Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

"

Masaj erotic, poze reale

vino la o bruneta sexy, atenta cu tine discreta, sa te relaxezi cu un masaj de vis si alte fantezii placute. Te astept in zona Diham, intr-o locatie curata, frumoasa si secreta;

"

Anunt: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-erotic-poze-reale-eYJM4r#r6

post-123273-0-57340100-1545378384_thumb.jpg

post-123273-0-96022100-1545378384_thumb.jpg

post-123273-0-40124500-1545378385_thumb.jpg

post-123273-0-78423900-1545378385_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut,

Am fost la titulara topicului fiind presat de timp si in lipsa de alte optiuni in zona respectiva de care sa stiu eu. 

Locatia: titulescu - un apartament in care mai mult ca sigur locuieste impreuna si cu altcineva :). Pe sistemul "s-a scumpit benzina, mai da si tu putin din cur."

Dameza: m-a asteptat tinuta de strada - da de-aia mai de Dorohoi. Inalta, aschilambica, carne moale - intr-un cuvant desirata. Poze reale, care o avantajeaza mult. In rest pare amabila si de bun simt. 

Actiune: Dupa cum am spus eram foarte grabit si am zis sa  stau ca altceva nu prind asa ca fiind dusat de acasa m-am dezbracat si ea s-a scuzat sa se duca sa dea banii de benzina si sa se dezbrace de uniforma respectiva.

Intoarsa dezbracata m-a luat tristetea si mai tare pentru sufletul pierdut si fizicul abandonat.

M-am intins pe pat - a inceput un ON in ton cu experienta - cam trist si speriat. Pus mana la pasarica - cam tepoasa zona.

LOT semi ok si pe la spate gandindu-ma la trecut ca sa pot sa termin. 

Note:

Dameza: 6.5 (atitudine as zice un 7, fizic 6)

ON: 5.5

NP: 6

DTD: 25 min (fara comentarii)

Cadou: 100

Concluzie: la 50-70(maxim) ar fi ok ca servicii si experienta (trista). La 100 - tragic.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...