Sari la conținut

Dp

Postări Recomandate

Postat

Buna seara la toata lumea, caut un baiat pentru o partida in 3 , eu si prietena mea, tineri, atletici, open minded, am dori poze cu dotarea deoarece in functie de asta vom alege.

• Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

Buna seara la toata lumea, caut un baiat pentru o partida in 3 , eu si prietena mea, tineri, atletici, open minded, am dori poze cu dotarea deoarece in functie de asta vom alege.

Si crezi ca acuma o sa își pună lumea pulele aici pe site?? Serios acuma....

Sau ai alte orientări și vrei sa le ai ca material?

• Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat

Eu nu am dotare foarte extra, sau nu stiu ce asteptari aveti. Dar iti gatantez ca iti fut prietena incat va fi o femeie foarte fericita.

• Like 3
Postat

Nu am absolut nici o alta orientare, prietena mea vrea mult sa o faca cu 2 baieti si eu vreau sa ii ofer asta , de ce nu ? Si cautam un baiat compatibil, de asta vrem poze cu voi ca ne intereseaza sa ii si placa cat de cat de el , adica daca ne vedem si ii antipatic baiatul ce facem ?

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
  La 29.12.2018 la 22:31, serji1919 a spus:

am dori poze cu dotarea deoarece in functie de asta vom alege.

La 30.12.2018 la 19:38, serji1919 a spus:

Si cautam un baiat compatibil, de asta vrem poze cu voi ca ne intereseaza sa ii si placa cat de cat de el , adica daca ne vedem si ii antipatic baiatul ce facem ?

Asa, si dupa pula isi da seama daca e antipatic baiatu ?

Oare doar eu am impresia ca e un troll cu putza? 

• Like 2
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City
Postat

Baaa..ce copii sunteti.Daca e adevarat ce zice,desi nu sunt f sigur,cauta pe unu care sa aiba pula ca si a lui,nicidecum un Mr Big.Iti dai seama ca dupa distractie fata vrea mai mult mai des mai mult mai des. :laugh2 sau..mai mare mai mult mai des Ceva de genul

• Like 1
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Cu alte cuvinte tipul o da la pula pe iubita.Se știe din start ca dacă va fi mulțumită o sa mai vrea.Pt el riscul este ca s-ar putea ca cel ales sa aibă o prestație mai buna decât a lui și nu se știe ce va urma.Își asuma riscul.

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Se poate intra doar cu prietena ta?

Vizitator lion_07
Reputație: 0
Postat

Te rog sa lasi o adresa de e-mail macar ca sa te putem contacta mai usor. :)

Postat

s-a rezolvat?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...