Ana32 Reputație: 20 Postat Aprilie 11, 2022 Postat Aprilie 11, 2022 Nu voi ajunge azi. Voi fii de miine dupa ora 16.00 100%in tg mures. Pupici 2
Membru Premium masterblaster Reputație: 937 Postat Aprilie 12, 2022 Membru Premium Postat Aprilie 12, 2022 Ne spui, te rog, unde ai locatia?
Ana32 Reputație: 20 Postat Aprilie 13, 2022 Postat Aprilie 13, 2022 Hello băieți.... sunt disponibila toata sapt. In aleea carpati 1
anna-30 Reputație: 55 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 Buna seara voi fii de miine in mures dupa ora 14.00. 15.00 nu mai am locatia in aleea carpati. Ma gasiti in tudor .... va pupik si va astept.... sunt pt cateva zile...😘😘😘😘 1
Ana32 Reputație: 20 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 0752820224 noul nr de telefon. Whappt tot pe nr vechii ma gasiti pupici 1
Ana32 Reputație: 20 Postat August 25, 2022 Postat August 25, 2022 Buna baieti ma gasiti un aleea carpati... sunt pt cateva zile pupici si va astept cu drag😘😘🥰 1
zoligabi69 Reputație: 467 Postat August 26, 2022 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat August 26, 2022 Bine ai venit!
Kosti Reputație: 339 Postat August 26, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Postat August 26, 2022 Bine ai revenit! Despre servicii nu am găsit nimic așa că întreb: Sex între sâni? finalizare orală/facială/pe corp??? anal? prețuri? Mulțumesc, o zi frumoasă!
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Acum 4 ore, Kosti a spus: Bine ai revenit! Despre servicii nu am găsit nimic așa că întreb: Sex între sâni? finalizare orală/facială/pe corp??? anal? prețuri? Mulțumesc, o zi frumoasă! Da, bine zice colegu................si pe mine ma intereseaza.
solobanu Reputație: 328 Postat August 26, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Postat August 26, 2022 Dacă te rog pentru a elimina neclaritatile ai putea pune câteva poze cu tine și sa ne faci și o descriere cu serviciile și cu aspectul tău? De multe ori pozele nu reflecta realitatea sau unele poze sunt făcute cu câțiva ani în urma. Un update la zi. Ms
MikyLoveMini Reputație: 27 Postat August 26, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 26, 2022 Am fost in seara asta la Ana. Tipa e foarte draguta, amabila si isi face treaba bine si corect. 150 fin / 250 ora NP, ON, COB
MikyLoveMini Reputație: 27 Postat August 26, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 26, 2022 5 minutes ago, MikyLoveMini said: Am fost in seara asta la Ana. Tipa e foarte draguta, amabila si isi face treaba bine si corect. 150 fin / 250 ora NP, ON, COB Vreau sa mai adaug ca tipa e foarte curata, pielea fina si parfum placut. Locatia nu e excelenta dar cand am trecut la actiune, nu a mai contat. Ah si numarul corect e 0752820224
Ana32 Reputație: 20 Postat August 28, 2022 Postat August 28, 2022 Buna baieti ! Mai mult detali la telefon. sunt in mures pt cateva zile. Pupiki 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 937 Postat August 29, 2022 Membru Premium Postat August 29, 2022 Am vizitat-o si eu. Se comporta frumos, incearca sa faca pe plac, geme la actiune. Fizicul inca o ajuta, chiar daca mi-a lasat impresia ca are in jur de 40 de ani, insa silicoanelor le-a cam trecut vremea. E din categoria medie a tarifului de 150, e cu o clasa peste teparele cu poze false, dar cred ca si ea ar cam trebui sa si le actualizeze. 3 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 Dupa anuntu de pe publi.........e in oras.
Ana32 Reputație: 20 Postat Septembrie 22, 2022 Postat Septembrie 22, 2022 Buna dimi sunt in mures pt cateva zile ... in aleea carpati.... va astept cu drag. 1
zoligabi69 Reputație: 467 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Decembrie 5, 2022 Am revizitato pe Ana, mai sta la noi câtva zile bune!
zoli10 Reputație: -32 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Târgu-Mureș Oras:Târgu-Mureș Postat Decembrie 9, 2022 La 05.12.2022 la 20:31, zoligabi69 a spus: Am revizitato pe Ana, mai sta la noi câtva zile bune! Ce preturi mai are? 1 2
sfiosul_15 Reputație: 153 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Decembrie 9, 2022 Poți spune câte ceva despre ea? Cum arata? Dacă e slabuta sau mai plinuta, fund mare sanii mari etc. I.as face o vizita dacă as avea câteva detalii.
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat Decembrie 9, 2022 Acum 6 ore, sfiosul_15 a spus: Poți spune câte ceva despre ea? Cum arata? Dacă e slabuta sau mai plinuta, fund mare sanii mari etc. I.as face o vizita dacă as avea câteva detalii. Ultima dată cănd am vizitat iera slăbuță înâlțime 170 cm sănii siliconați dute liniștit și comportăte frumos vei avea de căștig 😉 1
Belamistroke Reputație: 220 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Postat Decembrie 9, 2022 Acum 3 ore, Alfinoo33 a spus: Ultima dată cănd am vizitat iera slăbuță înâlțime 170 cm sănii siliconați dute liniștit și comportăte frumos vei avea de căștig 😉 Confirm, era potrivit de slaba ( nu foarte) sani siliconati de marime medie, tari. Era la un moment dat si un link cu un film xxx in care aparea, nu mai stiu daca pe topicul asta sau pe altul, era cu cativa ani mai tanara acolo dar poti sa-ti faci o parere corecta.
reemy79 Reputație: 560 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 10, 2022 Dacă tot e luna cadourilor, m-am hotărât după mai bine de doi ani să-i fac o vizită vechi mele prietene Ana întrucât dupa ultima vizită la ea am avut o mică râcâială și am fost rămas undeva cu o stare nu prea plăcută. Răspuns din prima la telefon și am fixat repede o întâlnire. Ajuns la binecunoscuta locație din Aleea Carpați unde de la intrare am rămas uimit cât de mult a dat jos fata de pe ea și nu spun că ar fi fost grasă vreodată dar în schimb fata la fel de veselă ca întotdeauna. Am fost întâmpinat cu câțiva pupici prietenești și îmbrățișări. Chiar îmi era dor de ea. Am fost invitat în cameră unde am stat puțin la taclale iar apoi am plecat pentru o igienizare scurtă la baie unde am primit prosop mare curat și unde am găsit cele necesare. Revenit în cameră și ușor au început să pice textilele iar după un mic preludiul i-am simțit păsărica destul de umedă unde am descoperit un accesoriu frumos atat la păsărica cât și la buric și unde nu am putut să nu bag puțin buticul până am simțit fata că a început să ofteze și chiar un tremur prin care se vedea că și ei îi plăcea. Trecut apoi eu pe spate și primit un ON umed și destul de susținut cu atenție și la invecinatati după care i-am cerut să trecem la poziția mea preferata doggy. Montat fata protecția cu buzele ca o adevărată profesionistă si trecut la NP. Nebunie curată să-i privesc funduletul acela frumos cum se mișca și cum dădea contre vreo 10 min. iar apoi am avut parte de încă un oral pentru a-l regenera pe junior și trecut la poziția misionar unde după vreo 5 minute am renunțat la protecție și am capitulat glorios pe abdomenul și pasarica tipei. Fata după cum spuneam cândva în alte recenzii este o adevărată profesionistă în materie de sex și chiar își face treaba în așa fel în care să te facă să pleci mulțumit de la ea. Ca și note.. ON .9,5 NP. 10 aici întotdeauna mi-a plăcut implicarea Gfe ..9 în lipsa FK doar câțiva pupici nu am cum să dau mai mult dar că și comportament pro client e ok. Locație 8,5-9 nu e cea mai luxoasă unde am fost, locuri de parcare se găsesc suficiente dar e parcă deja prea cunoscută. Cadou..clasicul 150-250 în cazul meu a fost ceva în plus pt că am depășit cred puțin timpul. D/D aproximativ 30-40 min și nu m-am simțit deloc grăbit. Ms Ana și Sărbători fericite să ai!😘🤗 Iar vouă colegi Să aveți parte doar de fete superbe! De revenit...Cu siguranță o să mai revin când ne va mai vizita. 5 1
sfiosul_15 Reputație: 153 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Decembrie 10, 2022 Acum 17 ore, Alfinoo33 a spus: Ultima dată cănd am vizitat iera slăbuță înâlțime 170 cm sănii siliconați dute liniștit și comportăte frumos vei avea de căștig 😉 Ms de info
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum