeapa, i-am pastrat un loc caldut in lista de ignore. De trecut la "de evitat"
beloki Reputație: 9 Postat Aprilie 20, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Autor Postat Aprilie 20, 2013 inainte de toate am inteles ca nu ai nici o legatura cu limba romana "a incercat-o cineva cu ea?" serios? si 2. ti se par suficiente detaliile ? un id de messenger ? 1st. yeah. I'm still very much a beginner in the language department. 2nd. no. that's why i opened this thread. she sent me a couple of pics, but i don't want to be suckered into a scham.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 20, 2013 Dragilor fata este foarte reala si foooooooooooooaaarte buuuuuuuuuna.Doar ca ESTE TEAPA! Am vorbit cu ea pe mess. Poza nu este reala. In schimb este super buna fata. ( am primit web) din pacate cere 20 de euro cartela orange si e clar ca dupa ce va incerca codul va disparea. Mie mi-a zis ca este din C-ta desi la anumite detalii patra ca foloseste google map. Sau cine stie o fi chiar din C-ta si vrea sa traga tepe la Cluj. hot.madalina69: ok hot.madalina69: iti dau webcam cateva secunde hot.madalina69: sa ma vezi g2br13l2009: ok hot.madalina69: se vede,da? hot.madalina69: uite g2br13l2009: da g2br13l2009: super Bineinteles ca zixw ca face sex total si finalizare unde vrei. Fizic mai mai ca as arunca 20 de euro pe geam la cat de buna e
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 20, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 20, 2013 Pot sa va sugerez, daca mai cereti web insistati sa faca ceva anume, ca sa va convingeti ca nu va uitati la un filmulet?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 20, 2013 Ahh Cassy, Cassy ma crezi pustan cordit :laugh2 Pai am pus acea domnisoara sa faca piruete si dupa aceea sa imi tasteze.
manuchao Reputație: 319 Postat Aprilie 22, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 22, 2013 Acest profil apare si pe placere ro Confirm informatiile de mai sus.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum