vpop Reputație: 384 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2019 Eu tot sun de doua zile si imi intra numai mesageria vocala. Cum ati reusit sa dati de ea?
barroso Reputație: 1372 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2019 Deci teapa!Ok, alta la rand! 1
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 8, 2019 Mie mi se pare clar fast fuck! Doar ca futi o gonflabila teen...atat. De Gfe nu cred ca se pune problema.
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 8, 2019 E pe Dinicu Golescu azi, dar e greu de prins in plm.
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 sunt la ea acumma suge in timp ce imi bat pula da astia pa forum
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 8, 2019 Mamaaaaa, ești la ea? Zi că vin și eu la 8:))
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 8, 2019 xoxo si sangre nu va merge combinatia, nu a vrut fata prezervative sau pastile de sculat pula ?
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 8, 2019 E pe Dinicu Golescu azi, dar e greu de prins in plm.Da, astazi s-a mutat acolo. Am vorbit cu ea când se muta si tot a ajuns altul înaintea mea. Sac ! Macar e corecta si nu te abureste cu programari. In concluzie sunati doar daca sunteti in imediata apropiere. Corp f frumos cu sani deosebiti, la fata ok. E și în funcție de compatibilitate dar la cat e de solicitata...Pt cine are timp si rabdare se poate ajunge la ea. Sau norocul sa fie libera chiar atunci. Consider un plus că ea isi gestioneaza apelurile. Un teen veritabil cu un corp frumos. Merita cu condiția sa riscati mai mult timp decat anticipați :) 1
scorpionezu Reputație: 169 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:B. Oras:B. Postat Aprilie 8, 2019 Da, astazi s-a mutat acolo. Am vorbit cu ea când se muta si tot a ajuns altul înaintea mea. Sac ! Macar e corecta si nu te abureste cu programari. In concluzie sunati doar daca sunteti in imediata apropiere. Corp f frumos cu sani deosebiti, la fata ok. E și în funcție de compatibilitate dar la cat e de solicitata...Pt cine are timp si rabdare se poate ajunge la ea. Sau norocul sa fie libera chiar atunci.Consider un plus că ea isi gestioneaza apelurile. Un teen veritabil cu un corp frumos. Merita cu condiția sa riscati mai mult timp decat anticipați :)Cat ai stat si cat e darul?
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 8, 2019 Cat ai stat si cat e darul?depinde daca platesti in prezervative sau nu, sangre stie
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 8, 2019 Cat ai stat si cat e darul?O întrebare pertinenta :)100 fin, 200 h. Eu am stat o fin. Acțiune efectiva 15 minute. Parca nu m-aș baga la ora. Ușor grăbită.Ca actiune, are ABC-ul deprins mai ales pt varsta ei.Este curata, piele alba si sanatoasa. 1
psyko527 Reputație: 273 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 Dat SMS, mi-a raspuns ca 100/200 si e la Dinicu Golescu. Apoi brusc s-a rupt conversatia si tel inchis toata ziua. Daca mai merge cineva, sa posteze ca pare buna.
kapy Reputație: 206 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Singapore Oras:Singapore Postat Aprilie 9, 2019 Bai, baieti! Ce se intampla cu forumul asta?!!Dupa 1 ora de stat in masina, ieri, am prins si eu fatuca asta la care se sta la coada(la propriu)Daca a meritat?! Pt mine nu...Apartamanetul?!fara prosoape curate, apa netrasa la closet este impartit cu un frumos exemplar de bull terrier, nu pitt bullDraguta la fata, skinny, sani frumosi si cam atatOn: studenteste cu 2 degete, fara artificii, banal, ciocanitoareNp- vreo 2,3 pozitii ; docila,sta cum o puiDus? Ce i ala? Nici inainte, nici dupaUsor iz de nespalare la dsoara, totul pe repede inainteSi la venire si la plecare m am intalnit cu fratii ce veneau la buduarSfat: luati 2 crosete la voi pt fata sa aibe activitate 6
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 Dat SMS, mi-a raspuns ca 100/200 si e la Dinicu Golescu. Apoi brusc s-a rupt conversatia si tel inchis toata ziua. Daca mai merge cineva, sa posteze ca pare buna.Uite am fost eu din nou. Doar ca de data asta m-am oprit la scara blocului.Naratiunea :In drum spre ea o sun. Răspunde și zice că tocmai ce se ocupa. Zic hai până găsesc un loc de parcare plus o mica plimbare până la scara, trec 20 minute. Ajuns la bloc, mă așez pe o bancuta și aprind o țigară in timp ce o sun din nou. Răspunde, întreb dacă pot urca. Zice nu și închide. Pe fundal se auzea unul care ieșea pe ușă. Îmi da mesaj că intră la ora. Între timp din bloc iese unul mătăhălos, burtos pe la 45 și își aprinde o țigară in ușă cu mimica unui fraier relaxat. Cu ochiul format ii recunosti imediat. In timp ce terminam tigara apare grăbit la interfon un alt burtos , chelios. Suna la interfon și apoi se întoarce uitandu-se la mine. Da, și asta e urat. Ranjeste către mine și apoi dispare in scara blocului. Eram încă pe banca la 10 metri. Dacă citești rândurile astea, umflatule, chiar daca nu e vina ta, sa te futa cainii. Scarbit, am aruncat chiștocul pe jos și am plecat să-mi las bagajul in alta parte.Concluzii:Probabil are câțiva "fideli" care își trăiesc a 2-a tinerețe cu câteva sute de lei. Șansele de a va mânca timpul și nervii sunt mari. Fiecare decide pentru el.Bafta ! 3
dan vio Reputație: 220 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 Uite am fost eu din nou. Doar ca de data asta m-am oprit la scara blocului.Naratiunea :In drum spre ea o sun. Răspunde și zice că tocmai ce se ocupa. Zic hai până găsesc un loc de parcare plus o mica plimbare până la scara, trec 20 minute. Ajuns la bloc, mă așez pe o bancuta și aprind o țigară in timp ce o sun din nou. Răspunde, întreb dacă pot urca. Zice nu și închide. Pe fundal se auzea unul care ieșea pe ușă. Îmi da mesaj că intră la ora. Între timp din bloc iese unul mătăhălos, burtos pe la 45 și își aprinde o țigară in ușă cu mimica unui fraier relaxat. Cu ochiul format ii recunosti imediat.In timp ce terminam tigara apare grăbit la interfon un alt burtos , chelios. Suna la interfon și apoi se întoarce uitandu-se la mine. Da, și asta e urat. Ranjeste către mine și apoi dispare in scara blocului. Eram încă pe banca la 10 metri. Dacă citești rândurile astea, umflatule, chiar daca nu e vina ta, sa te futa cainii.Scarbit, am aruncat chiștocul pe jos și am plecat să-mi las bagajul in alta parte.Concluzii:Probabil are câțiva "fideli" care își trăiesc a 2-a tinerețe cu câteva sute de lei. Șansele de a va mânca timpul și nervii sunt mari. Fiecare decide pentru el.Bafta ! eu cred ca tu esti pestele fetei, ma rog fostul 1
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 9, 2019 E imposibil de prins, o sun de ieri incontinuu.
pidsadera Reputație: 41577 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Aprilie 9, 2019 loteria adica, bun 15
pidsadera Reputație: 41577 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Aprilie 9, 2019 RECENZIE:Locatie: 8 (Bd. Dinicu Golescu, ap ok, la baie gel de dus, primit prosop curat, fiind printre primii ei clienti in ziua respectiva)Aspect: 9.5 (domnisoara frumusica undeva la 1.70cm , ochi albastri, blonda, sani mari superbi, slim, fund rotund fain, piercing in buric)Oral: 4 (neprotejat, slabut, fara atentie la bijuterii, o singura viteza ajutata de mana)Normal: 5 (protejat, lipsa de implicare, stramta)Gfe: - (inexistentent)Atitudine: 9 (placuta, deschisa la discutii daca stii cum sa vorbesti cu ea)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 100 RON (pentru o ora cu 2 finalizari)Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara, iti spune sa suni cand esti prin preajma la adresa care ti-o comunica ea, undeva pe Bd Dinicu Golescu. Am reusit sa o prind de 2 ori la telefon, prima oara cand mi-a comunicat adresa, a doua oara cand eram in zona blocului pentru a nu avea timp morti si sa intre alt coleg inainte :))In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica undeva la 1.70cm , ochi albastri, blonda, sani mari superbi, slim, fund rotund fain, piercing in buric. Era intr-o tinuta sexy domnisoara si ii scoateau in evidenta formele, e futabila pentru varsta ei.De cand am intrat in locatia domnisoara si-a pus telefonul pe silent pentru a nu fi deranjati, incearca sa se faca placuta cum poate. Eu am ales sa stau o ora (cu 2 trageri) pentru ca mi-a placut cum arata si am mai stat la discutii pe durata intalnii. Nu m-am simtit deloc grabit, cred DTD undeva la 40 min. Am observat ca oralul este slabut, nu am insistat. Foloseste servetele umede si lubrefiant durex. Am schimbat 2, 3 pozitii, geme natural, finalizare in balon, implicare din partea ei nu prea, trebuie sa faci tu toata treaba. Nu recomand celor care cauta GFE, o tragere poate daca sunt doritori de fast fuck cu o tipa care arata foarte bine pentru 19 primavari.Notite1)Lasat banutii inainte din proprie initiativa2)Sa nu va fie frica de animalutul domnisoarei :)3)Refuza anumite pozitii sub diferite pretexte4)Pozitia care o avantajeaza este doggy, are un fund super fain placut la atingere si e stramta 33
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 @dan vio ; o sa o pun in seama socului celor citite :). Am cu totul alt stil și alta ocupatie. Zilele astea am alocat mai mult timp d-rei pt că am o slăbiciune pt fetele de peste Prut și pt că ajung rar pe la noi. Am scris detaliat episodul ca să știe confratii la ce se expun.Acum, fiecare cat îl duce mintea.
pidsadera Reputație: 41577 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Aprilie 9, 2019 @dan vio ; o sa o pun in seama socului celor citite :). Am cu totul alt stil și alta ocupatie. Zilele astea am alocat mai mult timp d-rei pt că am o slăbiciune pt fetele de peste Prut și pt că ajung rar pe la noi. Am scris detaliat episodul ca să știe confratii la ce se expun.Acum, fiecare cat îl duce mintea.nu e de peste Prut, asta ti-o garantez eu 19
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 nu e de peste Prut, asta ti-o garantez euCu atat mai bine ! Felicitari pentru recenzie ! 2
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 9, 2019 RECENZIE:Locatie: 8 (Bd. Dinicu Golescu, ap ok, la baie gel de dus, primit prosop curat, fiind printre primii ei clienti in ziua respectiva)Aspect: 9.5 (domnisoara frumusica undeva la 1.70cm , ochi albastri, blonda, sani mari superbi, slim, fund rotund fain, piercing in buric)Oral: 4 (neprotejat, slabut, fara atentie la bijuterii, o singura viteza ajutata de mana)Normal: 5 (protejat, lipsa de implicare, stramta)Gfe: - (inexistentent)Atitudine: 9 (placuta, deschisa la discutii daca stii cum sa vorbesti cu ea)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 100 RON (pentru o ora cu 2 finalizari) Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara, iti spune sa suni cand esti prin preajma la adresa care ti-o comunica ea, undeva pe Bd Dinicu Golescu. Am reusit sa o prind de 2 ori la telefon, prima oara cand mi-a comunicat adresa, a doua oara cand eram in zona blocului pentru a nu avea timp morti si sa intre alt coleg inainte :))In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica undeva la 1.70cm , ochi albastri, blonda, sani mari superbi, slim, fund rotund fain, piercing in buric. Era intr-o tinuta sexy domnisoara si ii scoateau in evidenta formele, e futabila pentru varsta ei.De cand am intrat in locatia domnisoara si-a pus telefonul pe silent pentru a nu fi deranjati, incearca sa se faca placuta cum poate. Eu am ales sa stau o ora (cu 2 trageri) pentru ca mi-a placut cum arata si am mai stat la discutii pe durata intalnii. Nu m-am simtit deloc grabit, cred DTD undeva la 40 min. Am observat ca oralul este slabut, nu am insistat. Foloseste servetele umede si lubrefiant durex. Am schimbat 2, 3 pozitii, geme natural, finalizare in balon, implicare din partea ei nu prea, trebuie sa faci tu toata treaba. Nu recomand celor care cauta GFE, o tragere poate daca sunt doritori de fast fuck cu o tipa care arata foarte bine pentru 19 primavari. Notite1)Lasat banutii inainte din proprie initiativa2)Sa nu va fie frica de animalutul domnisoarei :)3)Refuza anumite pozitii sub diferite pretexte4)Pozitia care o avantajeaza este doggy, are un fund super fain placut la atingere si e stramta100 ron ora cu 2 fin? 4
pidsadera Reputație: 41577 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Aprilie 9, 2019 100 ron ora cu 2 fin?nu, 100 roni finalizarea / o ora cu 2 finalizari 200 roni 19
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 Am auzit ca e de la Ceatalchioi.Asta unde e? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum