henry jullien Reputație: 983 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2019 Salut. Stie cineva de ce nu pot vedea notificarile? Multumesc
wavetrex Reputație: 1053 Postat Martie 19, 2019 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Martie 19, 2019 Problema nu a fost rezolvata, si nu cred ca va fi vreodata rezolvata. E un bug in codul forumului, si probabil repararea lui necesita un efort prea mare. Tot ce poti face e sa mergi la "Setarile mele":https://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=usercp Si apoi "Notificarile Mele" in stanga, unde le poti vedea intotdeauna. Apoi, le poti sterge pe toate... va merge o perioada dupa, apoi iar se va strica. 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2019 La 19.03.2019 la 15:39, wavetrex a spus: Problema nu a fost rezolvata, si nu cred ca va fi vreodata rezolvata. E un bug in codul forumului, si probabil repararea lui necesita un efort prea mare. Tot ce poti face e sa mergi la "Setarile mele":https://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=usercp Si apoi "Notificarile Mele" in stanga, unde le poti vedea intotdeauna. Apoi, le poti sterge pe toate... va merge o perioada dupa, apoi iar se va strica. Nu este de la forum, eu nu am probleme de genul, iar de la un timp nu se mai pastreaza mai mult de o pagina de notificari...Nu cred ca am eu stea in frunte. :no2Vezi ce browser folosesti, conteaza si conexiunea, la chestii lente nu se mai deschid notificarile. :hihat
wavetrex Reputație: 1053 Postat Martie 19, 2019 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Martie 19, 2019 La 19.03.2019 la 19:53, pizdicutz a spus: Nu este de la forum, eu nu am probleme de genul, iar de la un timp nu se mai pastreaza mai mult de o pagina de notificari...Nu cred ca am eu stea in frunte. :no2Vezi ce browser folosesti, conteaza si conexiunea, la chestii lente nu se mai deschid notificarile. :hihatProblema e doar la desktop. Versiunea mobila pare sa mearga perfect. Nu se pune problema de viteza, conexiune si d-astea... ar trebui sa stiu, avand in vedere ca ma ocup de programare web de 15 ani.. ;)E bug clar in IPB, sau in modificarile/traducerea facuta pe romaneste. Exemplu de alt bug la notificari... vezi poza.Clar nu asa ar trebui sa fie.Banuiesc ca template-ul are tag-uri neterminate, sau cine stie ce... Cum n-am acces la sursa, nu pot stii care e exact problema, si banuiesc ca Pisicul nu da nimanui acces la asta, deci doar vorbim discutii aici. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2019 La 19.03.2019 la 20:08, wavetrex a spus: Problema e doar la desktop. Versiunea mobila pare sa mearga perfect. Nu se pune problema de viteza, conexiune si d-astea... ar trebui sa stiu, avand in vedere ca ma ocup de programare web de 15 ani.. ;)E bug clar in IPB, sau in modificarile/traducerea facuta pe romaneste. Exemplu de alt bug la notificari... vezi poza.Clar nu asa ar trebui sa fie.Banuiesc ca template-ul are tag-uri neterminate, sau cine stie ce... Cum n-am acces la sursa, nu pot stii care e exact problema, si banuiesc ca Pisicul nu da nimanui acces la asta, deci doar vorbim discutii aici. Nu vad problema la poza, dezvolta. Vrei sa arate template-ul altfel?
wavetrex Reputație: 1053 Postat Martie 19, 2019 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Martie 19, 2019 /a> a citat o postare... Chestia aia de la inceput face parte dintr-un <a href="...">Nume utilizator</a>, adica link, care nu e afisat corect.Trebuia sa scrie: "pizdicutz a citat o postare ..." ... si cum observi, nu apare numele, pentru ca intreg-ul tag este stricat. Acum intelegi ?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2019 La 19.03.2019 la 20:25, wavetrex a spus: /a> a citat o postare... Chestia aia de la inceput face parte dintr-un <a href="...">Nume utilizator</a>, adica link, care nu e afisat corect.Trebuia sa scrie: "pizdicutz a citat o postare ..." ... si cum observi, nu apare numele, pentru ca intreg-ul tag este stricat. Acum intelegi ? Asa a fost, acum macar apare. A fost o perioada cand nu-mi arata deloc raspunsurile, doar punctele.Iti dai seama din avatar, daca are.
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 21, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 21, 2019 La 19.03.2019 la 11:35, henry jullien a spus: Salut. Stie cineva de ce nu pot vedea notificarile? Multumesc :iagree ,hai cu :pope inainte!! 2
henry jullien Reputație: 983 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2019 La 19.03.2019 la 15:39, wavetrex a spus: Problema nu a fost rezolvata, si nu cred ca va fi vreodata rezolvata. E un bug in codul forumului, si probabil repararea lui necesita un efort prea mare. Tot ce poti face e sa mergi la "Setarile mele":https://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=usercp Si apoi "Notificarile Mele" in stanga, unde le poti vedea intotdeauna. Apoi, le poti sterge pe toate... va merge o perioada dupa, apoi iar se va strica.Multumesc 1
bombasexy Reputație: 1 Postat Aprilie 27, 2019 Postat Aprilie 27, 2019 Nu mai stiu parola si email la contul meu cum il pot afla?
masonul33-22-11 Reputație: 886 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Aici,acolo,dincolo... Oras:Aici,acolo,dincolo... Postat Iulie 10, 2019 ( 1
masonul33-22-11 Reputație: 886 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Aici,acolo,dincolo... Oras:Aici,acolo,dincolo... Postat Iulie 10, 2019 / 1
masonul33-22-11 Reputație: 886 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Aici,acolo,dincolo... Oras:Aici,acolo,dincolo... Postat Iulie 10, 2019 ) 1
juniior Reputație: 243 Postat Iulie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2019 PLM notificări. Acum pare neinteresant
smigol Reputație: 137 Postat August 18, 2019 Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Postat August 18, 2019 Sa ma chis in freza!Am fost si eu moderator/administrator pe niste forumuri la viata mea, si o faceam voluntar. La ce incasari are acest forum, ar trebuii sa fie impecabil si fiecare "bug" sa fie rezolvat in 24h.Concluzioniez simplu: dezinteres (pielea penisului) sau lipsa timp (lasa pe altu/altii) :@
prin comparatie Reputație: 316 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Decembrie 5, 2019 :laugh2 1
dick Reputație: 173 Postat Martie 8, 2020 Telefon: dicktherock100@yahoo.com Oras:București Telefon: dicktherock100@yahoo.com Oras:București Postat Martie 8, 2020 draci
dick Reputație: 173 Postat Martie 8, 2020 Telefon: dicktherock100@yahoo.com Oras:București Telefon: dicktherock100@yahoo.com Oras:București Postat Martie 8, 2020 nu vad nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum