Sari la conținut

0753055728 doamna matura

asztal12

Postări Recomandate

• Oras:mures
Postat
Acum 15 ore, guess11 a spus:

Anunțul apare pe baia mare acum . Deci e in Bm sau in Tg Mureș ?

Am sunat da nu este in oraș 

• Like 1
  • Oras:Targu Mures
Postat

Doamna este în zona ca și servicii face tot ce îți dorești. O vizitez de fiecare data când revine și îmi place fiindcă serviciile sunt de calitate. 

Postat

Ieri am revizitat.o pe doamna . Locatia e ok in Tudor pe str, Muncii. prestatia e super ok. Pentru doritorii de femei pline e o alegere buna. Eu v.o recomand cu incredere 

Nu ve-ti pleca dezamagiti.

• Telefon: 0727196441
  • Oras:Mures
  • Telefon: 0727196441
  • Oras:Mures
Postat

aprox ce varsta are si un tarif plizzz, merci 😊

Postat

am vizitat azi doamna , destul de ok la 100 de lei, mai ales daca esti doritor de mature cu forme , isi da cat de cat silinta nu te grabeste iti face pe plac , mie mi-a spus ca e 100 finalizarea si 250 ora 

Postat
Acum 28 minute, ttnntt a spus:

am vizitat azi doamna , destul de ok la 100 de lei, mai ales daca esti doritor de mature cu forme , isi da cat de cat silinta nu te grabeste iti face pe plac , mie mi-a spus ca e 100 finalizarea si 250 ora 

Are anunt pe publi!.?? Poze reale!.??

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Am întâlnit-o la Deva. Cu femeia asta am avut cel mai bun orgasm. O recomand! Sper s-o mai prind în oraș când revin luna asta. O voi vizita cu prima ocazie

Postat

Azi i.am făcut o vizita. Ca intodeauna e o placere sa o vad. Atitudine de nota 10 și prestație la fel.

Postat
On 12/5/2022 at 12:15 PM, sfiosul_15 said:

Cand ai vizitat-o ultima data?

Doar acum iti vad mesajul. O vizitasem in ziua anterioara recenziei. 
Mie mi se pare foarte grasa. 

• Like 1
Postat

A reapărut în zona doamna. Pentru doritorii de femei mature și mai grăsuțe puteți sa o vizitați cu încredere. Nu o sa fiți dezamăgiți. Nu doresc sa.i fac reclama, a nu se înțelege greșit dar cei care le plac femeile mai grase merita vizitata

Postat

A reapartut doamna in zona. Prestatia e la fel de buna, doar ca a marit putin pretul 150/finalizarea. (inflatia).

Chiar daca e 150 merita. Mie imi place tipa, Ma refer strict din punct de vedere a saerviciilor pe care le presteaza. 

Postat
La 08.09.2023 la 8:26, sfiosul_15 a spus:

A reapartut doamna in zona. Prestatia e la fel de buna, doar ca a marit putin pretul 150/finalizarea. (inflatia).

Chiar daca e 150 merita. Mie imi place tipa, Ma refer strict din punct de vedere a saerviciilor pe care le presteaza. 

Nu e prost cine cere ,e prost cine da!Face cu 100 cere si ea ca mai gaseste cite o gîscă, ia sa vezi o unitate de colegi si sa ii ofere doar 7 de lei si o fa e la pretu asta!Ia cam apus steaua e grasa carnea a inceputsa atirne pe ea vb la tel in timp ce o futi sau suge !100 deja e mult!Ciocane tari

• Like 1
Postat

De sărutat nu se sărută dar poți discuta cu ea ..poate va vrea. Vad ca a revenit în zona. Nu îți rămâne decât sa o suni și sa ii propui tot ce vrei. E permisiva la multe.

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Eu am bulito pe dameza si a fost ok....

Am inceput cu limbi in pizda si apoi am penetrato fara prezervativ si i-am dat vreo 10 minute apoi i-am zugravit peretii. 

Mie personal mi-a placut si ma excitat maxim... pasarica e zemoasa si buna de lins.... mi-am bagat limba in ea maxim...

Te astepata in mini si chiar daca e grasuta arata bine...

E o femeie ok.... As futeo oricand si la orice ora... 

Nu tot timpu prinzi o matură ok...

100 de lei normal / oral si am mai pus 50 ca sa io trag fara prezervativ.... a trecut cateva luni de atunci... deci e curata nu am luat nici o boala. 

De repetat experienta? Daaaa

• Minus 2
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

Experiența poate fi de repetat pt tine, faci ce vrei cu viața ta,  dar fata ar trebui să fie de evitat pt restul membrilor forumului. Dacă pt 50 lei este in stare să o facă fără prezervativ, gândiți-vă cu câți o face in felul ăsta... mai gândiți-vă dacă vă jucați ruleta ruseasca cu viața voastră pt orice sumă.

Postat

Sunt de acord cu colegul de sus. Chiar dacă eu am vizitat.o de nenumărate ori pentru atitudinea care o avea și pt faptul ca, chiar dacă e grasa nu e disproportionata. Are fund, are sâni nu are burta dizgratioasa. Servicii bune, doar ca făcând sex neprotejat e f periculos. Eu nu am sa o mai vizitez. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...