Sari la conținut

Denissa ursulet 0730987131

Postări Recomandate

• Oras:Cireșica , Constanța
Postat

Dacă primesc informații false de pe forum, mai bine ma mulțumesc cu Publi24.

Eu credeam ca e un forum în care bărbații se ajuta reciproc.

Știu cine ești , Draga mea . Și nu încerca tu sa-mi Strici mie aici treburile ca nu vei reuși , cei care ma cunosc știu ce fac și cum fac . Hai da-i drumul și mai spală-te puțin , ca mirosi de la 7 poște , te pup R .

• Like 1
Postat

Sunt disponibilă pana târziu . Oralul este in funcție de igiena voastră . Nu este doar protejat , normalul este doar protejat .

Tipa care tot își caută ocupație pe nimfo , sa stea in banca ei sa nu intervin eu prea muuult ca e pacat sa mi stric unghiuțele pe parul ei nespălat. 😘

• Like 1
Postat

Sunt disponibilă pana târziu . Oralul este in funcție de igiena voastră . Nu este doar protejat , normalul este doar protejat .

Tipa care tot își caută ocupație pe nimfo , sa stea in banca ei sa nu intervin eu prea muuult ca e pacat sa mi stric unghiuțele pe parul ei nespălat. 😘

Ce supăracioasa ești!

Mincinoasă mica.

• Oras:Cta
  • Oras:Cta
Postat

Buna ziua,

Am fost la Denisa,e foarte ok,cu mult bun simt si e chiar de treaba.

Am stat un numar.

Ca atitudine e f ok.

Oral 10,

Normal 9.5

De revenit ?Cu siguranta.

O zi buna Denisa si multumesc.

• Like 1
Postat

Disponibilă pana târziu 🥰😘ðŸ”

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

Am fost la Denissa, in weekend dar am fost plecat intre timp si nu am avut timp sa scriu recenzie.

• preturii 100/200 ON, OP, 69 restul inca nu am experimentat impreuna (eu nu intreb de restul meniului indraznesc si ma las certat daca este interzis ce aveam de gand :D).
  • pozele sunt 100% reale, ochi foarte provocanti, sani mici, fund de latina chiar daca este blonda si alba la tan, curbe frumoase.
  • locatia este langa citypark.
  • la telefon este super simpatica, cred ca sansa este la 0,0001% sa inchida careva ca nu ii place de ea la tel, daca facea sexhotline era non stop ocupata.

faptul ca nu este topmodel 90,60,90 te elibereaza de orice emotie negativa. posibil ca daca facea si FK era de 10 la GFE.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Locatie - 9,5 era totul in ordine poate prea intunecat pentru gustul meu.

Aspect fizic 9 imi aduce aminte de o aventura din timpul meu de teenager foarte scurila situatia.

Oral - 9 all inclusiv cu muta atentie la johny and friends, 69 interesant ca zicea ca nu prefera dar nu a dat semn ca vrea sa fuga :icecream  :D.

Anal - nu stiu nu cred ca face

Normal - 9 cred ca daca calarea mai easy imi placea de 10 dar a vrut sa ma termine direct in lot fara sa stie ca mie imi place incet ;)

GFE - 8 lipsa de FK si prima oara este mereu destul de greu sa fie direct perfecta atmosfera.

FK - probabil pe simpatie

Igiena - 10 curata si gustoasa.

Durata - 30 de min. am observat direct ca situatia este grea si preferam sa stau toata noaptea inloc sa finalizez repede.

Taxa - 100

Dilema la adresa aia, poti sa te imparti in 2 omule???

• Like 2
Postat

Disponibilă pana la 22:00 😘

• Like 1
Postat

Disponibilă pana la 22:00 â¤ï¸ðŸ’‹

• Like 1
Postat

Disponibilă pana la 22:00 😚🥰

• Like 1
Postat

Disponibilă pana la 23:00💋â¤ï¸ðŸ’‹

• Like 1
Postat

Disponibilă 💋â¤ï¸

• Oras:Constanta
Postat

Cum am promis pe topicul colegei am revenit și aici cu o recenzie.

Ca și metodă de contact eu am folosit-o pe colega 🤭😅 fiind în același loc.

De la prima întâlnire pot să spun despre ea că este o persoană sociabilă, plăcută la vedere 👀 (eu cred ca a mai slăbit, adică așa mi se pare mie ca o comparație între poze și realitate) și am făcut repede click-ul cu ea.

A început cu un oral nep beton, cu atenție la ouă 🤭 deci zici ca este dop de șampanie sunetul ăla când se apuca de ele 😎 mi-a plăcut enorm. Fiind și ușor epuizat de la colega credeam ca ma lasă asta mic 😂 dar a avut ea grijă să nu fie așa sub nicio formă, bravo ei. Se joaca cu limba, cu ritm susținut, tot ce vrei. După vreo câteva minute de oral bun, am trecut la normal nep cu ea deasupra, dar nu a rezistat mult și am trecut și eu sa dau la rame 😅😅, bună, caldă primitoare gogoșica ei🤭 ea sărutând-mă în același timp pe pipet, geme ușor și plăcut ca mai apoi sa obosesc și eu și decid să o i-au pe la spate, frate, deci are un fund beton, m-a făcut sa pompez la ea, de mai aveam puțin și îmi dădeam duhul, a dat și ea contre în același timp, m'o apucat și de oua, ce senzație 😠super, tipa merită o doua vizită. Cam după câteva minute bune am finalizat și eu copios în balonas și am mai stat puțin la vorbă cu ea plus dat cadoul, deci nu este pe fast sau ceva de genul.

Note:

Pentru locație am dat și la colega la fel, este același loc :))

Oral nep:ii dau 10,are un stil frumos, îmi place, mai revin

Normal protejat: 9

Gfe:9 am făcut click din prima

Cadou 100 la final.

Va salut ciocane tari, o recomand 👋

• Like 1
Postat

Cum am promis pe topicul colegei am revenit și aici cu o recenzie.

Ca și metodă de contact eu am folosit-o pe colega fiind în același loc. Super tare ! Dar nu înțeleg faza cu " am trecut la normal nep cu ea deasupra " și la sfârșit " am finalizat și eu copios în balonaș". înseamnă că după ce ați schimbat poziția l-a îmbrăcat pe ăla micu ???

De la prima întâlnire pot să spun despre ea că este o persoană sociabilă, plăcută la vedere (eu cred ca a mai slăbit, adică așa mi se pare mie ca o comparație între poze și realitate) și am făcut repede click-ul cu ea.

A început cu un oral nep beton, cu atenție la ouă deci zici ca este dop de șampanie sunetul ăla când se apuca de ele mi-a plăcut enorm. Fiind și ușor epuizat de la colega credeam ca ma lasă asta mic dar a avut ea grijă să nu fie așa sub nicio formă, bravo ei. Se joaca cu limba, cu ritm susținut, tot ce vrei. După vreo câteva minute de oral bun, am trecut la normal nep cu ea deasupra, dar nu a rezistat mult și am trecut și eu sa dau la rame , bună, caldă primitoare gogoșica ei ea sărutând-mă în același timp pe pipet, geme ușor și plăcut ca mai apoi sa obosesc și eu și decid să o i-au pe la spate, frate, deci are un fund beton, m-a făcut sa pompez la ea, de mai aveam puțin și îmi dădeam duhul, a dat și ea contre în același timp, m'o apucat și de oua, ce senzație super, tipa merită o doua vizită. Cam după câteva minute bune am finalizat și eu copios în balonas și am mai stat puțin la vorbă cu ea plus dat cadoul, deci nu este pe fast sau ceva de genul.

Note:

Pentru locație am dat și la colega la fel, este același loc :))

Oral nep:ii dau 10,are un stil frumos, îmi place, mai revin

Normal protejat: 9

Gfe:9 am făcut click din prima

Cadou 100 la final.

Va salut ciocane tari, o recomand

Postat

Super tare ! Dar nu înțeleg faza cu" am trecut la normal nep cu ea deasupra " și la sfârșit"am finalizat și eu copios în balonaș". ÃŽnseamnă că după ce ați schimbat poziția l-a îmbrăcat pe ăla micu ? 🤔

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...