Sari la conținut

Lory reala 100% 0745294272

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna seara. Am sunat, mi-a fost comunicata adresa bine cunoscuta vis-a-vis de hotel nevada ramanand sa revin cu un tel cand ajung acolo. 10-15 minute cu taxiul ajung si sun dar nimic. Am incercat in nenumarate randuri dar cu prisos. Luat alt taxi si inapoi acasa. Concluzia:neseriozitate si 35 ron plata taxiurilor. Ar fi fost mai elegant sa spuna k nu e disponibila si sa ma scuteasca de stat pe drumuri si platit taxiuri. Unfair

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:contanta

buna numele meu este loredana , am 21 ani sunt roscata am 1,68 ...50 kg ....ochii verzi, sani nr 2 fund bombat .... ... ma puteti gasi in tomis nord viz a vi de hotel "nevada "

serviciile mele sunt :
oral obligatoriu protejat   :felatie 1 finalizare = = 20 min : 100 lei = 20 min

1 finalizare + 1 masaj = 100 lei = 40 min 

normal obligatoriu protejat   :tittyfuck 1 ora = 2 finalizari = 150 lei = 60 min

masaj de relaxare   :masaje 1 ora = 2 finalizari + masaj = 200 lei = 80 min 

ma puteti gasi intre orele 12:00 si 12:00

Rog programare neaparat cu o ora inainte ( daca nu puteti ajunge trimiteti sms sau sunati si anuntati ) , igiena sa fie corespunzatoare fara iritati , scurgeri sau par pubian 

• Like 2
Link spre comentariu

buna numele meu este loredana , am 21 ani sunt roscata am 1,68 ...50 kg ....ochii verzi, sani nr 2 fund bombat .... ... ma puteti gasi in tomis nord viz a vi de hotel "nevada "

serviciile mele sunt :
oral obligatoriu protejat    :felatie 1 finalizare = = 20 min : 100 lei = 20 min

1 finalizare + 1 masaj = 100 lei = 40 min 

normal obligatoriu protejat    :tittyfuck 1 ora = 2 finalizari = 150 lei = 60 min

masaj de relaxare    :masaje 1 ora = 2 finalizari + masaj = 200 lei = 80 min 

ma puteti gasi intre orele 12:00 si 00:00

Rog programare neaparat cu o ora inainte ( daca nu puteti ajunge trimiteti sms sau sunati si anuntati ) , igiena sa fie corespunzatoare fara iritati , scurgeri sau par pubian 

• Like 3
Link spre comentariu

nustiu cine a postat anunt cu nr meu de telefon si pozele altei fete eu nici macar nu am stiut de acest sait de anunturi , am mai mentionat si pe primele pagini despre aceste poze si am explicat a cui sunt 

Link spre comentariu

Le-am vizitat pe fete acum o saptamana . Locatia a fost descrisa anterior si nu insist pe subiectul asta , eu nu sunt pretentios ... 

Citisem topicul cu ceva timp in urma si nu mi-am amintit ca sunt doua fete in locatie , asa ca am fost putin surprins cand a aparut Andreea ... surprins placut . Aveam chef de doua numere si nu ma asteptam la doua fete ... asa ca m-am gandit la posibilitatea de a intra cu ambele simultan ... dar fiind prima data la Lory , am intrat mai greu in admosfera si ne-am lungit la taclale ceva timp .

Chiar daca fetele nu sunt exact genul meu , am decis sa raman si am ales-o pe Lory pentru prima ora , gandindu-ma ca pot sa o incerc si pe Andreea dupa . Lory pare o copila nevinovata , ochi foarte frumosi , sanii mici cu sfarcuri super , fund frumos si corp delicat . 

Prestatia ei a fost peste asteptarile mele ... s-a purtat cu mine ca si cum ar fi fost amanta mea . Mi-a placut cum comunica si mai ales mi-a placut ca nu este vulgara in limbaj . Nu s-a grabit si nu a sarit peste etape , foarte atenta la dorintele mele . A inceput cu un oral foarte bun si am preferat mi mult sa o simt , de cat sa privesc , dupa care am trecut in 69 . Initial mi-am dorit sa finalizez oral , dar pasarica mica si curata m-a facut sa vreau mai mult si Lory a trecut deasupra . Pare ca se umezeste natural , anumite lucruri o excita , se misca bine si mi-a placut cum se joaca cu contractiile vaginale (se pare ca exerseaza) , a alternat aceste contractii cu miscarile , impresia fiind ca te mulge cu pasarica , asa ca dupa ceva timp mi-am dat drumul . Mi-a placut atat de mult , incat am decis sa mai raman o ora cu ea , iar in partea a doua am repetat in mare scenariul din prima , dar am finalizat eu fiind deasupra .

Trecand peste natura jobului , a fost ceva mult mai bine de cat in alte experiente ale mele ... cred ca m-a placut si ea pe mine . Poate a fost doar o impresie , dar eu asa am simtit . Chiar daca e platita sa faca sex , are niste asteptari de la noi si daca va purtati frumos cu ea , probabil ca veti avea experiente foarte frumoase . 

Notele mele subiective :

GFE : 9

Atitudine : 10

Oral : 9.5 

Normal : 10 

Recomand ! 

• Like 11
Link spre comentariu

serviciile mele sunt :
oral obligatoriu protejat     :felatie 1 finalizare = = 20 min : 100 lei = 20 min

1 finalizare + 1 masaj = 150 lei = 40 min 

normal obligatoriu protejat     :tittyfuck 1 ora = 2 finalizari = 200 lei = 60 min

masaj de relaxare     :masaje 1 ora = 2 finalizari + masaj = 250 lei = 80 min 

Link spre comentariu

serviciile mele sunt :
oral depinde de igiena , normal obligatoriu protejat , masaj de relaxare      :felatie 1 finalizare = = 20 min : 100 lei = 20 min

:tittyfuck 1 ora = 2 finalizari = 200 lei = 60 min

:masaje 1 ora = 2 finalizari + masaj = 250 lei = 80 min 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

serviciile mele sunt :oral depinde de igiena , normal obligatoriu protejat , masaj de relaxare      :felatie 1 finalizare = = 20 min : 100 lei = 20 min

:tittyfuck 1 ora = 2 finalizari = 200 lei = 60 min

:masaje 1 ora = 2 finalizari + masaj = 250 lei = 80 min 

Numai pe pagina asta ai 4 postari de genul asta. Nu te plictisesti? Noi da
  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...