Sari la conținut

Denissa ursulet 0730987131

Postări Recomandate

• Oras:HomePage
  • Oras:HomePage
Postat

Am sunat de 3 ori cand eram la locatia domnisoarei si nimic, iar dula vreo 10 min am sunat din nou si la fel..telefonul inchis...daca ai alt numar unde raspunzi fal vizibil! Eu nu am de ce sa scriu aiurea! Cand fac o programare o respect!

• Oras:Constanta
Postat

Mah...mah io vam zis vrodata di cîntecu mieu preferat ??? :))))))

Cui nu-i place dragostea,

Hei, hai, tra la la la la la!

Cui nu-i place dragostea,

Hei, hai, tra la la la la,

Dumnezeu sa nu i-o dea,

Tra la la la la la,

Dumnezeu sa nu i-o dea,

Tra la la la la la!

Sa mi-o deie numa' mie,

Hei, hai, tra la la la la!

C-o stiu din copilarie,

Tra la la la la la.

Din copilaria mea,

Hei, hai, dragostea,

Am stiut ce-i dragostea,

Tra la la la la la,

Mai, Ioane, puiule,

Hei, hai, tra la la la la la!

Nu-ti mai pierde noptile,

Tra la la la la la,

Pe la toate portile,

La la la la la la

Ca portile-s toate inchise,

La la la la la la

Si luminile sunt stinse,

La la la la la la!

• Like 3
  • Oras:Cireșica , Constanța
Postat

Eu alt număr nu folosesc in afara de acesta care este aici ! Deci , repet nu mi a sunat deloc telefonul , nu l am avut inchis , și nici sms n am primit!

Postat

Cel mai mult 😂😂😂ðŸ˜ðŸ‘Œ

• Like 3
Postat

Iti zik io...nu contiaza cum io dai...numa daio !!! Ca dak nu io dai...tio ia ia !!! :)

Postat

Disponibilă pana la 18:00 ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Disponibilă ❤❤❤❤

Vizitator franci89
Reputație: 0
Postat

Neserioasa!!!

Am vb cu ea ca ajung în 10 min, am ajuns în 8 și ea nici ca nu a mai rasp la telefon.

Degeaba e buna în ceea ce face dacă nu este și serioasa.

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Tare neserioasa! Am stabilit intalnirea la 17:30 si cand am ajuns telefonul inchis!!! Rusineeeee! E satula de pula si nu mai vrea bani!

Am sunat de 3 ori cand eram la locatia domnisoarei si nimic, iar dula vreo 10 min am sunat din nou si la fel..telefonul inchis...daca ai alt numar unde raspunzi fal vizibil! Eu nu am de ce sa scriu aiurea! Cand fac o programare o respect!

Neserioasa!!!

Am vb cu ea ca ajung în 10 min, am ajuns în 8 și ea nici ca nu a mai rasp la telefon.

deci ? :350x neserioasa, de trimis la DE EVITAT?(cam sumbru de evitat,dar nu este categorie intre serioase si  de evitat,serioasa nu prea este.....)

• Like 2
Postat

Tipul care a lăsat comentariul , a revenit după 30 de minute, a fost vina mea ca eram la dus si nu mi-am luat telefonul , credeam ca ajunge putin mai tarziu , mi-am cerut scuze si m-am revanșat :)

• Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

deci ne-serioasa si trebui pusa pe genuchi si bataie la funduletul gol??!!

Tipul care a lăsat comentariul , a revenit după 30 de minute, a fost vina mea ca eram la dus si nu mi-am luat telefonul , credeam ca ajunge putin mai tarziu , mi-am cerut scuze si m-am revanșat :)

• Like 1
Postat

deci ? :350x neserioasa, de trimis la DE EVITAT?(cam sumbru de evitat,dar nu este categorie intre serioase si  de evitat,serioasa nu prea este.....)

Coliega...ti cam grabesti !!!

Obraznicatura asta mica nu ie nisidicum di ievitat...ie di loat la pula grav...ca ari nisti pofte...moooamma moooaaammma. Trebe sa fi futac di mari clasa sai dai di cap. Cam merita insa pusa o leaca pi ginunchi si inrosit bucili cieli albe...ca ie obraznica !!!

Cie nu vo spus ia...si voi navieti di uni sa stiti...ie ca jobu asta di curva...la ia...nu ie full time. Fata ari si alti indeletniciri...cari ii ocupa timpu.

• Like 2
Postat

Tare neserioasa! Am stabilit intalnirea la 17:30 si cand am ajuns telefonul inchis!!! Rusineeeee! E satula de pula si nu mai vrea bani!

Coliega...coinsidenta fasi ca eu ieram la ia...si mio aratat lista di apeluri din ziua ceia dipi telefonu iei di lucru. Dila tini nu moi aparea nisiun apel !!!

Acuma nu pot sa iti spun si dice...dar clar...numaru tau nu moi iera in lista iei !!! Ie cam greu ca ia sa raspunda la apeluri cari nu iegzista !!!

;)

Postat

Obraznicatura asta mica nu ie nisidicum di ievitat...ie di loat la pula grav...ca ari nisti pofte...moooamma moooaaammma. Trebe sa fi futac di mari clasa sai dai di cap. Cam merita insa pusa o leaca pi ginunchi si inrosit bucili cieli albe...ca ie obraznica !!!

Cie nu vo spus ia...si voi navieti di uni sa stiti...ie ca jobu asta di curva...la ia...nu ie full time. Fata ari si alti indeletniciri...cari ii ocupa timpu.

Parerea ta! ! Pare impartiala !!! :138x

• Like 2
Postat

Nu este doar parerea mia.

La De Ievitat ajung tepare. Curve cari iau baniii si nu ofera servisii di calitate. Nu ie cazu la asta mica...si nisi la coliega iei !!! Si Denisa...si Bianca...daca ajunji la ieli...ofera super servicii si o pondere excelenta di oferta/pret. Nu se pune fete la De Ievitat ca fac treba asta part time...si nu pe banda rulanta !!!

;)

• Like 2
Postat

Daca bagam la Di Ievitat toati fetili la care se ajungie gieu...poi Anda dila top trebea sa fii prima...si imediat dupe ia Diana. Da tati futaci stiie ca alea nu ie nisidicum fete di ievidat...da ie greu al dreaq sa ajunji sa dai in iele !

;)

• Like 2
Postat

Neserioasa!!!

Coliega Franci...tu pin la urma oi ajuns la Denisa ???

Postat

denissa are/ai macar zile fixe care le lucreaza/lucrezi, de exemplu lunea nu dar vinerea sigur?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...