Sari la conținut

Lucifer - mit sau adevăr?

Postări Recomandate

Am și io treabă, ma bag într-o pysda... E păcat? Da, sa poți și sa n-o faci :)))

Taci an mortzii tey bah orochimarow, ca te fut in ochiu maro acusa.

Vezi ce face Clarisa mai bine, ai futut-o si tu fara prezervativ?

Ya de aici material dah laba, sa ai si tu un an bun!

https://scvelitemagazine.com/wp-content/uploads/2016/05/COVER-MarkPellegrino-P2-1.jpg

Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda
Reputație: 0

Xoxo cu Muiskin, doua specimene care alearga dupa mine periodic de cativa ani, tot chinuindu-se sa obtina o reactie...  :wallbash

Ce pacat ca nu-mi pasa. :)

Link spre comentariu
Vizitator the abomination
Reputație: 0

Taci an mortzii tey bah orochimarow, ca te fut in ochiu maro acusa.

Vezi ce face Clarisa mai bine, ai futut-o si tu fara prezervativ?

Ya de aici material dah laba, sa ai si tu un an bun!

https://scvelitemagazine.com/wp-content/uploads/2016/05/COVER-MarkPellegrino-P2-1.jpg

preșule, stai la ușă :))))

Până apare orochimarow ala care nu sunt io.

Link spre comentariu

Lucifer ? Cine-l cunoaste sa vorbeasca despre el?

Iar noi toti , nestiutorii,ne vom increti nitel,

De exista, in cuvinte, omenesti, nu-l poti cuprinde,

Insa daca-I lasi viata , toata, toata ti-o aprinde.

Poate intr-un fel EXISTA ,dar el nu ESTE nimica,

E ciudat ca nu exista insa tot starneste frica.

Link spre comentariu

Baaa .... popandailor !!! Iar topic de religie pe site de tarfe ? Da' va plictisiti , nu gluma ... Un lucru e clar bai tantalailor ... daca diavolul exista , 

am belit pula cu totii definitiv , fara exceptie !!! In lumea asta , doar un lucru e sigur : moartea . Mai spuneam pe undeva : viata incepe si se termina 

intre doua  gauri ... dintr-una iesi in curu' gol , in alta intri intre patru scanduri . Traiti ba ... lasati discutiile tampite pe un site de curvasareala , nu faceti 

altceva decat sa dati masura ipocriziei ... N-are nici un sens ... 

cata profunzime :) ))

PS varianta simplificata, viata iese din pizda si se duce pe pula

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu găsesc topicul unde se recomanda filme...😒

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ping trei ms
  • Oras:Ping trei ms

Ups!

Ty Vis, n-am dubii că Buceafărului de Sus i-ai trimis discret o depeşă...;)

Singurul dumnezeu care există cu certitudine ptr planeta a 3-a este... SOARELE. Când moare soarele, o să moară cu el toți oamenii și implicit toți 'mnezeii plăsmuiți de mintea umană. Închinați-vă la soare! El e lumina, nuu?? So fooking obvious. În India există peste 10.000 de entități ''divine'', în fiecare sat se roagă la altceva ... Bali din Indonezia este supranumită "Insula celor 1000 de dumnezei". Balinezii chiar cred, sunt de o puritate sufletească și o bunătate ce n-am văzut nicăieri altundeva în lume, aduc la temple ofrande de 5 ori pe zi și se roagă pios, sunt ceremonii iconoclaste şi idolatre ce imprimă și inspiră respect până și celor mai ateiste, pagâne sau anticriste minți ce le calcă teritoriul. Me! :)) Asta în timp ce islamiții perorează pe youtube despre dominația arabă ce o să vină cu Allah în rochie de-aia de noapte, gealabie, hijab sau cum naiba o cheamă, pe când în Olanda bisericile sunt compartimentate una câte una, devin spații locuibile și hoteluri inedite, și se pișă pe ei de râs băștinoșii din Babilonul amsterdanez când aud câte-un zevzec atacând subiecte despre orice religie. Se miră familia și prietenii mei din Ro de ce se uită olandezii la români ca la animale de rasă inferioară, consumatoare inconștiente și în necunostință de cauză, despre ce influență nefastă are asupra populimii, drogul halucinogen ce induce trăiri mistice, prin biserici, tămâia...

PS. În Mecca ... eu unul n-am putut intra, erau la vremea aceea foarte restrictivi ciuhabii. Circumcizie și alte rahaturi fanatice de ale lor, halal și haram etc. După ani și ani nu m-a mai interesat subiectul, mă gândeam : călca-v-ar de prostalăi cu cetatea voastră, e semi-ilegală cum era Ceașcă la începuturi, nu era ilegalist ci semi-ilegalistt, în sensul că el se tot ascundea, dar nu-l căuta nici dracu' :))) Adevăr este și că, în Egipt spre exemplu, când dau ăștia musulmani în boxe tonul la rugăciunea aia plângăcioasă la 5-6 dimineața în moschei, se bruiază bocetul parpanghelului cântăcios cu un fel de zgomot de fond, de nu se aude în toată stațiunea de la Marea Roșie lălăiala aia jeluitoare decât dacă ești în proximitate. Deh, Egiptul este sub dictatură militară... Nu au treaba cu turiștii, dar pentru aia tot au în afara deșertului bariere și puncte de control din 3 în 3 km, opresc tot ce mișcă pe cale rutieră, la intrarea dintr-un sat în altul. Care aveți ocazia și oportunitatea să vedeți Valea Regilor, Abu Simbel, Karnak etc, vă sfătuiesc s-o faceți acum. Un război este aproape iminent pe-acolo, nu intru în detalii, are treabă cu Fluviul Nil. Nu-mi fac griji că durează prea mult, Egiptul are o armată cu care ar putea pune plată toată Africa. Dar nah, e un teritoriu ce devine pe zi ce trece tot mai periculos și instabil...

PS2. Ca şi concluzie? Cu cât călătoreşti mai mult, cu atât te apropii mai mult de aşa numita dumnezeificare. Te duci în sus! De sus vezi planeta altfel,echidistant şi cu altă perspectivă decât cei ce fac furtună şi-s regi într-un spațiu restrâns...

• Like 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

PS.La început...dar la sfârșit a preferat să moară în culmea gloriei! :))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...