Sari la conținut

nerespectarea timpului si negocierea pretului

Postări Recomandate

Reputație: -425
Postat

Parinte sa imi fut una daca tu nu te-ai indragostit de Anita.

LOVE IS IN THE AIR ..........

Sper ca nu ai sa bati drumul pana la Oradea in vacanta acesta?.... a fost de ajuns anul trecut ca ai alergat in toata tara dupa chizderele ....

Love is the AIR .....

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Frate Afriq, pai daca tot ajungi la Oradea, nu dai si o fuga pe la Timisoara? Iti pregatesc eu o (noua) intalnire de pomina cu Anda :laugh2. Si dau si o cafea pe deasupra.

• Oras:Unde?
Postat

@Vyypuss:Sincer ma gandesc sa deschid o shawormerie si as avea nevoie de support si expertiza. Acuma nu da' si tu chiar totul din casa :) Ma stii, ambitie am, dar mi-e teama ca nu o sa ma pot abtine si daca ma duc cu un buchet de praz se prinde :P

@Goodfather - hahhaahahahahahaha...geniala reclama :)

Postat

Daca nu gasiti nici macar o unguroaica pe la Nagyvárad, va puneti cu curul in masina si fuga la Timisoara. Nu-s decat 170 de km. pana la Timisoara. Parerea mea (si nu e vorba de distanta, ci de actiunea in sine).

Reputație: 3141
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

nellu... cu mare drag as veni, dar e departe si timpul mi-e limitat :(

sa vaz ce naiba fac 2 nopti la Oradea... speranta mi-e in fratele Apuci si inca vreo cativa ca poze mai putin ...

Daca nu gasiti nici macar o unguroaica pe la Nagyvárad, va puneti cu curul in masina si fuga la Timisoara. Nu-s decat 170 de km. pana la Timisoara. Parerea mea (si nu e vorba de distanta, ci de actiunea in sine).

Mai constructiv ar fi sa va puneti fundul frumos in masina si bagati un Debretin, in 50 de min sunteti acolo, Apuci ii cu negocierea, faceti un team building mai ales ca unguroaicele sunt :maninlove ...da' hai ca iar deviaza thread-ul de subiectul initial ...

• Oras:Piatra
Postat

Acum.inteleg,si-mi pare rau,ca nu am inteles de la inceput,pentru Alt-nume @gasca sustinatoare aici e locul unde se pot manifesta,unde ii mai asculta cineva,ca sint convinsa ca in real life...ma abtin!Va inteleg domnilor dorinta de a arata cit de elevati si plini de inteligenta sinteti,cit umor fin detineti,ce vocabular elevat aveti!

Postat

Get yours today!

http://en.wikipedia.org/wiki/Mail-order_bride

Pohui,latri la Luna!Praz pentru a ta(pardon) al tau partener!

Mi s-au marit ochii cat cepele :P de surpriza. Credeam ca ne ignoram. Nu v-a placut link-ul? Pt linistea dvs sa stiti ca-mi plac rusoaicele de asta am si dat informatia, poate mai sunt si altii care ar vrea sa-si comande.

N-am idee ce inseamna "Pohui". Daca e o jignire v-as ruga sa o faceti in lb romana sa ma bucur si eu de ea.

Postat

Si daca tot e moda ,

@Vyypuss:Sincer ma gandesc sa deschid o shawormerie si as avea nevoie de support si expertiza. Acuma nu da' si tu chiar totul din casa :) Ma stii, ambitie am, dar mi-e teama ca nu o sa ma pot abtine si daca ma duc cu un buchet de praz se prinde :P

@Goodfather - hahhaahahahahahaha...geniala reclama :)

http://www.youtube.com/watch?v=75CidvZquKg  ca tot e la moda vad,dedicatii!Pentru tine si gasca ta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...