Sari la conținut

0755372851 Alexa

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost aseara la ea,locatie str murgului intre dristor si piata ramanic sarat

Sunat usor de ajuns gasit parcare pozele sunt reale domnisoara o moldoveanca cu accent draguta arata bine docila nu comenteaza

Actiunea a debutat cu un oral bunicel,schimbat 2 pozitii nu comenteaza,terminat pe la spate cu ochii in oglinda de langa pat

Pe ansamblu merita incercat,pare incepatoare se umezeste repede

Locatie-10

Normal-8

Oral-8 

Fk-9 intretinut

anal nu am incercat nu stiu daca face

Platit 100 lei o fin.

• Like 6
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunat usor de ajuns gasit parcare pozele sunt reale domnisoara o moldoveanca cu accent draguta arata bine docila nu comenteaza

Actiunea a debutat cu un oral bunicel,schimbat 2 pozitii nu comenteaza,terminat pe la spate cu ochii in oglinda de langa pat

Locatie-10

Normal-8

Oral-8

Fk-9 intretinut

Platit 100 lei o fin.

Deci pozele sunt reale? Cum e la față ?

Postat

Salut la toti . am fost si eu azi la domnisoara , am stat o ora confirm ca ea este , m a primit exact in body din poze. sunt mai vechi pozele asa mi a spus garsoniere ok  eu am venit facut dus , nu a mai pierdut timp. si nici ea nu a facut probabil ca a facut dimineata , fiind primul client asa mi a spus.  sa spun despre ea ,e mica de inaltime , sanii mari, corp putin plinuta dar e ok. am schimbat 2 3 pozitii . sa dau si note dar nu prea ma pricep

OP 9 (asa am optat eu)  face oral lent dar mie imi place. (nu face oral cu finalizare orala.)

NP 8 am schimbat 2 3 pozitii capra misionas si ea peste mine.

FK putin la inceput

e de revenit pt cine este aproape de dristor 2

• Like 5
  • Telefon: 0742146905
  • Telefon: 0742146905
Postat

Locatie-10

Normal-8

Oral-8

Fk-9 intretinut

Platit 100 lei o fin.

Sanii sunt lasati si moi sau sunt ok?

Postat

sunt putin lasati sanii , dar la cat sunt de mari e de asteptat. are 20 de ani si nu e de mult timp in domeniu , deci e la inceput, se umezeste natural si pare ca ii place. 

ps: nu face anal

• Like 1
Postat

Ceva impresii placute dupaa o vizita norocoasa...ii zic asa pt ca am facut o superstitie daca gasesc loc de parcare din prima si aproape de locatie, totul va decurge ok.

Locatia Dristor 2, bine cunoscuta, renumita...scara 1, totul curat, utilat corespunzator...nu sunt agent imobiliar, pt ce am avut nevoie a fost totul ok.

Domnisoara...pe la 1.60-1.65m, ceva forme, frumoase zic eu....poate pt unii sa fie prea mult, putin accent de "Stefan cel Mare", draguta, cocheta si cu o atitudine foarte ok atenta, si deschisa la discutii.

Nu sta cu ochii pe ceas, nu comenteaza aiurea, nu e genul "aia nu, aia nu"....o companie placuta si face totul ca sa te simti bine.

Acum ori am prins un moment bun, ori e si dupa cum o tratezi tu ca si barbat/client, dar mai rar asa atitudine si naturalete.

Cadoul 200 lei pt o ora all inclusive,full options fara anal.

De revenit, eu zic ca da...iese din tiparul obisnuit cand auzi "Dristor 2"

• Like 8
Postat

Momentan nu mai am acest număr de topic și îl folosesc pe acesta 0753347915

Bine ai venit printre noi Alexa. 

Ai putea sa crii aici serviciile tale si pretul.

Postat

Unde ai locatia?

E în zona Dristor. Nu mai e în blocul de garsoniere. E în zona cu Dristor Kebap. Eu am vizitat-o pe Alexa de vreo 4 ori, de când a apărut în peisaj, și niciodată nu am fost nemulțumit de domnișoară!

Știu că nu am lăsat recenzie, asta e acum, dar pot spune cu tărie că fata e de bun simț, cooperantă, pentru amatorii de fete cu forme e o alegere inspirată.

Pe segmentul de 100 Lei finalizarea e în top 3, alături de Diana Berceni & Silvia 21.

Raport calitate preț foarte bun.

Si eu o să o revizitez zilele următoare.

Sănătate tuturor!

• Like 5
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...