henry jullien Reputație: 983 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2019 Salut. Stie cineva de ce nu pot vedea notificarile? Multumesc Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Martie 19, 2019 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Martie 19, 2019 Problema nu a fost rezolvata, si nu cred ca va fi vreodata rezolvata. E un bug in codul forumului, si probabil repararea lui necesita un efort prea mare. Tot ce poti face e sa mergi la "Setarile mele":https://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=usercp Si apoi "Notificarile Mele" in stanga, unde le poti vedea intotdeauna. Apoi, le poti sterge pe toate... va merge o perioada dupa, apoi iar se va strica. 2 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2019 Problema nu a fost rezolvata, si nu cred ca va fi vreodata rezolvata. E un bug in codul forumului, si probabil repararea lui necesita un efort prea mare. Tot ce poti face e sa mergi la "Setarile mele":https://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=usercp Si apoi "Notificarile Mele" in stanga, unde le poti vedea intotdeauna. Apoi, le poti sterge pe toate... va merge o perioada dupa, apoi iar se va strica. Nu este de la forum, eu nu am probleme de genul, iar de la un timp nu se mai pastreaza mai mult de o pagina de notificari...Nu cred ca am eu stea in frunte. :no2Vezi ce browser folosesti, conteaza si conexiunea, la chestii lente nu se mai deschid notificarile. :hihat Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Martie 19, 2019 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Martie 19, 2019 Nu este de la forum, eu nu am probleme de genul, iar de la un timp nu se mai pastreaza mai mult de o pagina de notificari...Nu cred ca am eu stea in frunte. :no2Vezi ce browser folosesti, conteaza si conexiunea, la chestii lente nu se mai deschid notificarile. :hihatProblema e doar la desktop. Versiunea mobila pare sa mearga perfect. Nu se pune problema de viteza, conexiune si d-astea... ar trebui sa stiu, avand in vedere ca ma ocup de programare web de 15 ani.. ;)E bug clar in IPB, sau in modificarile/traducerea facuta pe romaneste. Exemplu de alt bug la notificari... vezi poza.Clar nu asa ar trebui sa fie.Banuiesc ca template-ul are tag-uri neterminate, sau cine stie ce... Cum n-am acces la sursa, nu pot stii care e exact problema, si banuiesc ca Pisicul nu da nimanui acces la asta, deci doar vorbim discutii aici. 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2019 Problema e doar la desktop. Versiunea mobila pare sa mearga perfect. Nu se pune problema de viteza, conexiune si d-astea... ar trebui sa stiu, avand in vedere ca ma ocup de programare web de 15 ani.. ;)E bug clar in IPB, sau in modificarile/traducerea facuta pe romaneste. Exemplu de alt bug la notificari... vezi poza.Clar nu asa ar trebui sa fie.Banuiesc ca template-ul are tag-uri neterminate, sau cine stie ce... Cum n-am acces la sursa, nu pot stii care e exact problema, si banuiesc ca Pisicul nu da nimanui acces la asta, deci doar vorbim discutii aici. Nu vad problema la poza, dezvolta. Vrei sa arate template-ul altfel? Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Martie 19, 2019 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Martie 19, 2019 /a> a citat o postare... Chestia aia de la inceput face parte dintr-un <a href="...">Nume utilizator</a>, adica link, care nu e afisat corect.Trebuia sa scrie: "pizdicutz a citat o postare ..." ... si cum observi, nu apare numele, pentru ca intreg-ul tag este stricat. Acum intelegi ? Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2019 /a> a citat o postare... Chestia aia de la inceput face parte dintr-un <a href="...">Nume utilizator</a>, adica link, care nu e afisat corect.Trebuia sa scrie: "pizdicutz a citat o postare ..." ... si cum observi, nu apare numele, pentru ca intreg-ul tag este stricat. Acum intelegi ? Asa a fost, acum macar apare. A fost o perioada cand nu-mi arata deloc raspunsurile, doar punctele.Iti dai seama din avatar, daca are. Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 21, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Martie 21, 2019 Salut. Stie cineva de ce nu pot vedea notificarile? Multumesc :iagree ,hai cu :pope inainte!! 2 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2019 Problema nu a fost rezolvata, si nu cred ca va fi vreodata rezolvata. E un bug in codul forumului, si probabil repararea lui necesita un efort prea mare. Tot ce poti face e sa mergi la "Setarile mele":https://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=usercp Si apoi "Notificarile Mele" in stanga, unde le poti vedea intotdeauna. Apoi, le poti sterge pe toate... va merge o perioada dupa, apoi iar se va strica.Multumesc 1 Link spre comentariu
bombasexy Reputație: 1 Postat Aprilie 27, 2019 Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Nu mai stiu parola si email la contul meu cum il pot afla? Link spre comentariu
masonul33-22-11 Reputație: 886 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Aici,acolo,dincolo... Oras:Aici,acolo,dincolo... Partajează Postat Iulie 10, 2019 ( 1 Link spre comentariu
masonul33-22-11 Reputație: 886 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Aici,acolo,dincolo... Oras:Aici,acolo,dincolo... Partajează Postat Iulie 10, 2019 / 1 Link spre comentariu
masonul33-22-11 Reputație: 886 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Aici,acolo,dincolo... Oras:Aici,acolo,dincolo... Partajează Postat Iulie 10, 2019 ) 1 Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Iulie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2019 PLM notificări. Acum pare neinteresant Link spre comentariu
smigol Reputație: 134 Postat August 18, 2019 Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2019 Sa ma chis in freza!Am fost si eu moderator/administrator pe niste forumuri la viata mea, si o faceam voluntar. La ce incasari are acest forum, ar trebuii sa fie impecabil si fiecare "bug" sa fie rezolvat in 24h.Concluzioniez simplu: dezinteres (pielea penisului) sau lipsa timp (lasa pe altu/altii) :@ Link spre comentariu
prin comparatie Reputație: 316 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Decembrie 5, 2019 :laugh2 1 Link spre comentariu
dick Reputație: 173 Postat Martie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Martie 8, 2020 draci Link spre comentariu
dick Reputație: 173 Postat Martie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Martie 8, 2020 nu vad nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum