vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 29, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2018 Cică..."debăsifice"!Ha, ha, ce prostesc... 1 Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Partajează Postat Decembrie 29, 2018 Hai serios! :))))Numa' dacă zice:"hai, vino jos, Luceafăr blând, alunecând pe-o razăMai baga-mi-o odată-n cur, da' sa nu mai doară":))))) Link spre comentariu
bogdan85 Reputație: 5 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2018 Acum sa revenim pe pamant, ce va ofera biserica si babele alea care va barfesc la intrare? Se simte spiritul divin sau e doar in imaginatia voastra? Intreb si eu, ce stiu eu? :no2 Asa zisa Biserica este doar o instituție a religiei moarte, care nu tine de spirit ci mai mult de datini și tradiții. Adevărată tematică a scriiturii este "descoperirea fiilor lui Dumnezeu" - Biblia. Romani 8:19[19]De asemenea, și firea așteaptă cu o dorinţă înfocată descoperirea fiilor lui Dumnezeu." Observi tematica "descoperirea" , facandu se o deosebire între fiii firești(pământești) si fiii dumnezeiești - Biblia. Iuda 1:19[19]Ei sunt aceia care dau naștere la dezbinări, oameni supuși poftelor firii, care n-au Duhul. Aici se face deosebirea "care n-au Duhul" arătând că tot ce pot face oamenii firești este să dea naștere religiei. Biblia. Matei 24:24[24]Căci se vor scula hristoși mincinoși și proroci mincinoși, vor face semne mari și minuni, până acolo încât să înșele, dacă va fi cu putinţă, chiar și pe cei aleși. Cei "aleși" reprezentând descoperirea fiilor lui Dumnezeu dintre fiii firești care au fost încă de la început cu ei. Ioan 2:19 "Dintre noi au ieşit, dar nu erau de-ai noştri " Astfel este normal pentru noi cei care suntem firești să nu avem credință iar lucrul cugetării noastre să ne ducă fie la religia care ne face să ne simtim speciali fie ca ne inrobeste. Ecleziastul vorbește foarte clar despre firea omului, ca fiind exact ca restul dobitoacelor un animal. " 18. şi am zis iar în inima mea despre fiii oamenilor: "Dumnezeu a orânduit să-i încerce, ca ei să-şi dea seama că nu sunt decât dobitoace".19. Căci soarta omului şi soarta dobitocului este aceeaşi: precum moare unul, moare şi celălalt şi toţi au un singur duh de viată, iar omul nu are nimic mai mult decât dobitocul. Şi totul este deşertăciune!20. Amândoi merg în acelaşi loc: amândoi au ieşit din pulbere şi amândoi în pulbere se întorc." https://youtu.be/qpgTC9MDx1o Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Partea diabolica este usor de accesat. Ne inconjoara, este mereu gata de actiune.Am avut o perioada de meditatii, puteam vedea in afara corpului... Nu sunt nebuna.Am vrut sa simt partea divina din biblie... cel care se dadea Dumnezeul vostru era tot un diavol.Cartea este scrisa pentru sperante, nu are nimic real in ea.Totusi multi trec peste greutati cu increderea in suflet ca nu o fac singuri si cineva acolo ii iubeste, sa nu le spulberam ultima farama. ;)E ca voi, ce stiu eu? :no2 Pai de aia a fost scrisa Biblia, adica evangheliile din care se compune, ca in rest Biblia asa cum o stim azi a fost alcatuita mult mai tarziu si din pacate este dupa vointa oamenilor si in interesul oamenilor care le-au ales, nici decum spre cunoasterea vietii si faptelui lui Hristos. In reste oricine are nevoie de ceva pozitiv in viata, este in firea noastra atat sa simtim ca cineva ne ajuta cand ne e bine, cat si sa dam vina pe cineva cand ne e greu, parca mintea-i mai limpede in felul asta. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Cine dracu mai e si Lucifer asta? Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 =)) =)) https://haveyouplayed.net/wp-content/uploads/2015/08/sexy-succubus.jpg Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 31, 2018 https://www.allaboutjesuschrist.org/romanian/evanghelia-dupa-toma.htm https://www.scribd.com/document/37730023/Evanghelia-dupa-Toma Aceasta evanghelie a lui Toma, nu este inclusa in biblie, ptr ca e considerat prea agnosta.Si e cam in contradictie cu restul bibliei. Adevarul este undeva la mijloc si poate sau nu, vom ajunge sa-l cunoastem vreodata. Am vizionat pe national geografic cateva documentare despre biblie, despre Iisus si viata lui si despre crestinism.Sincer....traditiile, obiceiurile si educatia religioasa primita in copiarie, mi-a cam fost zdruncinata.Cred in Dzeu, dar din ce in ce mai multe documentare apar despre credinta, crestiism s religie, incat incep sa ma simt "vinovata" in fata Celui de Sus ca imi apar indoieli despre aceste subiecte. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Interesante teorii http://www.nistea.com/eseuri/gheorghe_fedorovici/evanghelia-dupa-iuda-national-geographic.htm https://semneletimpului.ro/social/evanghelia-dupa-iuda-si-scriptura.html Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 https://www.allaboutjesuschrist.org/romanian/evanghelia-dupa-toma.htm https://www.scribd.com/document/37730023/Evanghelia-dupa-Toma Aceasta evanghelie a lui Toma, nu este inclusa in biblie, ptr ca e considerat prea agnosta.Si e cam in contradictie cu restul bibliei. Adevarul este undeva la mijloc si poate sau nu, vom ajunge sa-l cunoastem vreodata. Am vizionat pe national geografic cateva documentare despre biblie, despre Iisus si viata lui si despre crestinism.Sincer....traditiile, obiceiurile si educatia religioasa primita in copiarie, mi-a cam fost zdruncinata.Cred in Dzeu, dar din ce in ce mai multe documentare apar despre credinta, crestiism s religie, incat incep sa ma simt "vinovata" in fata Celui de Sus ca imi apar indoieli despre aceste subiecte. Interesante teorii http://www.nistea.com/eseuri/gheorghe_fedorovici/evanghelia-dupa-iuda-national-geographic.htm https://semneletimpului.ro/social/evanghelia-dupa-iuda-si-scriptura.htmlNu e un subiect pentru noaptea dintre ani ! E mai complicat decat pare la prima vedere... La Multi Ani ! Link spre comentariu
kekekek Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Lucifer a fost aici pana acuma, si nu sub forma sclavului aluia orochi/deciever/abomination care face laba in fiecare zi la actorul Mark Pellegrino,Oooo nu, ala e mic copil fatza de mine si de puterea mea... Bobonel am zis ca te las in pace azi, dar nu am zis pana cand... deja e trecut de ora 12, deci a trecut "azi" si am zis ca ne vedem an 2019.... eh suntem an 2019.. Sa te aibe dumnezooo in paza, sclavete! Link spre comentariu
bogdan85 Reputație: 5 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 =)) =)) https://haveyouplayed.net/wp-content/uploads/2015/08/sexy-succubus.jpgDihotomia din Eden dintre Adam - Eva pe de o parte si Dumnezeu - Șarpe (nachash - stralucitor) pe de alta parte este subtilă. Adică Șarpele o seduce pe Eva iar Dumnezeu il trage la răspundere pe Adam. Iar dacă Dumnezeu este iubire atunci șarpele ce este? Sexualitate. Asta nu aveau voie să "mănânce" - sex. Pentru ca imediat dupa ce au mâncat din pom nu și-au acoperit gurile ci organele sexuale. Cu alte cuvinte au căzut din iubirea divină si au intrat în eros(iubire carnală- sexuală). Și așa cum Dumnezeu este iubire iar Șarpele(soția Lui) sexualitate, la fel si noi oamenii suntem creați după chipul lor. Barbatul cauta sexualitatea femeii, să fie stimulat sexual de ea, iar femeia cauta iubirea bărbatului, să fie ținuta în brațe, mângâiată, răsfățată si iubită. Dumnezeu pedepsește Șarpele și profețeste întruparea Lui ca bărbat să salveze omenirea... PS. Dacă ți ai pedepsi soția, si dupa iți pare rau, si ai vrea să fii din nou cu ea, ea ce ar zice cunoscând că sti cum sunt femeile cand se supără : "Dacă mă iubești cu adevărat du-te pe pământ și mori pentru mine."https://youtu.be/rjBsQ9SygnE Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Nu e un subiect pentru noaptea dintre ani ! E mai complicat decat pare la prima vedere... La Multi Ani !Nu e complicat, adevarul despre religia noastra si despre convingerile noastre sunt f bine ascunse la Vatican. Mult asa nu va dura pana cand vom afla adevarul. Se doreste sa fim tinuti cu un val pe ochis a nu cunoastem adevarul ca sa nu fie haos. Si religia are rolul ei de a tine in frau omenirea. La multi ni tuturor si un an nou mai bun ca cel care a trecut. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Nu are legatura cu religia in mod deosebit dar merita vizionat. https://www.youtube.com/watch?v=1xLgka3IEu0&feature=share Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 sultana asta cine pula mea mai e ? Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Ba treziti-va la realitate!Nu exista nici Dumnezeu nici diavolul!Sunt mituri.Lumea era primitivă in vremea aceea cand s-a scris biblia,era normal sa creada in zeitati.Vedeau ca ploua sau fulgera ziceau ca cine stie ce zeu s-a supărat si face asta.Stiinta era aproape inexistenta nu aveau cunoștințele pe care le avem acum.Plm a trecut timpul am fost si in spatiu am vazut ca Pământul nu e plat cum se credea ce dreq mai credem in omul invizibil din cer?Nu e nimeni in cer,noi suntem stăpâni pe propriul destin. 1 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Baaa .... popandailor !!! Iar topic de religie pe site de tarfe ? Da' va plictisiti , nu gluma ... Un lucru e clar bai tantalailor ... daca diavolul exista , am belit pula cu totii definitiv , fara exceptie !!! In lumea asta , doar un lucru e sigur : moartea . Mai spuneam pe undeva : viata incepe si se termina intre doua gauri ... dintr-una iesi in curu' gol , in alta intri intre patru scanduri . Traiti ba ... lasati discutiile tampite pe un site de curvasareala , nu faceti altceva decat sa dati masura ipocriziei ... N-are nici un sens ... 1 Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Baaa .... popandailor !!! Iar topic de religie pe site de tarfe ? Da' va plictisiti , nu gluma ... Un lucru e clar bai tantalailor ... daca diavolul exista , am belit pula cu totii definitiv , fara exceptie !!! In lumea asta , doar un lucru e sigur : moartea . Mai spuneam pe undeva : viata incepe si se termina intre doua gauri ... dintr-una iesi in curu' gol , in alta intri intre patru scanduri . Traiti ba ... lasati discutiile tampite pe un site de curvasareala , nu faceti altceva decat sa dati masura ipocriziei ... N-are nici un sens ... vorba paraziților, viața iese din pysda da' se duce pe pwlă :)Tata v-a dotat cu "alea", eu v-am învățat sa le folosiți. Cică sunt eu rău, auzi la ei :))) Link spre comentariu
sheldoncooper Reputație: 207 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 1 Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Baaa .... popandailor !!! Iar topic de religie pe site de tarfe ? Da' va plictisiti , nu gluma ... Un lucru e clar bai tantalailor ... daca diavolul exista , am belit pula cu totii definitiv , fara exceptie !!! In lumea asta , doar un lucru e sigur : moartea . Mai spuneam pe undeva : viata incepe si se termina intre doua gauri ... dintr-una iesi in curu' gol , in alta intri intre patru scanduri . Traiti ba ... lasati discutiile tampite pe un site de curvasareala , nu faceti altceva decat sa dati masura ipocriziei ... N-are nici un sens ... De aberatii sunt satula, legat de lumea pe care o consideri ca ar fi proasta...Nu cred in religie, este o spalare de creier, care vad ca te sperie. :)Nu se pupa curvasareala cu ce ai invatat ca trebuie sa faci, de aia subiectul nu trebuie discutat aici? :DDiavolul, precum si Ingerul/D-zeul (cum se refera lumea) este in fiecare din noi, mai mici sau mai mari, vizibili sau ascunsi.Cand in casa se auzeau alergaturi... mi s-a spus de un cretin sa chem un popa, eu am sunat vecina si i-am facut zile fripte, desi sta sub mine, blocul este vechi.Spiritual putem face multe, dar sa nu ne imaginam ca sunt prea multi care inteleg asta. Sa ma scuzati, religia este cea mai manipulare din lume, nimic mai mult. Povesti de adormit copiii. Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 esti satula da aberatii ca doar asta spui zi de zi =)) aberatii Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 De aberatii sunt satula, legat de lumea pe care o consideri ca ar fi proasta...Nu cred in religie, este o spalare de creier, care vad ca te sperie. :)Nu se pupa curvasareala cu ce ai invatat ca trebuie sa faci, de aia subiectul nu trebuie discutat aici? :D Ete pula ...muiere ... religia nu ma sperie , ma enerveaza . Cat despre aberatiile mele , ma plictisesc si eu , ca toata lumea , de ce n-as avea dreptul sa bat campii ? Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Ete pula ...muiere ... religia nu ma sperie , ma enerveaza . Cat despre aberatiile mele , ma plictisesc si eu , ca toata lumea , de ce n-as avea dreptul sa bat campii ? Popandailor, tarfe, tantalailor, discutii tampite, muiere...Eu nu cred ca esti doar plictisit, nu te stiam sa vorbesti asa. ;)Faci ce vrei. :bye Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Popandailor, tarfe, tantalailor, discutii tampite, muiere...Eu nu cred ca esti doar plictisit, nu te stiam sa vorbesti asa. ;)Faci ce vrei. :bye Hmm ... ia plangi tu nitel pe umarul meu ! Ce sa-ti spun , te-ai simtit deranjata de limbajul meu ? Ma abtin la modul cel mai serios , crede-n vorba mea ... Da' uite , ca sa nu fie deranj , iti cer scuze tie personal , OK ? Ete frate ce m-am lungit la vorbe !!! Gata , ca mai am si treaba ... cheers. Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Am și io treabă, ma bag într-o pysda... E păcat? Da, sa poți și sa n-o faci :))) 1 Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Hmm ... ia plangi tu nitel pe umarul meu ! Ce sa-ti spun , te-ai simtit deranjata de limbajul meu ? Ma abtin la modul cel mai serios , crede-n vorba mea ... Da' uite , ca sa nu fie deranj , iti cer scuze tie personal , OK ? Ete frate ce m-am lungit la vorbe !!! Gata , ca mai am si treaba ... cheers. :) Limbajul tau era de om beat si frustrat, asta ti-am spus cu perdea. Oricum, este mult prea nobil din partea ta sa te scuzi unei "tarfe", as pune postarea in rama, cine stie cand o sa mai fiu tratata asa de frumos de cineva. ;)Pacat ca nu te-ai scuzat sarcastic si "popandailor", ridicam impreuna o statuie pentru Katran! :hooray Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum