Sari la conținut

Lory reala 100% 0745294272

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Asa ma gandeam si eu. Livezeanule vezi ca ne bombardezi cu poze vechi. 

Eu am pus ce am gasit ,imi pare rau pentru ochisorii dumneavoastra dar nu este vina mea.

Postat

Am aterizat azi la Loredana. M-a primit desi am intarziat 20 minute, si ma consider norocos pentru asta. Locatia se stie deja..cea de vis a vis de H Nevada. Mi-a deschis ..fata visurilor mele...Cam 1,70 , slim, si o frumusete de fata! Am facut vreo 10-20 minute conversatie si mi-a placut si mai mult. Foarte naturala si comunicativa, abila si determinata . A aparut si dracoaica de Andreea imbracata in costumul Evei, foarte incitanta, supersimpatica , glumeata si comunicativa . Am ales sa stau doar un nr.(70 RON), si a fost de departe cel mai indragit episod pe care l-am "patit" in ultima vreme. Eu venisem dusat, ea a focut inainte (si dupa) un dus. Oral bun, cu dt, normal ..ce sa zic..e greu sa descriu cum m-am simtit eu..inca imi mai tremura planetarele. Pe scurt..minunat. Note acordate cu maxim de severitate:

Locatie 9

Fizic 9,5 

Igiena: 10

Oral:9,5

Normal:10

GFE: 10

• Like 9
  • Minus 8
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Desi sunt utilizator read-only pe aici de ceva vreme, am decis intr-un final sa fac si eu un review. 

Am regasit-o pe Lory datorita acestui forum, eu aveam numarul vechi si nu mai reuseam sa dau de ea de cateva luni. In fine, m-am bucurat tare cand la capatul firului a raspuns vocea pe care o cunosteam de mai bine de un an. Am chemat-o la mine, si fiind client fidel nu a fost nevoie de prea multe indicatii, in 15 minute s-a prezentat, punctuala ca de obicei. Lory ca de obicei, o frumusica de fata, iti taie respiratia...la propriu. Dupa o scurta trecere in revista a perioadei in care nu ne-am vazut am trecut la actiune. Ca de obicei, oralul este de nota 10, cu DT, atentie la oo si toate cele. Dupa cateva minute am trecut la normal, pozitia mea preferata, pe la spate. Evident, n-am putut sa rezist foarte mult si am terminat glorios in caciulitza. Am trecut amandoi pe la dush, si dupa alte cateva minute de discutii am trecut la actul nr. 2 . Oralul din nou, foarte bun, atat de bun ca am decis sa termin oral. Fara sa protesteze a continuat cu dibacie si dupa alte cateva minute am terminat in guritza ei dulce. Surprinzator, pentru ca la ultimele intalniri, nu s-a pus problema, finalizarea eventual doar pe corp. Un mare plus.

Fizic : 10 - e exact pe gustul meu, subtirica, sexy in draci

Igiena : 10 

Oral : 100 - da stiu ca e un 0 in plus ;)

Normal 10

GFE : 10

Halatul : 200 lei / ora + taxiul

• Like 13
Reputație: 5207
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Zilele trecute am vizitat domnisoara pentru a 2a oara ramanand placut impresionat de la 1 intalinire, si asa ca voi face o scurta recenzie(pentru ca nu prea le am cu povestitu) doar despre 1 intalinire. Bineninteles am luat legutura prin telefon...n-am astepat sa sune prea mult..fiind indrumat spre locatie. La usa imi raspunde o fata subtirica, draguta si amabila, desi la tel prea cam plictisita. M-a invitat in sufragerie unde am stat putin de vorba si am ales sa raman 1 ora. Locatia curata, igiena, fara mirosuri starine. In fine... ne-am restras in dormitor...fata s-a scuzat si s-a dus sa faca un dus(un mare plus din partea mea), apoi am vizitat si eu baia, desi venisem dusat(baia curata - la fel un mare plus). De ce am spus si mai sus ca am ramas placut impresionat...actiunea a inceput cu preludiu(nu direct hai bag-o in gura ..oral si gata), pupaturi pe tot corpul, managaieri, alintari si din partea mea si din partea ei...FK...si am tinut-o asa vreo 10 min. Papusica arata bine... sani nr 2, subtirica, fundulet frumos simpatica la fata - exact pe gustul meu. Apoi am inceput cu oral, atentie la oute, oral bun fara graba...se vede ca-si da interesul...1 nr finalizat oral in gurita. In pauza dintre nre am stat la o tigara...am stat de vorba..ai ce vorbi cu ea nu te pliciteste nu te grabeste...inca oadat un mare plus si pentru treaba asta. Dupa ce am terminat tigara am trecut la nr 2...la fel pupaturi, mangaieri...inceput cu putin oral cat sa se scoale...am pus balonasu' si ne-am asezat intr-o parte, apoi am schimbat trecand peste ea si finalizand in aceasta pozitie..normal bun, se implica nu sta ca muta...se penetreaza singura...in concluzie mi-a placut si clar este de revenit.

Locatie 9

Fizic 10

Igiena: 10

Oral:10

Normal:10

GFE: 10

Cadoul 150/h

• Like 13
  • Oras:contanta
  • Oras:contanta
Postat

Programul meu este de la 13:00-02:00                        

-sex oral ( protejat sau neprotejat )

Serviciile mele ;                                                     - sex normal (protejat)                                                                                                                                                                               -CIM

- FK 

- 69

- nu fac finalizare  pe fata

- masaj de relaxare 

-accept finalizare pe corp

Tarife;           1 finalizare (20min)   -    80 ron   (oral ,normal)                                                           

1 finalizare ( 30 min)  -  100 ron (oral,normal)

2 finalizari  ( 60 min ) -   150 ron ( oral, normal)

Daca vad vreo iritatie sau negi pe penisul clientului oralul este neaparat cu prezervativ !!!

VA   ROG PROGRAMARE INAINTE !!!!(initial daca nu puteti sa ajungeti trimiteti sms )!!!!

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...