ssylver Reputație: 5207 Postat August 6, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat August 6, 2014 nu stiu ce sunt alea puncte rosii... ceva de rau a... )))) nu mi-e ciuda eu glumesc daca voi priviti altfel e treaba voastra
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 6, 2014 Punctele rosii iti aduceau in trecut cea mai rapida avansare. La numai 10 puncte treceai la urmatorul nivel
ssylver Reputație: 5207 Postat August 6, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat August 6, 2014 da cum am zis, nu stiu la ce te referi... din ce zici tu poate insemna si ceva rau hai steaua
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat August 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat August 6, 2014 Ai grija cu berea sa nu patesti ca in noua reclama la Skoll Numai patratele Nu stiu reclama aceea .... cu berea stau bine ... ma descurc si cu un vinisor rosu .... de placere "
ssylver Reputație: 5207 Postat August 6, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat August 6, 2014 auleo vin rosu..pai daca vrei sa revii la Loredana si iar te dezamageste o te sinucizi dup'aia...ca vinu' rosu creste tensiunea...ai grija
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 6, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 6, 2014 Seamana din ce in ce mai mult ) gabrel stie ce vreau sa zic )) si nenea cocacola
ssylver Reputație: 5207 Postat August 6, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat August 6, 2014 seamana da...mai bine lasati fata asta in pace si nu mai postati aiurea aici pe topicu ei...da' in fine ca pana la urma nu e treaba mea...
victor24ct Reputație: -359 Postat August 7, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 7, 2014 sincer, singura la care MEREU am gasit masina de spalat functionand este CriSSu Ar trebui ca masinile de spalat sa mearga in continuu, asa ca va intreb pe voi, ca eu unul am fost mai fericit ca sa nu fiu futut la nervii capului de sus si de masina de spalat, voi de cate ori ati prins masinile de spalat mergand la foc continuu 1 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 7, 2014 Seamana din ce in ce mai mult ) gabrel stie ce vreau sa zic )) si nenea cocacola Nu seamana bre, el este.
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 7, 2014 Ramine de vazut...cred ca au auzit ca Legolas asta perversul va mai vizita Constanta in vara asta si s-au dat la fund...ca sa nu pice si la a doua testare a asternutului se intorc repede. 3 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 7, 2014 Nu stiu unde ai vazut scris de mine , ca trebuie sa platim pentru a fi bagati in seama.Cred ca tu esti cu capu.Mai citeste o data sau de doua ori daca pricepi mai greu .Am vrut sa spun ca trebuie sa gasesti subiecte de discutie si ca Lory nu trebuie desfiintata pentru o recenzie negativa.De platit se vede ca deja a inceput sa plateasca. Pai nu te supara, este rolul tau ca si client sa cauti subiecte de discutie ? Pe bune ? Si noi ce dracu mai platim atunci ? Gaura ? Pai daca platim numai gaura ar trebui nu sa creasca pretul ci sa-l scada, pentru ca intre timp ea s-a uzat si nu mai este exact ca la inceput. Conceptul ala de GFE la ce crezi tu ca se refera ? Cand colegul nostru vine si spune ca fata se ocupa mai mult de calculator decat de client, asta ce inseamna ? Inseamna ca asta era vreun prost si nu gasise subiectul de discutie ? Eu am vorbit cu colegul nostru de foarte multe ori si am gasit subiecte de discutie nenumarate. Si nu ma refer la subiecte gen femei, bautura si fotbal. Asta ce inseamna ca am eu un GFE sporit sau ca el este un tip cu care poti gasi usor subiecte de discutie. Eu zic doar ca ea ar fi trebuit sa mai lase citatele de dragoste de pe net si sa se ocupe cum trenuie de clientii de pe urma carora castiga bani frumosi. Dar dupa cum se vede respectul fata de client nu prea exista. Si se dovedeste ca am baza in ceea ce spun cand sintem anuntati de Obiectiv ca ea e in vacanta. Ah da..... n-a avut cine sa o invete.... 3
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 7, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 7, 2014 Pai nu te supara, este rolul tau ca si client sa cauti subiecte de discutie ? Pe bune ? Si noi ce dracu mai platim atunci ? Gaura ? Pai daca platim numai gaura ar trebui nu sa creasca pretul ci sa-l scada, pentru ca intre timp ea s-a uzat si nu mai este exact ca la inceput. Conceptul ala de GFE la ce crezi tu ca se refera ? Cand colegul nostru vine si spune ca fata se ocupa mai mult de calculator decat de client, asta ce inseamna ? Inseamna ca asta era vreun prost si nu gasise subiectul de discutie ? Eu am vorbit cu colegul nostru de foarte multe ori si am gasit subiecte de discutie nenumarate. Si nu ma refer la subiecte gen femei, bautura si fotbal. Asta ce inseamna ca am eu un GFE sporit sau ca el este un tip cu care poti gasi usor subiecte de discutie. Eu zic doar ca ea ar fi trebuit sa mai lase citatele de dragoste de pe net si sa se ocupe cum trenuie de clientii de pe urma carora castiga bani frumosi. Dar dupa cum se vede respectul fata de client nu prea exista. Si se dovedeste ca am baza in ceea ce spun cand sintem anuntati de Obiectiv ca ea e in vacanta. Ah da..... n-a avut cine sa o invete.... in primul rand : - nu prea stau pe leptop atunci cand sunt clienti in casa - comunic cu toata lumea ... nimeni nu mi sa plans cu nimica in afata de ( alsahia ) cu saruturile - daca nu exista respect fata de client nu il mai invitam sa stam putin de vorba inainte de a intra in camera , intram direct si etc .... de ce trebuie sa ma certati ? inainte de a aparea si alte discuti despre mine cu acelasi subiect . chiar daca nu am gresit zic eu miam cerut scuze si in legatura cu cearceaful era patat si nu se mai curata cu nimica va mai explicat si colega mea . corect am gresit cu prosopul ca era unpic umed asta recunosc . 2
shiva Reputație: 3141 Postat August 7, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat August 7, 2014 Nu stiu unde ai vazut scris de mine , ca trebuie sa platim pentru a fi bagati in seama.Cred ca tu esti cu capu.Mai citeste o data sau de doua ori daca pricepi mai greu .Am vrut sa spun ca trebuie sa gasesti subiecte de discutie si ca Lory nu trebuie desfiintata pentru o recenzie negativa.De platit se vede ca deja a inceput sa plateasca. Nimeni nu o desfiinteaza pe Lory, era o recenzie/experienta personala a ce a patit Lego.D-soara ar trebui sa si asume ce a gresit si sa imbunatateasca ce e de imbunatatit, ca doar e la Top, pentru asta e si forumul[sau cel putin era mai demult]ca in sport, e mai greu sa te mentii sus decat sa ajungi acolo..... sa vedem ce zic urmatoarele recenzii.... 4
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 7, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 7, 2014 lory, capul sus taty. daca ai inteles esentialul din discutia care a avut loc, restul nu mai conteaza.eu stiu mai bine ca altii, ca ai stofa si continui sa am incredere in tine , poti mai mult. ambitioneaza-te ,ca doar esti leoaica ,luptatoare si demonstreaza la lume care e valoarea ta adevarata 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 7, 2014 in primul rand : - nu prea stau pe leptop atunci cand sunt clienti in casa - comunic cu toata lumea ... nimeni nu mi sa plans cu nimica in afata de ( alsahia ) cu saruturile - daca nu exista respect fata de client nu il mai invitam sa stam putin de vorba inainte de a intra in camera , intram direct si etc .... de ce trebuie sa ma certati ? inainte de a aparea si alte discuti despre mine cu acelasi subiect . chiar daca nu am gresit zic eu miam cerut scuze si in legatura cu cearceaful era patat si nu se mai curata cu nimica va mai explicat si colega mea . corect am gresit cu prosopul ca era unpic umed asta recunosc . Lorry foarte aproape de tine exista un magazin pe nume Dedeman. Daca ii faci o vizita dupa o zi in care ai avut 3 clienti, te poti dota cu cel putin 10 cearceafuri si elimini orice comentarii negative. Daca te duci la Auchan este posibil sa scapi si mai ieftin. Este asa de greu ? De prosoape nici nu vreau sa mai vorbesc, caci pe acelea le iei la kilogram.
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 7, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 7, 2014 nu este vorba de asa ceva daca vedea ceva ciudat putea sa imi spuna in fata eu nu sunt genul de fata suparacioasa dar nu a putut ... si la atitudine ma deranjat pentru ca eu nu am stat cu ochi in leptop cum a zis am dicutat cu el poate a vazut si el eu sunt o fire mai calma si alintata .... am inteles ok nu ia placut prosopul pute sa spuna mai lory sau bai fata nu imi place ceea ce imi foferi in camera se poate sa mi le schimbi nu era o problema acest lucru m la igiena la fel sa legat sunt alte fete care nu lea vazut un doctor cu ani si am observat note foarte bune la ele si eu care ma duc di 2 in 2 saptamani sa fac totul pentru mine si sanatatea lor tot nu e bine , era frumos sa fac si eu ( hai in camera , nu te mai finalizezi o data sau etc ) ce am mai auzit de la clienti dar mie nu imi place asa si nu imi place sa vad ca cineva ma vorbeste de rau ... 1
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 7, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 7, 2014 pentru oby 6
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 12, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 12, 2014 10
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 12, 2014 Ti-ai revenit ? 2
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 13, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 13, 2014 8
muccelmare Reputație: 56 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 Frumoase poze ... pupe tata pe ea de fata
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 13, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 13, 2014 Frumoase poze ... pupe tata pe ea de fata multumesc pup
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 16, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 16, 2014 6
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 16, 2014 Am vazut si poza Andreei. Concluzia : a venit apa calda.
georgi_88 Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat August 22, 2014 Apa trece, spuma ramane....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum